Trofeo Luigi Berlusconi: Milan 2-3 JUVENTUS
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Ja to bym chyba wolał wystawić DC po lewej a w środku Asamoah - Marchisio - Vidal ale najwidoczniej wierzymy w Pogbę (albo po prostu nie ma ciśnienia na wynik a młody może nie mieć wielu szans w sezonie).
Leali w końcu zostanie? Bo chyba wszystkie ekipy mają bramkę obsadzoną na ostatniej prostej mercato.
Leali w końcu zostanie? Bo chyba wszystkie ekipy mają bramkę obsadzoną na ostatniej prostej mercato.
- Sajan
- Juventino

raczej zapomnij że obejrzysz na cyfrowymczarny93 pisze:Idzie to obejrzeć na cyfrowym polsacie na czymś?
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- pumex
- Juventino

Nie rozumiem, dlaczego?! Dlaczego Marchisio ma grać nie na swojej pozycji, skoro mamy utalentowanego Pogbę, który innych okazji do sprawdzianów może nie mieć? Przecież Francuz został sprowadzony właśnie po to, ażeby 'ubezpieczać' Pirlo.Ouh_yeah pisze:Ja to bym chyba wolał wystawić DC po lewej a w środku Asamoah - Marchisio - Vidal ale najwidoczniej wierzymy w Pogbę (albo po prostu nie ma ciśnienia na wynik a młody może nie mieć wielu szans w sezonie).

- MaxFromJam_89
- Juventino

Bardzo się cieszę że nie ma Buffona w składzie. Nadal mam w pamięci ten mecz o nic w 2005 w którym doznaje kontuzji barku i wylatuje nam na pierwszą część sezonu, a ACM oddają nam wtedy Abbiatiego który w pierwszym meczu LM z Bayernem wpuszcza klopsa :roll:
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Pumi, wolę Marchisio grającego w innej roli niż chłopaka, który w poprzednim sezonie rozegrał mniej minut niż Elia w drużynie, która miała dziurę w środku pola.
Może mnie przekona dziś czy za miesiąc do swojego wielkiego talentu ale jestem sceptyczny póki co.
Może mnie przekona dziś czy za miesiąc do swojego wielkiego talentu ale jestem sceptyczny póki co.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Próbuję Cię zrozumieć i nie potrafię. Co nam da to, że Marchisio zagra w miejsce Pirlo? <czas na zastanowienie> Nic. Jeśli to ma być jakiś sprawdzian, a tak traktuję wszystkie spotkania towarzyskie to niech właśnie Pogba pokaże na co go stać, bo to on albo Marrone będą tam biegać gdy zabraknie Pirlo (prawdopodobnie). Argument, że zagrał mniej niż Elia? <śmiech> No to kiedy damy mu szansę zagrać, żeby mógł się zgrać z drużyną? W meczu o stawkę?Ouh_yeah pisze:Pumi, wolę Marchisio grającego w innej roli niż chłopaka, który w poprzednim sezonie rozegrał mniej minut niż Elia w drużynie, która miała dziurę w środku pola.
- Castiel
- Juventino

Generalnie to to spotkanie mnie nie interesuje. Ot zwykły sparing mający na celu coś nie coś zweryfikować. Również jak inni postawiłbym na Pogbe w środku za Pirlo, ale w ataku to już wolałbym Giovinco z Vucinicem bo Matri to.... :doh:
- Amarillo
- Juventino

O ile dobrze kojarzę próbowałem tam oglądać Trofeo TIM, po obejrzeniu 3 raz tego samego spotu od nowa stwierdziłem, że chyba nic z tego nie będzie. O dobry stream na necie nie będzie ciężko bo dzisiaj Barcelona zaczyna sezon z mocarnym Sociedad, więc pewnie tam skupi się brać kibicowska aniżeli jakimś Juve i MilanieJudzio pisze:Canale 5 jest też na "ence". Kanał 431. Któregoś roku było niekodowane.
Sapere Aude!
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chętnie obejrzę Pogbę w starciu z mocnym rywalem. Asamoaha najlepiej ogrywać na skrzydle w przypadku nie wzmocnienia lewej flanki. Matriego w pierwszej połowie posadziłbym na ławce, a zaufał duetowi Giovinco-Vucinic.
Czy Conte w tym meczu zasiądzie na ławce?
Czy Conte w tym meczu zasiądzie na ławce?
- Vanquish
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Czy przed wklejeniem tej ramówki ktokolwiek kiedykolwiek sprawdzał czy na tych stronach faktycznie są transmisje? Bo na przykład na soccer-live albo na live-sport nie ma, albo ja po prostu nie widzę...
- pumex
- Juventino

To jest wykaz stron, na których mogą znajdować się transmisje online. Trudno, żebym na godzinę przed meczem wertował wszystkie strony w poszukiwaniu linków. To może zrobić każdy indywidualnie, kto jest zainteresowany obejrzeniem spotkaniaKimi pisze:Czy przed wklejeniem tej ramówki ktokolwiek kiedykolwiek sprawdzał czy na tych stronach faktycznie są transmisje? Bo na przykład na soccer-live albo na live-sport nie ma, albo ja po prostu nie widzę...
Podobno faworytem do zastąpienia Pirlo jest Marrone, a nie Pogba