Świebodzin|| sobota, 28.01, 20:30 || JUVENTUS - udinese
- juveluck
- Juventino
Co z prezesem? NA chwilę obecna ma to nawet sens 5 czy 6 osób z Poznania w Zbąszyniu dosiada się Karol.
Jeżeli zapadła już decyzja o wyjeździe to mamy pociąg REGIO o 15:49, 17:20 na miejscu, bilet normalny 20,50zł. Studencki - 50%
Powrót tym samym pociągiem 11:18, 13:07 na miejscu.
Musimy jechać tymi REGIO bo inne połączenia to praktycznie same IC za ponad 70 zł!
Jeżeli zapadła już decyzja o wyjeździe to mamy pociąg REGIO o 15:49, 17:20 na miejscu, bilet normalny 20,50zł. Studencki - 50%
Powrót tym samym pociągiem 11:18, 13:07 na miejscu.
Musimy jechać tymi REGIO bo inne połączenia to praktycznie same IC za ponad 70 zł!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Łyko
- Qualità Juventino
Juz o 17:20... to ja proponuje tak - moze najpierw gdzies pojdziemy cos pozwiedzac, ewentualnie zjesc - dobra włoska miejscówka, pozniej zabukowac pokoje i meczyk. Głupio bedzie jak juz przed 20 beda zgony 
a co do pokoi, sa wszystkie wolne miejsca. Jesli ja mam cos zaklepac to musze wiedziec dla ilu osob. Poki co... nie wiem ile osób.
wstępnie:
-Ciro84, brat?
-Ja
-Maras
-Leati
-Madzia
-Juveluck
-Jacol
-Charles
-JuveLethal
Rozumiem ze wszyscy spią w akademiku, no moze oprocz Kuby, chyba ze chcesz

a co do pokoi, sa wszystkie wolne miejsca. Jesli ja mam cos zaklepac to musze wiedziec dla ilu osob. Poki co... nie wiem ile osób.
wstępnie:
-Ciro84, brat?
-Ja
-Maras
-Leati
-Madzia
-Juveluck
-Jacol
-Charles
-JuveLethal
Rozumiem ze wszyscy spią w akademiku, no moze oprocz Kuby, chyba ze chcesz

- Jacol
- Juventino
Prezes odpada...juveluck pisze:Co z prezesem?
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Nasza poznańska grupka w komplecie potwierdziła obecność. W takim razie do zobaczenia na ławeczce Niemena.Łyko pisze: -Leati
-Madzia
-Juveluck
-Jacol
-Charles
-JuveLethal
Poznań, zbiórka o 15:20 przed głównym wejściem na Dworzec PKP. Bardzo proszę, uważajcie na dźwigi!!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Łyko
- Qualità Juventino
słuchajta...
Internat niestety odpada. Nie mają portiera na weekendy.
Zarezerwowałem juz nocleg w najtanszym hotelu w Swiebodzinie. Cena jest oczywiscie wyzsza niz w akademiku - wychodzi ok 40 zł za osobę. Mam nadzieję, że nie przekresli to jednak waszych planow.
W kazdym pokoju jest umywalka a w jednym dodatkowo łazienka. Hotel jest 100m od PKP, takze nie trzeba bedzie szalec w niedziele.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi ewentualne skargi to bardzo proszę pisac!
i tak ich nie będę czytał
Internat niestety odpada. Nie mają portiera na weekendy.
Zarezerwowałem juz nocleg w najtanszym hotelu w Swiebodzinie. Cena jest oczywiscie wyzsza niz w akademiku - wychodzi ok 40 zł za osobę. Mam nadzieję, że nie przekresli to jednak waszych planow.
W kazdym pokoju jest umywalka a w jednym dodatkowo łazienka. Hotel jest 100m od PKP, takze nie trzeba bedzie szalec w niedziele.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi ewentualne skargi to bardzo proszę pisac!
i tak ich nie będę czytał