Serie A 12/13 (24): JUVENTUS 2-0 Fiorentina
- pumex
- Juventino
Prawdopodobnie w pierwszym składzie wystąpi Vucinic. Kurde, naprawdę nie mam ochoty oglądać jego gry, ale cóż zrobić... Pogba jeśli dostanie szansę, będzie musiał dużo więcej poruszać się po boisku, bo ostatnio wygląda na bardzo statycznego. Dobrze byłoby zdominować środek pola

- Dante93
- Juventino
No i po kij włożyłem, ekhm, kij w mrowisko? :C
Przeciwko Cuadrado już wole DC na boku niż Peluso. Ten pierwszy być może jeszcze w miare za nim nadąży, Peluso za to na 70% wyrwałby czerwo grając przeciwko tak dynamicznemu i szybkiemu zawodnikowi.
Przeciwko Cuadrado już wole DC na boku niż Peluso. Ten pierwszy być może jeszcze w miare za nim nadąży, Peluso za to na 70% wyrwałby czerwo grając przeciwko tak dynamicznemu i szybkiemu zawodnikowi.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Matri to obowiązek. Jest ostatnio w formie i to on powinien wyjść na Celtic. Quagliarella na rezerwie w razie gdyby potrzeba była pomoc. Z Fiorentiną mam nadzieję zobaczyć chociaż przez chwilę Anelkę, bo nie wiem jak on się porusza po boisku teraz...
- pumex
- Juventino
Dante93 pisze:Peluso za to na 70% wyrwałby czerwo grając przeciwko tak dynamicznemu i szybkiemu zawodnikowi.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Cuardado.jarmel pisze:A co, gramy z Valencią?Dobry Mudżyn pisze:Przecież Guardado zrobi wiatrak z naszej cegły![]()
Shit, nie wiem co sobie myslalem piszac tego posta. Jeszcze bylem myslami na egzaminie z filozofii.
A odnoszac sie do posta innego: Tak, DeCe potrafi niezle zagrac w obronie. Motta tez potrafi. Obaj raz na 10 meczów.

BESTER MANN, BESTEEER !

- filippo
- Juventino
Marchisio i Giovinco będą zdrowi na mecz, ale pewnie nie zagrają bo Conte przyoszczędzi ich na Celtic, mądry wybór byłby to. Bonuc nie zagra, strata wielka, ale z drugiej strony mamy tę pewność, że nie stanie się mu nic złego w meczu z Violą 

- AdiZ
- Juventino
pumex Temat meczowy jak zwykle
choć rzuca się w oczy brak tabeli z telegazety :C
Viola wygrała ostatnie spotkanie, czym przełamała złą passe. Kiepskie mecze spowodowane były brakiem Pizarro. Mam kiepskie wspomnienia z pierwszego spotkania, bo wyglądało to tragicznie. Wygrać najmniejszym nakładem sił, czyli zremisować. Zadowoliło by mnie skromne 1:0 bo samobóju. A w studiu Nki Vito Casetti i jego teorie spiskowe, karne etc.

Viola wygrała ostatnie spotkanie, czym przełamała złą passe. Kiepskie mecze spowodowane były brakiem Pizarro. Mam kiepskie wspomnienia z pierwszego spotkania, bo wyglądało to tragicznie. Wygrać najmniejszym nakładem sił, czyli zremisować. Zadowoliło by mnie skromne 1:0 bo samobóju. A w studiu Nki Vito Casetti i jego teorie spiskowe, karne etc.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013, 16:03 przez AdiZ, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
Zamiast tej trójki wolałbym oszczędzać na Celtic Lichtsteinera. Isla w końcu musi udowodnić swoją przydatność dla drużyny, albo trzeba będzie go odesłać do Udinese.filippo pisze:Marchisio i Giovinco będą zdrowi na mecz, ale pewnie nie zagrają bo Conte przyoszczędzi ich na Celtic, mądry wybór byłby to. Bonuc nie zagra, strata wielka, ale z drugiej strony mamy tę pewność, że nie stanie się mu nic złego w meczu z Violą
Pojawiła się również dobra wiadomość z Rzymu. Ponoć Hernanes może wrócić już na Napoli. W tym meczu trzymam kciuki za Lazio, mogliby nam zdjąć neapolitańczyków z pleców.
- Wojtek
- Juventino
Ciężki mecz, ale jeśli go wygramy to jest szansa na przewage 5/6 punktów nad Napoli więc jest o co walczyć.
Mam nadzieje że chłopaki nie zlekceważą Violi tylko dlatego że ostatnio gorzej im sie wiedzie, przecież wszyscy pamiętamy co sie działo w 5 kolejce tego sezonu...
Jest szansa że Pepe wróci już w tym meczu ? Czekam na debiut Anelki...
FORZA JUVE!!
Mam nadzieje że chłopaki nie zlekceważą Violi tylko dlatego że ostatnio gorzej im sie wiedzie, przecież wszyscy pamiętamy co sie działo w 5 kolejce tego sezonu...
Jest szansa że Pepe wróci już w tym meczu ? Czekam na debiut Anelki...
FORZA JUVE!!
- pumex
- Juventino
Zależy o co dokładnie pytasz. Sądzę, że są jakieś szanse, że dostanie powołanie, natomiast na jego występ w jakimkolwiek wymiarze czasowym raczej nie ma co liczyćWojtek pisze:Jest szansa że Pepe wróci już w tym meczu ?

- ewerthon
- Juventino
Zauważyliście, że ostatnia zmiana w trakcie meczu w Conte jest zwykle o kant pupy? Mówię tu o zmianach kiedy prowadzimy. Wpuszcza zawodnika w okolicach 90 minuty i jaki taki piłkarz (ostatnio Isla) ma się ogrywać w drużynie?
Ciężko będzie wygrać ten mecz. Conte na pewno będzie chciał dmuchać na zimne i oszczędzić kilku zawodników, jednak Fiorentina niestety nie odpuści. Jedyną nadzieją dla nas jest to, że od początku roku wyniki drużyny Montelli nie są zadowalające.
. Widzę po "o" w słowie "Fiorentina" 
Ciężko będzie wygrać ten mecz. Conte na pewno będzie chciał dmuchać na zimne i oszczędzić kilku zawodników, jednak Fiorentina niestety nie odpuści. Jedyną nadzieją dla nas jest to, że od początku roku wyniki drużyny Montelli nie są zadowalające.
Tą tabelkę edytowałeś w paincie?pumex pisze: Aktualna sytuacja w tabeli SerieA:

- annihilator1988
- Juventino
Patrzcie co się dzieje, jeżeli jakaś drużyna, o wysokiej renomie, rozegra kilka słabszych spotkań. Szmatławce już sobie używają i snują durnowate dywagacje :doh:
Natrafiłem też na takiego newsa o tematyce transferowej , który dotyczy Violi. Jak dla mnie, może być
Natrafiłem też na takiego newsa o tematyce transferowej , który dotyczy Violi. Jak dla mnie, może być
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG