Milan 0-2 Juventus (Puchar Berlusconiego)
- Juverulez!
- Juventino
- Martin
- Juventino
SOrka ale to na OS zrobili blad...bartol pisze:Nie wiedziałem, że mamy dwóch Thuram'ów.Martin pisze: Juventus: Buffon - Thuram (62' Thuram), Legrottaglie, Montero, Zambrotta - Camoranesi (71' Davids), Tacchinardi, Appiah (85' Tudor) - Nedved - Del Piero (62' Miccoli), Trezeguet (62' Di Vaio).![]()
Ja tylko wrzucilem i zmienilem liczby przy minutach.... Zatem pytanko kto wszedl za Thurama?
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- juveluck
- Juventino
Za Thurama wszedl BirindelliMartin pisze:SOrka ale to na OS zrobili blad...bartol pisze:Nie wiedziałem, że mamy dwóch Thuram'ów.Martin pisze: Juventus: Buffon - Thuram (62' Thuram), Legrottaglie, Montero, Zambrotta - Camoranesi (71' Davids), Tacchinardi, Appiah (85' Tudor) - Nedved - Del Piero (62' Miccoli), Trezeguet (62' Di Vaio).![]()
Ja tylko wrzucilem i zmienilem liczby przy minutach.... Zatem pytanko kto wszedl za Thurama?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zapewne chodziło Ci o asystę przy golu Del Piera a więc przy tej bramce asystował nie Thuram tylko S.AppiahRadeKas pisze:Ta asysta Thurama, była genialna. Ale i tak najbardziej mi sie podobała reakcja Didy po drugim golu :twisted: . A czy ktoś mógłby mi powiedzieć, dlaczego były dwa puchary

- Olszan
- Juventino
Juventus bez większych problemów pokonał Milan i udowodnił że finał Ligi Mistrzów to był tylko wypadek przy pracy Ale zobaczcie Juventusowi idzie coraz łatwiej wpierw wygrał w karnych póżniej 1-0 i teraz 2-0 to w następnym meczu pewnie będzie 3 do jaja 

Zawsze Wierni ! ! !
- Mee_too
- Qualità Juventino
Mecze z Milanem sa dobrym testem przed zaczynajacym sie sezonem.
Cieszy mnie forma pilkarzy , niezlym podaniem popisal sie Appiah, nedved tez ladnie zagral , to wszystko dobrze rokuje. NIe chce byc jakims wielkim optymista ale mam nadzieje ze w tym sezonie zgarniemy wiecej nagrod.
Cieszy mnie forma pilkarzy , niezlym podaniem popisal sie Appiah, nedved tez ladnie zagral , to wszystko dobrze rokuje. NIe chce byc jakims wielkim optymista ale mam nadzieje ze w tym sezonie zgarniemy wiecej nagrod.
I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- Alexxxxx
- Juventino
Oni juz maja kompleksy. Onie prez te pemcze z Juventusem napewno stracili zaufanie do siebie. Te mecze mogą soie odbić na ich grze w sezonie. Ja mysle , że napewno to sie odbije. Jestem zadowolony z bardzo dobrej dyspozycj Alexa i to jest wązne. Forza Juve!!!Alex najlepszy!!miloo7 pisze:jak juz któs napisał milan wkrótce nabawi sie kompleksu juve w krótkim czasie 3 porazki
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Peja48
- Juventino
Niewiem ale może to był Hmm....... SuperPuchar Włoch dla lepszego wrażenia świętowali jeszcze razRadeKas pisze:Ta asysta Thurama, była genialna. Ale i tak najbardziej mi sie podobała reakcja Didy po drugim golu :twisted: . A czy ktoś mógłby mi powiedzieć, dlaczego były dwa puchary

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8