Serie A 12/13 (16): Palermo 0-1 JUVENTUS
- Piti
- Juventino
myślę że zepną poślady specjalnie na debiut Conte na ławce trenerskiej w tym sezonie i zrobią mu miły prezent. Palermo w tym sezonie mocno ssie, dlatego dałbym odpocząć nie którym zawodnikom, niewiem...moze niech ten Matri wejdzie? moze sie wstrzeli wkoncu przeciwko slabemu Palermo
- Mateuszello
- Juventino
Ten mecz mecz jest szczególnie postrzegany jako powrót Conte. Nie jakieś tam spotkanie o 3 punkty. Może to być uważane przez niektórych na wyrost, ale On z pewnością stanie się bardzo ważną częścią wizerunkową ligi. Aż chyba policzę ile razy zostanie pokazany przez realizatora w sobotę 8)
Odbiegając od jarania się naszym "królem", co chyba jest domeną potyczki, spójrzmy na naszych najbliższych ligowych rywali. W sumie to tylko na najbliższych nie ma co spoglądać. Do lutego mamy chłopców do bicia. Nie twierdzę, że pewny jest komplet oczek, ale rywale takiej rangi są zwykle momentem na odsapkę między szlagierami. Ten okres będzie czasem, gdzie istnieje możliwość eksperymentów, z której liczę, że Antonio skorzysta. Conte powinien tchnąć trochę świeżości.
Sycylijczycy to już nie to samoMam nadzieję, że w Palermo w końcu zobaczymy Marrone. Chociażby z ławki. Musi iść na wypożyczenie w zimie.
Przydałoby się też zastąpić kogoś z BBC Caceres
Może do spotkania z Fiorentiną Bendtner nas czymś zaskoczy
Czekam na ławkę dla Pirlo...
Odbiegając od jarania się naszym "królem", co chyba jest domeną potyczki, spójrzmy na naszych najbliższych ligowych rywali. W sumie to tylko na najbliższych nie ma co spoglądać. Do lutego mamy chłopców do bicia. Nie twierdzę, że pewny jest komplet oczek, ale rywale takiej rangi są zwykle momentem na odsapkę między szlagierami. Ten okres będzie czasem, gdzie istnieje możliwość eksperymentów, z której liczę, że Antonio skorzysta. Conte powinien tchnąć trochę świeżości.
Sycylijczycy to już nie to samoMam nadzieję, że w Palermo w końcu zobaczymy Marrone. Chociażby z ławki. Musi iść na wypożyczenie w zimie.
Przydałoby się też zastąpić kogoś z BBC Caceres
Może do spotkania z Fiorentiną Bendtner nas czymś zaskoczy

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- pumex
- Juventino
Gdyby w tym meczu Palermo nie dysponowało Miccolim byłbym całkowicie spokojny o wynik. Niestety Fabrizio będzie mógł zagrać, na szczęście u nas na ławkę wraca Conte.
Whoscored prognozuje taki skład:

Wszystkie źródła awizują od pierwszych minut Matriego, co mnie trochę martwi, trochę irytuje, trochę frustruje. Wygląda na to, że Quag przez swoją pyskówkę z Alessio znowu spadł w hierarchii. Nie wierzę, że Matri będzie w stanie zrobić coś pożytecznego. Gdy jeszcze do tego w pierwszym składzie wybiegnie De Ceglie, to możemy być poczęstowani festiwalem dośrodkowań do duetu Matri-Vucinic, który, delikatnie mówiąc, z grą w powietrzu nie ma zbyt wiele wspólnego
Whoscored prognozuje taki skład:

Wszystkie źródła awizują od pierwszych minut Matriego, co mnie trochę martwi, trochę irytuje, trochę frustruje. Wygląda na to, że Quag przez swoją pyskówkę z Alessio znowu spadł w hierarchii. Nie wierzę, że Matri będzie w stanie zrobić coś pożytecznego. Gdy jeszcze do tego w pierwszym składzie wybiegnie De Ceglie, to możemy być poczęstowani festiwalem dośrodkowań do duetu Matri-Vucinic, który, delikatnie mówiąc, z grą w powietrzu nie ma zbyt wiele wspólnego

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Oj tam pumciu nie przeżywaj tak. Matri ostatnimi czasy i tak nic nie gra, a być może uda mu się wstrzelić z Palermo czego sobie i wam życzę.

Nareszcie! THE BOSS is back!! 8) I tak gramy dobry sezon, ale z Conte przy linii może być tylko lepiej.
Obstawiam 3:0. Zgnieciemy ich jutro. :twisted:
Obstawiam 3:0. Zgnieciemy ich jutro. :twisted:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
@Ouh_yeah,
haha rzeczywiście czytam teraz swoje zdanie to, aż sam się śmieję. Ale wybaczcie jestem przeziębiony, a post pisałem 10 minut po przebudzenie się
haha rzeczywiście czytam teraz swoje zdanie to, aż sam się śmieję. Ale wybaczcie jestem przeziębiony, a post pisałem 10 minut po przebudzenie się

- PrzemasJuve
- Juventino
bla bla bla...pewnie! wstawmy giovinco! to jest ktos co z dosrodkowan pyknie z 4 gole... ehh.. jesli pily z boku maja byc to matri jest idealny(choc moze nie w tej formie) przeciez wiekszosc goli jakie strzelal tak padaly, co wiecej licze na pogbe, ktory z matrim "bedzie robil" za 2 wieze, mir mistrzem glowek nie jest, ale moze tez cos w koncu smignie..pumex pisze:Gdy jeszcze do tego w pierwszym składzie wybiegnie De Ceglie, to możemy być poczęstowani festiwalem dośrodkowań do duetu Matri-Vucinic, który, delikatnie mówiąc, z grą w powietrzu nie ma zbyt wiele wspólnego
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- PlanetJuve
- Juventino
Z tego co wyczytałem na tuttojuve.com to tracimy kolejnych trzech graczy przed meczem...;/ Marrone, Caceres i Isla. Liczyłem, że przynajmniej dwóch z nich wybiegnie w podstawie.... Kiepsko..
- pumex
- Juventino
1) Giovinco jest zawieszony za kartkiPrzemasJuve pisze:bla bla bla...pewnie! wstawmy giovinco! to jest ktos co z dosrodkowan pyknie z 4 gole... ehh.. jesli pily z boku maja byc to matri jest idealny(choc moze nie w tej formie) przeciez wiekszosc goli jakie strzelal tak padaly
2) Jak padały bramki, które strzelał Matri? Chętnie się dowiem. Że niby z dośrodkowań? :lol:
Nom. Ciekawy jestem, czy Lichtsteiner po przebiegnięciu w środę prawie 15km wyrobi w niedzielęPaweljuve2006 pisze:Z tego co wyczytałem na tuttojuve.com to tracimy kolejnych trzech graczy przed meczem...;/ Marrone, Caceres i Isla. Liczyłem, że przynajmniej dwóch z nich wybiegnie w podstawie.... Kiepsko..

- bendzamin
- Redaktor
Moze by zagral Padoinho albo Giaccherinho? Palermo na lewej stronie nie ma w koncu Kolarova ani Alby tylko Santiago Garcie, wiec powinni ogarnac.pumex pisze:Nom. Ciekawy jestem, czy Lichtsteiner po przebiegnięciu w środę prawie 15km wyrobi w niedzielę
Ktos wie, jak powazne sa urazy nowych nieobecnych? W srodku tygodnia gramy w Coppa Italia i tam by sie pewnie przydali.
- Vimes
- Juventino
Mam nadzieję, że powrót Conte na ławkę zostanie okraszony zwycięstwem. Tym bardziej, że w tej kolejce można odskoczyć rywalom, bo Inter gra z Napoli, a Fiorentina z Romą. Przydałoby się wyrobić wyraźniejszą przewagę przed fazą pucharową Ligi Mistrzów. Teraz nie ma po co za bardzo oszczędzać graczy. Natomiast rezerwowi będą mieć pole do popisu w Coppa Italia.
- pumex
- Juventino
Z dwójki Padoin-Giaccherini chyba wolałbym Padoina. Trochę nie wierzę, że to piszę, bo w zasadzie polubiłem Emanuele za jego charakter a Padoin zawsze gdzieś mnie uwierał swoją bezpłciowością, jednak Gacek grając ostatnio w biało-czarnych barwach po prostu strasznie cieniuje i nie wierzę, że nagle nie będzie gubił piłki zanim ją dotknie.bendzamin pisze:Moze by zagral Padoinho albo Giaccherinho? Palermo na lewej stronie nie ma w koncu Kolarova ani Alby tylko Santiago Garcie, wiec powinni ogarnac.pumex pisze:Nom. Ciekawy jestem, czy Lichtsteiner po przebiegnięciu w środę prawie 15km wyrobi w niedzielę
Ogólnie powinien chyba zagrać Lichtsteiner, zwłaszcza, że Isla nie został powołany, aczkolwiek trzeba uważać, żeby Ryśka nie zajechać, bo już widzieliśmy co się dzieje, gdy jest przemęczony ciągłymi występami.
No właśnie, to jest ten problem. Wypadli zawodnicy, na których mocno liczyłem w Coppa Italiabendzamin pisze:Ktos wie, jak powazne sa urazy nowych nieobecnych? W srodku tygodnia gramy w Coppa Italia i tam by sie pewnie przydali