Serie A 12/13 (1): JUVENTUS 2-0 Parma
- Wojtek
- Juventino
Matri od początku? Niee. Lepiej zagrać Mirko-Seba jeśli zagramy 3-5-2. Chiellini powinien już grać w sobote a Conte też byćmoże usiądzie na ławce (wiem, optymista że mnie;/) ;D
Licze na brameczke Seby.
-------------GiGi
Barza------Boun---Kielon
-------------Pirlo
Licht--Vidal--no. 8--Asa
------Mirko-Seba
Typ. 3-0. Forza Juve!!
Licze na brameczke Seby.
-------------GiGi
Barza------Boun---Kielon
-------------Pirlo
Licht--Vidal--no. 8--Asa
------Mirko-Seba
Typ. 3-0. Forza Juve!!
- Sorek21
- Juventino
Chciałbym aby piłkarze nie zlekceważyli rywali,żeby wiedzieli że przed nazwą Juventus Mistrz Włoch nikt nie zamierza padać na kolana i każde 3 pkt trzeba będzie po prostu wyszarpać rywalom.
Na takich rywali nie ma sensu się murować,tu trzeba atakować i strzelać kolejne bramki. Zamiast Lucio lepiej wstawić Matriego bo sytuacja z cofniętym Mirasem i Gio biegającym jako 9 wygląda śmiesznie.
Buffon
Lichsteiner Barzagli Bonucci De Ceglie
Vidal Pirlo Marchisio
Giovinco Matri Vucinić
Mecz na Sportdigital z 19,2 E oraz FTA na Idman Azerbejdzan z 42E .
Na takich rywali nie ma sensu się murować,tu trzeba atakować i strzelać kolejne bramki. Zamiast Lucio lepiej wstawić Matriego bo sytuacja z cofniętym Mirasem i Gio biegającym jako 9 wygląda śmiesznie.
Buffon
Vidal Pirlo Marchisio
Giovinco Matri Vucinić
Mecz na Sportdigital z 19,2 E oraz FTA na Idman Azerbejdzan z 42E .
- pablo1503
- Juventino
Nie łudźcie się i tak nie wyjdziemy 4-3-3.Sorek21 pisze:Buffon
Vidal Pirlo Marchisio
Giovinco Matri Vucinić
Większość tamtego sezonu i cały okres przygotowawczy jechaliśmy na 3-5-2, a ty myślisz, że do meczu inaugurującego sezon, wyjdziemy 4-3-3?
BTW, to nie wiadomo, czy do soboty nie będziemy mieli składzie jakiegoś napastnika, tudzież nie będziemy mięli prawego obrońcy.

- Piti
- Juventino
Co myślicie o tym ustawieniu:

Myślę, że Conte da odpocząć Asa, a na lewą pójdzie de Ceglie bo dobrze się spisał w meczu z Milanem. Na prawej Lichy (o ile będzie jeszcze juventinim), Seba wejdzie w 2 połowie. Ponoć Kielon ma być zdrowy już na mecz z Parmą, ale wątpie by go Conte już na 1 mecz wstawiał zważając na to, że nie uczestniczył w całym okresie przygotowawczym, więc mogą być problemy z kondycją.

Myślę, że Conte da odpocząć Asa, a na lewą pójdzie de Ceglie bo dobrze się spisał w meczu z Milanem. Na prawej Lichy (o ile będzie jeszcze juventinim), Seba wejdzie w 2 połowie. Ponoć Kielon ma być zdrowy już na mecz z Parmą, ale wątpie by go Conte już na 1 mecz wstawiał zważając na to, że nie uczestniczył w całym okresie przygotowawczym, więc mogą być problemy z kondycją.
- olom23
- Juventino
A ja obawiam się tego meczu... Najprawdopodobniej nie zobaczymy naszego wodza Conte na ławce trenerskiej, co jak w moim odczuciu, będzie wielką stratą. Na dodatek jesteśmy zmuszeni oglądać mecze w necie Wolę od początku w ataku Matriego i Mirko, w drugiej niech wejdzie Seba. W obronie może Marrone zamiast Lucio ? 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czy ktos procz mnie wybiera sie na mecz do Turynu?
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=107032
Zabraknie Buffona. Ma problem z mięśniami i pewne, że w sobotę na boisku uświadczymy Storariego. Inne źródło podaje, że prawdopodobnie Gigi nie pojawi się także w drugiej kolejce, by w 100% wyleczyć ten drobny uraz. W związku z zaistniałą sytuacją chwilowo wstrzymany został transfer Lealiego i to on prawdopodobnie zasiądzie w pierwszej ligowej kolejce na ławce rezerwowych.
Parma w okresie przygotowawczym prezentowała się przeciętnie, żeby nie powiedzieć słabo. Pojawiła się informacja, że w meczu może nie pojawić się Amauri.
Trzeba pewnie wygrać ten mecz i dać innym wyraźny sygnał - stary, dobry Juventus wrócił na stałe.
Zabraknie Buffona. Ma problem z mięśniami i pewne, że w sobotę na boisku uświadczymy Storariego. Inne źródło podaje, że prawdopodobnie Gigi nie pojawi się także w drugiej kolejce, by w 100% wyleczyć ten drobny uraz. W związku z zaistniałą sytuacją chwilowo wstrzymany został transfer Lealiego i to on prawdopodobnie zasiądzie w pierwszej ligowej kolejce na ławce rezerwowych.
Parma w okresie przygotowawczym prezentowała się przeciętnie, żeby nie powiedzieć słabo. Pojawiła się informacja, że w meczu może nie pojawić się Amauri.
Trzeba pewnie wygrać ten mecz i dać innym wyraźny sygnał - stary, dobry Juventus wrócił na stałe.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No własnie wszystkie piłki mają iść do niego ,wtedy wygramySkibil pisze:Jeśli tylko jakimś cudem uda nam się odciąć Amauriego od podań, to mamy spore szanse na wygraną...

Przecież jak gra "przeciwko" nam to i tak gra z nami ;]
Innej opcji niż zwycięstwo nie chcę. Liczę na popisówę naszych nowych nabytków
- AkuqJuve
- Juventino
nasza taktyka napisana jest niby 3-5-2 ale sadze że grając z Lichym i DC gramy bardziej coś takiego ale co ja tam mogę widzieć ;p
--------BR
----ŚO-ŚO-ŚO----
PO--------------LO
----ŚP-ŚP-ŚP-----
-------CN----------
---------ŚN--------
PO i LO to tacy jakby wysunięci obrońcy lub bardziej cofniecie skrzydłowi.
myślę że zagramy na pewno w napadzie z Gio i Vucinicem
nie wiem jak obrona może zagrać ? Marrone ?
środek pomocy raczej normalka
--------BR
----ŚO-ŚO-ŚO----
PO--------------LO
----ŚP-ŚP-ŚP-----
-------CN----------
---------ŚN--------
myślę że zagramy na pewno w napadzie z Gio i Vucinicem
nie wiem jak obrona może zagrać ? Marrone ?
środek pomocy raczej normalka

- Dante93
- Juventino
Chłopie, po roku neta Ci znowu podłączyli czy jak? Bo rzucasz nam takimi oczywistościami jakbyś rok w jaskini przesiedzialAkuqJuve pisze:nasza taktyka napisana jest niby 3-5-2 ale sadze że grając z Lichym i DC gramy bardziej coś takiego ale co ja tam mogę widzieć ;p
--------BR
----ŚO-ŚO-ŚO----
PO--------------LO
----ŚP-ŚP-ŚP-----
-------CN----------
---------ŚN--------

Parma? Amauri? Brak Giovinco? Hmmm 3:0?