Coppa Italia 12/13 (1/2): Lazio (2-1) JUVENTUS
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Cieszy mnie to, iż w przewidywanych składach nie ma głównego sabotażysty. Nie zdzierżyłbym kolejnego błędu z jego strony i wydaje mi się, że Conte też ma już dość tego drewna.

- ewerthon
- Juventino
Niestety to po prostu standardowy krok. Zobacz sobie, że Lichtsteinera, który zagrał ostatnio bardzo dobrze również nie ma. Modle się, żeby Kwadwo jak najszybciej odpadł z tego afrykańskiego pucharu.Sila Spokoju pisze:Cieszy mnie to, iż w przewidywanych składach nie ma głównego sabotażysty. Nie zdzierżyłbym kolejnego błędu z jego strony i wydaje mi się, że Conte też ma już dość tego drewna.
- Dybala 4ever
- Juventino
Jest już lista powołanych na jutrzejsze spotkanie klik
Wraca Pirlo
- jego świeżość i odpoczynek na pewno się przydadzą
No i wraca Quagliarella- odpokutował 3 mecze zawieszenia, za czerwoną kartkę w finale z Napoli.
Wraca Pirlo

No i wraca Quagliarella- odpokutował 3 mecze zawieszenia, za czerwoną kartkę w finale z Napoli.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Będzie ciężko, ale w Lidze Mistrzów się spięliśmy gdy trzeba było, może i na CI Conte ich odpowiednio zmotywuje.
Oby to był normalny mecz, po którym nie trzeba będzie gościć Lorda w temacie.
Oby to był normalny mecz, po którym nie trzeba będzie gościć Lorda w temacie.
- MoreLL_FTL
- Juventino
Liczę na przebudzenie! Wierzę, że Padoin jest w stanie wybiegać jakieś konkretne sytuacje. Może Pogba coś huknie z dystansu. Mamy mase atutów, jesteśmy lepsi w wielu aspektach. Pozytywnie nastraja oczywiście brak Cegły. Niech Mirkowi się wreszcie zachce! Forza Juve!
- jareckik
- Juventino
Z racji zawieszeń na Serie A czuję mocny skład w tym meczu, wygramy to i będziemy mieli finał ;]
- Marian.
- Juventino
Nie wyobrażam sobie, żebyśmy odpadli jutro z faszystami. W każdym meczu jesteśmy od nich lepsi, a ich najlepszym zawodnikiem zawsze jest bramkarz - Marchetti. Jutro może być podobnie, ale mam nadzieję, że nasi bombardierzy (:lol:) będą mieli lepszą skuteczność, niż w ostatnich spotkaniach. Nadchodzi ten mecz, w którym Mirek musi w końcu coś pokazać, bo ostatnio gra taką kaszane, że gorzej już być nie może. Poza tym taka jest kolej rzeczy - 4 mecze słabe, 1 dobry. Jutrzejszy musi być tym dobrym.
Jako, że właśnie Mirek, Bonucci są zawieszeni na ligę, to oczekuję od nich jutro 110% zaangażowania, zresztą nie tylko od nich. Piłkarze po ostatnich wydarzeniach powinni czuć się lekko wku@#rzeni i mam nadzieję, że jutro pokażą na boisku swoją sportową złość. Mamy zdecydowanie więcej atutów od lazio i czas je pokazać. Trzeba awansować na złość tym wszystkim, którzy są przeciwko nam, a jest ich w ch... masa.
Conte jutro nie powinien eksperymentować z Gackami czy innymi Padoinami. Mamy wyjść w najmocniejszym składzie i rozwalić lazio. Wierzę, że tak będzie. Musi być. FORZA JUVE!
Jako, że właśnie Mirek, Bonucci są zawieszeni na ligę, to oczekuję od nich jutro 110% zaangażowania, zresztą nie tylko od nich. Piłkarze po ostatnich wydarzeniach powinni czuć się lekko wku@#rzeni i mam nadzieję, że jutro pokażą na boisku swoją sportową złość. Mamy zdecydowanie więcej atutów od lazio i czas je pokazać. Trzeba awansować na złość tym wszystkim, którzy są przeciwko nam, a jest ich w ch... masa.
Conte jutro nie powinien eksperymentować z Gackami czy innymi Padoinami. Mamy wyjść w najmocniejszym składzie i rozwalić lazio. Wierzę, że tak będzie. Musi być. FORZA JUVE!

- jarmel
- Redaktor
Niestety się nie zapowiadaewerthon pisze:Modle się, żeby Kwadwo jak najszybciej odpadł z tego afrykańskiego pucharu.

#AllegriOut
- AdiZ
- Juventino
Mecz będzie na włoskim Rai-u program 1. Ale nie cieszcie się i tak go zakodują :rotfl:
A skład na mecz (przewidywany) w takim formacie zadowala. Trzeba zniszczyć Lazio i w końcu usadowić tą srebrną gwiazdkę na trykocie. Mirko mógłby się częściej ruszać a nie udawać statysty.
A skład na mecz (przewidywany) w takim formacie zadowala. Trzeba zniszczyć Lazio i w końcu usadowić tą srebrną gwiazdkę na trykocie. Mirko mógłby się częściej ruszać a nie udawać statysty.
- annihilator1988
- Juventino
Nie widziałem zaangażowanego Czarnogórca od przeszło pół roku. Prędzej reszta drużyny będzie ####, a leniwy Mirko oleje wszystko ciepłym moczemMarian. pisze:Jako, że właśnie Mirek (...) są zawieszeni na ligę, to oczekuję od nich jutro 110% zaangażowania, zresztą nie tylko od nich.
Biorąc pod uwagę umiłowanie Conte do ultra-defensywnej strategii, to nie spodziewałbym się jakichś rewolucji w tej kwestii. Prędzej Padoin zagra od pierwszej minuty, co też nie nastawia nazbyt optymistycznie. W Rzymie Juventus będzie musiał zaatakować, a były piłkarz Atalanty nie należy do królów dryblinguSorek21 pisze:Giaccherini to powinien grać co mecz w wyjściowej 11 na lewym skrzydle.
Zawsze istnieje szansa, że Asa da po mordzie trenerowi i zostanie dyscyplinarnie odesłany. Wyjazd byłego piłkarza Udine byłby mniej bolesny, gdyby nie kontuzja Pepe.ewerthon pisze:Modle się, żeby Kwadwo jak najszybciej odpadł z tego afrykańskiego pucharu.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- @D@$
- Juventino
Ja pierdziele, męczycie bułę z tym Vuciniciem, serio. Prawda jest taka, że gdyby nie jego świetne podanie to i tego gola by z Genoą nie było. A cały zespół przysnął na kilkanaście minut w druggiej połowie przez zaczęły się kłopoty.
Podobnie jak Marian liczę na pełny mecz Mirko, skoro i tak zdaje się że pauzuje za kartki w lidze.
Coś czuję, że do awansu trzebaby te 2 gole strzelić.
Widzę że Conte chce pójść w standarciki, bo ani Primavery nie ma, ani jeszcze Anelki.
Podobnie jak Marian liczę na pełny mecz Mirko, skoro i tak zdaje się że pauzuje za kartki w lidze.
:shock: :shock: :shock: Albo to jakaś głęboko wyszukana ironia której nie rozumiem, albo powinniście sobie uścisnąć ręce z Capello, bo on też walnął takiego kwiatka.annihilator1988 pisze:Biorąc pod uwagę umiłowanie Conte do ultra-defensywnej strategii, to nie spodziewałbym się jakichś rewolucji w tej kwestii.
Coś czuję, że do awansu trzebaby te 2 gole strzelić.

Widzę że Conte chce pójść w standarciki, bo ani Primavery nie ma, ani jeszcze Anelki.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2013, 21:48 przez @D@$, łącznie zmieniany 2 razy.
- Castiel
- Juventino
Nie wiem czemu się dziwisz. Widać tą męczarnie w każdym meczu. Brak skutecznego napastnika z większą swobodą. Zauważyłeś brak szybkich podań do napastników czy skrzydłowych? Nie bo są wszyscy z tyłu. Do obrony to bardzo dobre ustawienie. W ataku linie pomocy i ataku nachodzą niemalże na siebie. Nie ma miejsca. Rozciągamy przeciwników ile się da, ale rywale już dobrze poznali nasz system. Zresztą gramy teraz wolniej po części przez brak Pepe. Pirlo prezentuje się przeciętnie. Nie ma tych jego firmowych podań na kilkadziesiąt metrów bo napastnik jego jakieś 5-15m od niego. Powoli rozgrywamy i przeciwnik zdąży wrócić i się zorganizować.@D@$ pisze::shock: :shock: :shock: Albo to jakaś głęboko wyszukana ironia której nie rozumiem, albo powinniście sobie uścisnąć ręce z Capello, bo on też walnął takiego kwiatka.annihilator1988 pisze:Biorąc pod uwagę umiłowanie Conte do ultra-defensywnej strategii, to nie spodziewałbym się jakichś rewolucji w tej kwestii.
Z Lazio będzie to samo, a gola to oni nam na pewno strzelą, ale co do nas to nie jestem już tego taki pewien.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli, że jak to się robi?MoreLL_FTL pisze: Wierzę, że Padoin jest w stanie wybiegać jakieś konkretne sytuacje.

Czyli jak z sampą, parmą, lazio i genoą...PrzemasJuve pisze: strzelmy gola, a bedzie dobrze