Serie A (9): JUVENTUS 2-1 Fiorentina
- pablo1503
- Juventino
Oczywiście, że wolę Pepe. Elia gra na lewej, a Pepe na prawej. Nie rozumiem dlaczego pomyślałeś, że chciałbym Elię kosztem Simone.zippo01 pisze:To wolisz niewiadomą Elie niż np Pepe który jest obecnie najlepszym naszym skrzydłowym ?? To może dajmy Vidala na lewą obronę albo do ataku bo nie ma wyników a szkoda żeby siedział na ławce. W sumie straciliśmy ostatnio dwa gole to może Sorensena dajmy na lewą może będzie lepiej niż z Chielinimpablo1503 pisze:Elia miał tylko jedną szanse. Nie ma co oceniać po jednym meczy.zippo01 pisze:
To jak grac potrafi pokazał nam w tym sezonie w meczu z Catania i jego występ nie był rewelacyjny. Nie możemy teraz eksperymentować i dać grac tym co mało grali tylko musimy grać tymi co maja formę. I co do Elii nie spodziewał bym się po nim cudów bo to typowy średniak i nas nie zbawi to taki drugi Krasic (w obecnej formie).
Musimy w najbliższych 3 meczach ugrać 9 punktów bo już za dużo straciliśmy na początku sezonu ,a nie można dać sobie odskoczyć czołówce bo potem ich dogonienie może być już niemożliwe .)
Co do eksperymentów, to się nie zgodzę. Gdybyśmy wygrywali mecze, to wszystko powinno zostać bez zmian, a my ich niestety nie wygrywamy i jakaś zmiana by się sprzydała.
Jak wygrywasz to możesz sobie sprawdzać zawodników dawać im szanse a nie wtedy kiedy nie idzie szukać nie wiadomo czego a nóż może się uda

- AVE JUVE!!!
- Juventino
przede wszystkim gra dwojka napastnikow , gdzie zadnym z nich nie bedzie spacerujacy Mirko . Powtarzam sie ale tu licza sie tylko 3pkt , za duzo tych remisow . I niech wkoncu zagra Q
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- pablo1503
- Juventino
A może 5-3-2?(wiem, wiem, absurdalne)
Storari(Buffon jeszcze nie zdąży wrócić)
Lichtsteiner - Barzagli - Bonucci - Chiellini - De Ceglie
Pepe(Vidal) - Pirlo - Marchisio
Del Piero(Fabio i tak nie ma szans na grę) - Matri
Storari(Buffon jeszcze nie zdąży wrócić)
Lichtsteiner - Barzagli - Bonucci - Chiellini - De Ceglie
Pepe(Vidal) - Pirlo - Marchisio
Del Piero(Fabio i tak nie ma szans na grę) - Matri

- Kuben
- Juventino
Jak najbardziej słuszna uwaga, oceniajmy gracza który zagrał w tym sezonie, do tej pory 45min.zippo01 pisze: To jak grac potrafi pokazał nam w tym sezonie w meczu z Catania i jego występ nie był rewelacyjny.

W takim razie kogo wrzucisz na drugie skrzydło? Pepe to rzemieślnik, 0 kreatywności, ale obecnie gra nie najgorzej to jego jest prawa strona. Kto na lewą? W mercato kupiliśmy 3 skrzydłowych, z czego 1 (i to najsłabszy) dostał sporo szans na grę to Giac. Z powodu kontuzji tego drwala dopiero wczoraj Szansę dostał Esti, kiedy chcemy w końcu wypróbować Elie (który jakby nie patrzeć przychodził do nas jako mała gwiazda)? :roll:zippo01 pisze: To wolisz niewiadomą Elie niż np Pepe który jest obecnie najlepszym naszym skrzydłowym ??
:shock: My nie wygrywamy, oznacza to, że cały czas mamy grać tą samą 11-stką, która po prostu frajerzy? Chyba logiczne, że w wypadku braków na jakieś pozycji trzeba szukać jakiegoś innego rozwiązania...zippo01 pisze: Jak wygrywasz to możesz sobie sprawdzać zawodników dawać im szanse a nie wtedy kiedy nie idzie szukać nie wiadomo czego a nóż może się uda
To odbijam w drugą stronę. Zostawmy fatalnego Mirko, przecież jest ograny. Dalej stawiajmy na Kielona na lewej flance, który gra po prostu słabo, ale! jest ograny. Niech na lewej stronie pomocy po kontuzji gra Giac, przecież zagrał najwięcej meczów stąd powinien mieć formę. :doh:zippo01 pisze: To może dajmy Vidala na lewą obronę albo do ataku bo nie ma wyników a szkoda żeby siedział na ławce. W sumie straciliśmy ostatnio dwa gole to może Sorensena dajmy na lewą może będzie lepiej niż z Chielinim![]()
Trzeba kombinować z piłkarzami, bo inaczej gra wyglądać będzie dalej tak jak wygląda.
Ps. Czarno widzę, nadchodzący mecz.
Ostatnio zmieniony 23 października 2011, 14:47 przez Kuben, łącznie zmieniany 2 razy.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- pumex
- Juventino
Gramy u siebie z Fiorą czy na wyjeździe z Barcą? Nam potrzebne są 3 pkt a nie marny remispablo1503 pisze:A może 5-3-2?
Jeszcze tradycyjnie coś o Vucinicu: pamiętacie, jak Conte zarzekał się, że nie będzie tolerował olewactwa? To co na piedestale robi boski Mirko?

- pablo1503
- Juventino
Stary(Sorry, że tak oficjalnie) chyba zapomniałeś, że nasza drużyna to juventus, a nie Juventus. Nasza obrona grała tragicznie z Genuą, a z Violą będą grali jeszcze gorzej, bo nasi opponenci mają niezły przód.pumex pisze:Gramy u siebie z Fiorą czy na wyjeździe z Barcą? Nam potrzebne są 3 pkt a nie marny remispablo1503 pisze:A może 5-3-2?
Jeszcze tradycyjnie coś o Vucinicu: pamiętacie, jak Conte zarzekał się, że nie będzie tolerował olewactwa? To co na piedestale robi boski Mirko?
Możliwe, że mnie poniosło z tym 5-3-2, ale za wszelką cenę chce zneutralizować skrzydła.
Może 4-3-1-2?
Podwieszony byłby Del Piero a w Ataku Matri z (niestety)Vuciniciem
Nie mamy co marzyć o Fabio.

- MaNieK_JuVe
- Juventino
Z Fiorentina czeka nas przelomowy mecz. Od jego wyniku zalezec bedzie morale na kolejne ciezkie pojedynki. Mimo wszystko jestem dobrej mysli, napewno pilkarsko mamy wiekszy potencjal od Fiory, ale sa jeszcze inne czynniki jak dyspozycja dnia czy dzien konia(czyt. Boruca). Bardzo chcialbym w ataku zobaczyc duet Matri, Dp/Quag. W pomocy Pirlo, Marchisio, po bokach Pepe i no wlasnie kto jako drugi. Chyba narazie najlepsze wrazenie wywarl na mnie Giaccherini bo najbardziej tyral w obronie i zabezpieczal lewa strone, no ale chyba kontuzja wyelimnuje go i z tego meczu. Nie wiadomo tez co z Vidalem, ktory jednak bardzo pomaga w defensywie, szkoda ze z przodu nie jest taki uzyteczny
.
Kluczem bedzie koncentracja szczegolnie naszego bloku defensywnego z Chiellinim i Bonuccim na czele. Kielon musi stopowac sie i nie szarzowac do przodu bo ani nie ma dobrego dryblingu ani celnego podania, co gorsze glowki mu tez ostatnio sie nie udaja.
Forza Juve licze na skromne 1:0 dla nas

Kluczem bedzie koncentracja szczegolnie naszego bloku defensywnego z Chiellinim i Bonuccim na czele. Kielon musi stopowac sie i nie szarzowac do przodu bo ani nie ma dobrego dryblingu ani celnego podania, co gorsze glowki mu tez ostatnio sie nie udaja.
Forza Juve licze na skromne 1:0 dla nas
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- Nedved4life
- Juventino
Jestem pewien, że zagramy 4-4-2 z Vuciniciem i Matrim na napadzie. Del Piero wejdzie na 15 minut, a Fabio nawet nie powącha trawy. Na lewej chyba Pepe wyjdzie.
- pablo1503
- Juventino
Nie oszukujmy się, Mirko i tak wyjdzie w podstawowej jedenastce.typkens pisze:Stoipumex pisze:...co na piedestale robi boski Mirko?
Mam nadzieję, że Antonio ogarnie się i postawi na kogoś z dwójki Alessandro / Fabio u boku Matriego, który imo zaczyna być w formie.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak Conte znowu wystawi Vucinicia w pierwszym składzie, to jest frajer pompka. Limit wtop dosyć przedwcześnie wykorzystaliśmy w tym sezonie, więc nie pozostaje naszym nic innego, jak wygrać.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- annihilator1988
- Juventino
Mam nadzieje, że Mirko usiądzie na ławie rezerwowych, bo nie mogę zdzierżyć już tego bałkańskiego uchodźcy. Conte uparł się na Czarnogórca, niech więc go uświadomi czym jest gra dla "Starej Damy". Tu nie Roma, tu nikogo nie cieszy remis z Genuą :twisted: