Trofeo Luigi Berlusconi: Milan 2-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 10:53

Ja to bym chyba wolał wystawić DC po lewej a w środku Asamoah - Marchisio - Vidal ale najwidoczniej wierzymy w Pogbę (albo po prostu nie ma ciśnienia na wynik a młody może nie mieć wielu szans w sezonie).

Leali w końcu zostanie? Bo chyba wszystkie ekipy mają bramkę obsadzoną na ostatniej prostej mercato.

czarny93

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 11:00

Idzie to obejrzeć na cyfrowym polsacie na czymś?

DejW
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 11:14

czarny93 pisze:Idzie to obejrzeć na cyfrowym polsacie na czymś?
raczej zapomnij że obejrzysz na cyfrowym

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 11:27

Ouh_yeah pisze:Ja to bym chyba wolał wystawić DC po lewej a w środku Asamoah - Marchisio - Vidal ale najwidoczniej wierzymy w Pogbę (albo po prostu nie ma ciśnienia na wynik a młody może nie mieć wielu szans w sezonie).
Nie rozumiem, dlaczego?! Dlaczego Marchisio ma grać nie na swojej pozycji, skoro mamy utalentowanego Pogbę, który innych okazji do sprawdzianów może nie mieć? Przecież Francuz został sprowadzony właśnie po to, ażeby 'ubezpieczać' Pirlo.

Obrazek
MaxFromJam_89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 11:32

Bardzo się cieszę że nie ma Buffona w składzie. Nadal mam w pamięci ten mecz o nic w 2005 w którym doznaje kontuzji barku i wylatuje nam na pierwszą część sezonu, a ACM oddają nam wtedy Abbiatiego który w pierwszym meczu LM z Bayernem wpuszcza klopsa :roll:

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 11:40

Pumi, wolę Marchisio grającego w innej roli niż chłopaka, który w poprzednim sezonie rozegrał mniej minut niż Elia w drużynie, która miała dziurę w środku pola.
Może mnie przekona dziś czy za miesiąc do swojego wielkiego talentu ale jestem sceptyczny póki co.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 11:58

Ouh_yeah pisze:Pumi, wolę Marchisio grającego w innej roli niż chłopaka, który w poprzednim sezonie rozegrał mniej minut niż Elia w drużynie, która miała dziurę w środku pola.
Próbuję Cię zrozumieć i nie potrafię. Co nam da to, że Marchisio zagra w miejsce Pirlo? <czas na zastanowienie> Nic. Jeśli to ma być jakiś sprawdzian, a tak traktuję wszystkie spotkania towarzyskie to niech właśnie Pogba pokaże na co go stać, bo to on albo Marrone będą tam biegać gdy zabraknie Pirlo (prawdopodobnie). Argument, że zagrał mniej niż Elia? <śmiech> No to kiedy damy mu szansę zagrać, żeby mógł się zgrać z drużyną? W meczu o stawkę?

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 11:59

Generalnie to to spotkanie mnie nie interesuje. Ot zwykły sparing mający na celu coś nie coś zweryfikować. Również jak inni postawiłbym na Pogbe w środku za Pirlo, ale w ataku to już wolałbym Giovinco z Vucinicem bo Matri to.... :doh:

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 13:37

Canale 5 jest też na "ence". Kanał 431. Któregoś roku było niekodowane.

Obrazek
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 13:55

Judzio pisze:Canale 5 jest też na "ence". Kanał 431. Któregoś roku było niekodowane.
O ile dobrze kojarzę próbowałem tam oglądać Trofeo TIM, po obejrzeniu 3 raz tego samego spotu od nowa stwierdziłem, że chyba nic z tego nie będzie. O dobry stream na necie nie będzie ciężko bo dzisiaj Barcelona zaczyna sezon z mocarnym Sociedad, więc pewnie tam skupi się brać kibicowska aniżeli jakimś Juve i Milanie :prochno:

Sapere Aude!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 14:07

Chętnie obejrzę Pogbę w starciu z mocnym rywalem. Asamoaha najlepiej ogrywać na skrzydle w przypadku nie wzmocnienia lewej flanki. Matriego w pierwszej połowie posadziłbym na ławce, a zaufał duetowi Giovinco-Vucinic.
Czy Conte w tym meczu zasiądzie na ławce?

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 14:10

Wicior pisze: Czy Conte w tym meczu zasiądzie na ławce?
Moim zdaniem powinien. To jest mecz nad którym władze calcio nie mają żadnej władzy. Tak mi się wydaje, że jest to wewnętrzna sprawa Juve i Milanu.

Czaro

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 18:27

Szefy macie informacje dotyczące dostępności kanału Canale 5 w UPC ?

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 19:32

Czy przed wklejeniem tej ramówki ktokolwiek kiedykolwiek sprawdzał czy na tych stronach faktycznie są transmisje? Bo na przykład na soccer-live albo na live-sport nie ma, albo ja po prostu nie widzę...

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2012, 19:53

Kimi pisze:Czy przed wklejeniem tej ramówki ktokolwiek kiedykolwiek sprawdzał czy na tych stronach faktycznie są transmisje? Bo na przykład na soccer-live albo na live-sport nie ma, albo ja po prostu nie widzę...
To jest wykaz stron, na których mogą znajdować się transmisje online. Trudno, żebym na godzinę przed meczem wertował wszystkie strony w poszukiwaniu linków. To może zrobić każdy indywidualnie, kto jest zainteresowany obejrzeniem spotkania

Podobno faworytem do zastąpienia Pirlo jest Marrone, a nie Pogba :/

Obrazek
Zablokowany