1-sza kolejka Serie A.
- daj5stuff
- Juventino
Moje typy na wyniki 1.kolejki SerieA:
Ancona - Milan 0:3
Bologna - Parma 1:2
Brescia - Chievo 1:3
Inter - Modena 2:0
Juventus - Empoli 4:0
Lazio - Lecce 2:1
Perugia - Siena 1:1
Reggina - Sampdorai 0:1
Udinese - Roma 1:1
Ancona - Milan 0:3
Bologna - Parma 1:2
Brescia - Chievo 1:3
Inter - Modena 2:0
Juventus - Empoli 4:0

Lazio - Lecce 2:1
Perugia - Siena 1:1
Reggina - Sampdorai 0:1
Udinese - Roma 1:1
- JUVEJAH90
- Juventino
W pierwszej klejce nie oczekuje wielu niespodzianek.Wszyscy faworyci wygrają (juve 3-1 dwa Alex raz Micolli) może zremisują Milaniści...
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- juveluck
- Juventino
Medi pisze:Pierwszy meczyk zgodnie z planem czyli ....remisik: Reggina-Sampdoria 2-2, zobaczymy co będzie dalej :twisted:
No ja musze powiedziec ze jestem zaskoczony tym remisem, myslalem ze Sampa wygra. A tu prosze 2-0 juz przegrywala. jak by sedzia uznal bramke di Michele na 3-0 to by sie juz nie dzwigla. Ale przez bledy w kryciu Regginy, Sampdori udalo sie doprowadzic do remisu. Ktory przed meczem byl by porazka dla Genui a po meczu jest dla gospodarzy

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Nowy
- Juventino
Inauguracja bardzo ciekawa, ale bez historii. Sampa pokazała charakter i dobrze wypadła - myślę, że jechali po remis. Doni musiał cieniować, bo zostasł zdjęty tuż po przerwie (miał też kartkę).
Ciekawy mecz w Bolonii i remis z Parmą 2-2. Dwie bramki czarnego neandertalczyka Adriano (Pagliuka nie popisał się).
Zwycięstwa faworytów. Szkoda, że Udinese nie szarpnęło punktów Romie. Niewiele brakowało, a heroicznie broniąca się Modena wywiozłaby punkt z Mediolanu.
Dobra postawa Sieny to jedyna niespodzianka.
Ciekawy mecz w Bolonii i remis z Parmą 2-2. Dwie bramki czarnego neandertalczyka Adriano (Pagliuka nie popisał się).
Zwycięstwa faworytów. Szkoda, że Udinese nie szarpnęło punktów Romie. Niewiele brakowało, a heroicznie broniąca się Modena wywiozłaby punkt z Mediolanu.
Dobra postawa Sieny to jedyna niespodzianka.