Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- pan Zambrotta
- Juventino
zgłaszanie prowadzących raczej nie wchodzi w rachubę, więc do następnych ankiet dojdzie pierwsza propozycja - madmo vel Vimes.
Potem w kolejce jest deszczowy.
Potem w kolejce jest deszczowy.
- deszczowy
- Juventino
Są chwile, że jesteś tak pluszowy, że Cię tylko przytulić do serca :*pan Zambrotta pisze: Potem w kolejce jest deszczowy.
Deszczowego znam, Ciebie nie. Ale nie będę nawiązywał znajomości tak, jak to mają w zwyczaju wiślacyfilippo0 pisze:proponuje deszczowego, najbardziej irytującego forumowicza. wielki celebryta jp

No wiesz...? Płakę mocno ;_;drozdi pisze:Popieramfilippo0 pisze:proponuje deszczowego, najbardziej irytującego forumowicza. wielki celebryta jp

O kurde, ale elabo... Heh, ale przynajmniej konstruktywnie. Pozdro, zią!Piotr Juvefan pisze:Nie chcę nazywać tutaj nikogo frajerem,ale myślę,że najbardziej cwanym i nie raz bezczelnym użytkownikiem jest deszczowy,bo nie raz widziałem,że jechał po bandzie kpiąc z uczuć religijnych i wartości pierwszorzędnych. Jest On dla mnie takim forumowym Palikotem,nie głupim,ale niepoważnym,posiadającym lewicowe poglądy,którym jestem przeciwny i w pełni popieram Korwina Mikke(za stosunek do "lewaków:),który jest również barwny jak Palikot,ale bardziej w prawo. Uprzedzam,że moja opinia może być nieobiektywna,ponieważ nie jestem stałym forumowym bywalcem i nie śledzę z uwagą kto co napisze.Po prostu mam takie wrażenie o deszczowym. Jeśli znanego forumowicza to dotknęło to przepraszam nie miałem zamiaru nikogo obrazić. Wszystkich lubię z racji tego,że kibicujemy jedynej słusznej drużynie.

Jak mówił klasyk... bo polski forumowicz nie ma luzuPiotr Juvefan pisze:Dla mnie ta zabawa jest głupia, no ale jak widać jest zapotrzebowanie na tego typu,co by nie powiedzieć chamskie akcje,no a ja się mało udzielam i najpewniej się nie znam.Pozdrawiam i mimo wszystko miłej zabawy.

Ostatnio zmieniony 29 marca 2012, 16:11 przez deszczowy, łącznie zmieniany 4 razy.
- filippo
- Juventino
proponuje deszczowego, najbardziej irytującego forumowicza. wielki celebryta jp
edit:
edit:
:doh:deszczowy pisze:Deszczowego znam, Ciebie nie. Ale nie będę nawiązywał znajomości tak, jak to mają w zwyczaju wiślacyfilippo0 pisze:proponuje deszczowego, najbardziej irytującego forumowicza. wielki celebryta jp
Ostatnio zmieniony 29 marca 2012, 16:25 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Nie chcę nazywać tutaj nikogo frajerem,ale myślę,że najbardziej cwanym i nie raz bezczelnym użytkownikiem jest deszczowy,bo nie raz widziałem,że jechał po bandzie kpiąc z uczuć religijnych i wartości pierwszorzędnych. Jest On dla mnie takim forumowym Palikotem,nie głupim,ale niepoważnym,posiadającym lewicowe poglądy,którym jestem przeciwny i w pełni popieram Korwina Mikke(za stosunek do "lewaków:),który jest również barwny jak Palikot,ale bardziej w prawo. Uprzedzam,że moja opinia może być nieobiektywna,ponieważ nie jestem stałym forumowym bywalcem i nie śledzę z uwagą kto co napisze.Po prostu mam takie wrażenie o deszczowym. Jeśli znanego forumowicza to dotknęło to przepraszam nie miałem zamiaru nikogo obrazić. Wszystkich lubię z racji tego,że kibicujemy jedynej słusznej drużynie. Dla mnie ta zabawa jest głupia, no ale jak widać jest zapotrzebowanie na tego typu,co by nie powiedzieć chamskie akcje,no a ja się mało udzielam i najpewniej się nie znam.Pozdrawiam i mimo wszystko miłej zabawy.
nie akurat Vimes wiem,że tutaj na pewno nie pasuje,dla mnie najbardziej rozsądny i mądry forumowicz :-Ddeszczowy pisze:A do nastepnej ankiety pragnę zgłasić Vimesa

- mati888
- Juventino
spokojnie - zabawa nie ma na celu obrażania nikogo (mimo, ze na pewno padną jakieś uszczypliwe słowa), ale głównym celem jest robienie jajec. Szczypek napisał, że nasi sławni userzy mają być przedstawieni w krzywym zwierciadle, a znając inwencję prowadzących, to wyjdzie to całkiem śmiesznie. Ja na forum mało pisze, ale dużo czytam i kojarzę użytkowników. Mały chce wygrać, więc rzucam głos na niego - powodzenia :lol:Piotr Juvefan pisze:...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- OskarG
- Juventino
A jeśli tak nie będzie, to "niczego nie będzie"mati888 pisze:spokojnie - zabawa nie ma na celu obrażania nikogo (mimo, ze na pewno padną jakieś uszczypliwe słowa), ale głównym celem jest robienie jajec. Szczypek napisał, że nasi sławni userzy mają być przedstawieni w krzywym zwierciadle, a znając inwencję prowadzących, to wyjdzie to całkiem śmiesznie. Ja na forum mało pisze, ale dużo czytam i kojarzę użytkowników. Mały chce wygrać, więc rzucam głos na niego - powodzenia :lol:Piotr Juvefan pisze:...

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Już czekam na rysunek Mr Z... Mały i jego kulemati888 pisze:spokojnie - zabawa nie ma na celu obrażania nikogo (mimo, ze na pewno padną jakieś uszczypliwe słowa), ale głównym celem jest robienie jajec. Szczypek napisał, że nasi sławni userzy mają być przedstawieni w krzywym zwierciadle, a znając inwencję prowadzących, to wyjdzie to całkiem śmiesznie. Ja na forum mało pisze, ale dużo czytam i kojarzę użytkowników. Mały chce wygrać, więc rzucam głos na niego - powodzenia :lol:Piotr Juvefan pisze:...

A pomysł z deszczowym??? mmm... nie wiem - nie znam

- LordJuve
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gilacie moje przerośnięte ego, uwielbiam być pierwszy...nawet w konkursie na frajera forum.
BTW. Będą jakieś okazyjne grafiki do podpisów? Oczywiście mady by misek bo on się ostatnio lubuje w "(pod)PISSowym graffiti"...
BTW. Będą jakieś okazyjne grafiki do podpisów? Oczywiście mady by misek bo on się ostatnio lubuje w "(pod)PISSowym graffiti"...

- Gość
uuuuuuLordJuve pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gilacie moje przerośnięte ego, uwielbiam być pierwszy...nawet w konkursie na frajera forum.
ktoś tu się zagotował
- deszczowy
- Juventino
A kolega to widać, że świeży u nasbohdan pisze:uuuuuuLordJuve pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gilacie moje przerośnięte ego, uwielbiam być pierwszy...nawet w konkursie na frajera forum.
ktoś tu się zagotował

Przeczytałeś w ogóle temat?
A może jednak miałeś rację...?
Ostatnio zmieniony 29 marca 2012, 16:37 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordJuve
- Juventino
Jakby kolega ogarniał rzeczywistość to wiedziałby, że zagotowany to ja może byłem KILKA razy na tym forum w przeciągu kilku lat jestestwa tutaj.deszczowy pisze:A kolega to widać, że świeży u nasbohdan pisze:uuuuuuLordJuve pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gilacie moje przerośnięte ego, uwielbiam być pierwszy...nawet w konkursie na frajera forum.
ktoś tu się zagotował![]()
Przeczytałeś w ogóle temat?
Spoko, spoko...jak tak dalej pójdzie z tą ankietą to moja "powrotna" kompilacja będzie o...mnie i mojej karierze wśród Was, DRODZY współforumowicze... :doh:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Chyba chłopaki nie załapaliście (poza małymi wyjątkami - mati888
) sensu tej zabawy. Nie wybieramy tutaj największego frajera forum, nie mamy też na celu chamskiego obrażania kogokolwiek. Chcemy stworzyć profile niektórych postaci na JuvePoland, które się czymś wyróżniają bardziej lub mniej w znany sobie sposób. Z ocenami proponuję więc trochę poczekać.
Zanim jednak ujrzycie pierwszy wpis proponuję wczytać do mózgu takie pojęcie jak ironia.

Zanim jednak ujrzycie pierwszy wpis proponuję wczytać do mózgu takie pojęcie jak ironia.