Serie A 12/13 (24): JUVENTUS 2-0 Fiorentina

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 13:03

Prawdopodobnie w pierwszym składzie wystąpi Vucinic. Kurde, naprawdę nie mam ochoty oglądać jego gry, ale cóż zrobić... Pogba jeśli dostanie szansę, będzie musiał dużo więcej poruszać się po boisku, bo ostatnio wygląda na bardzo statycznego. Dobrze byłoby zdominować środek pola

Obrazek
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 13:06

No i po kij włożyłem, ekhm, kij w mrowisko? :C

Przeciwko Cuadrado już wole DC na boku niż Peluso. Ten pierwszy być może jeszcze w miare za nim nadąży, Peluso za to na 70% wyrwałby czerwo grając przeciwko tak dynamicznemu i szybkiemu zawodnikowi.

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 13:09

Matri to obowiązek. Jest ostatnio w formie i to on powinien wyjść na Celtic. Quagliarella na rezerwie w razie gdyby potrzeba była pomoc. Z Fiorentiną mam nadzieję zobaczyć chociaż przez chwilę Anelkę, bo nie wiem jak on się porusza po boisku teraz...

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 13:19

Dante93 pisze:Peluso za to na 70% wyrwałby czerwo grając przeciwko tak dynamicznemu i szybkiemu zawodnikowi.
:ok: o tym samym pomyślałem. Peluso to nie może być dobry pomysł. De Ceglie ze swoim "zapałem" i nieogarnięciem taktycznym również raczej odpada. Może Gacek, który ładnie radził sobie z szybkimi i technicznymi Hiszpanami? Tyle, że szanse na to są nikłe

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 13:34

jarmel pisze:
Dobry Mudżyn pisze:Przecież Guardado zrobi wiatrak z naszej cegły :/
A co, gramy z Valencią? :wink:
Cuardado.
Shit, nie wiem co sobie myslalem piszac tego posta. Jeszcze bylem myslami na egzaminie z filozofii. :smile:

A odnoszac sie do posta innego: Tak, DeCe potrafi niezle zagrac w obronie. Motta tez potrafi. Obaj raz na 10 meczów. :prochno:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 13:36

Dobry Mudżyn pisze:
jarmel pisze:
Dobry Mudżyn pisze:Przecież Guardado zrobi wiatrak z naszej cegły :/
A co, gramy z Valencią? :wink:
Cuardado.
Cuadrado 8)

Padoin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 13:42

''Gramy u siebie to ważny atut.''
Taa..akurat. Do tej pory lepiej sobie radzimy na wyjazdach. Fiorentina ma niezły skład, jeśli się nie myle to Lazio gra z Napoli, może urwie jakieś punkty?
:roll:

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 15:11

Marchisio i Giovinco będą zdrowi na mecz, ale pewnie nie zagrają bo Conte przyoszczędzi ich na Celtic, mądry wybór byłby to. Bonuc nie zagra, strata wielka, ale z drugiej strony mamy tę pewność, że nie stanie się mu nic złego w meczu z Violą :)

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 15:26

Po serii tych 4 porażek i 1 remisu wrócił David Pizarro, ci którzy oglądali mecz z Parmą widzieli, jak grają ze sobą Pizarro z Valero. To duże wzmocnienie Fiorentiny. Wypadł natomiast Migliaccio.

ObrazekObrazek
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 16:03

pumex Temat meczowy jak zwykle :ok: choć rzuca się w oczy brak tabeli z telegazety :C
Viola wygrała ostatnie spotkanie, czym przełamała złą passe. Kiepskie mecze spowodowane były brakiem Pizarro. Mam kiepskie wspomnienia z pierwszego spotkania, bo wyglądało to tragicznie. Wygrać najmniejszym nakładem sił, czyli zremisować. Zadowoliło by mnie skromne 1:0 bo samobóju. A w studiu Nki Vito Casetti i jego teorie spiskowe, karne etc.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013, 16:03 przez AdiZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 16:03

filippo pisze:Marchisio i Giovinco będą zdrowi na mecz, ale pewnie nie zagrają bo Conte przyoszczędzi ich na Celtic, mądry wybór byłby to. Bonuc nie zagra, strata wielka, ale z drugiej strony mamy tę pewność, że nie stanie się mu nic złego w meczu z Violą :)
Zamiast tej trójki wolałbym oszczędzać na Celtic Lichtsteinera. Isla w końcu musi udowodnić swoją przydatność dla drużyny, albo trzeba będzie go odesłać do Udinese.

Pojawiła się również dobra wiadomość z Rzymu. Ponoć Hernanes może wrócić już na Napoli. W tym meczu trzymam kciuki za Lazio, mogliby nam zdjąć neapolitańczyków z pleców.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 16:32

Ciężki mecz, ale jeśli go wygramy to jest szansa na przewage 5/6 punktów nad Napoli więc jest o co walczyć.
Mam nadzieje że chłopaki nie zlekceważą Violi tylko dlatego że ostatnio gorzej im sie wiedzie, przecież wszyscy pamiętamy co sie działo w 5 kolejce tego sezonu...

Jest szansa że Pepe wróci już w tym meczu ? Czekam na debiut Anelki...

FORZA JUVE!!

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 16:37

Wojtek pisze:Jest szansa że Pepe wróci już w tym meczu ?
Zależy o co dokładnie pytasz. Sądzę, że są jakieś szanse, że dostanie powołanie, natomiast na jego występ w jakimkolwiek wymiarze czasowym raczej nie ma co liczyć

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 17:05

Zauważyliście, że ostatnia zmiana w trakcie meczu w Conte jest zwykle o kant pupy? Mówię tu o zmianach kiedy prowadzimy. Wpuszcza zawodnika w okolicach 90 minuty i jaki taki piłkarz (ostatnio Isla) ma się ogrywać w drużynie?

Ciężko będzie wygrać ten mecz. Conte na pewno będzie chciał dmuchać na zimne i oszczędzić kilku zawodników, jednak Fiorentina niestety nie odpuści. Jedyną nadzieją dla nas jest to, że od początku roku wyniki drużyny Montelli nie są zadowalające.
pumex pisze: Aktualna sytuacja w tabeli SerieA:

Obrazek

Tą tabelkę edytowałeś w paincie? :prochno: . Widzę po "o" w słowie "Fiorentina" :D

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 17:06

Patrzcie co się dzieje, jeżeli jakaś drużyna, o wysokiej renomie, rozegra kilka słabszych spotkań. Szmatławce już sobie używają i snują durnowate dywagacje :doh:
Natrafiłem też na takiego newsa o tematyce transferowej , który dotyczy Violi. Jak dla mnie, może być

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Zablokowany