Sparing (26.07): JUVENTUS 1-0 Club America
- hinx
- Juventino
Smutny jest także brak Juve w zakładce "Watch top teams friendlies" na goal'u.mazi12 pisze:Dziwisz się? Bo ja nie...pumex pisze:Nie wiem, czy się opłaca, czy nie, ale polskie stacje często transmitują mecze towarzyskie różnych drużyn. Pamiętam, że w poprzednich latach można było na żywo obejrzeć mecz Arsenal-Juventus, Juventus-Real czy Juventus-jakaś ekipa z Azji. W tym roku jakoś omijają nasz szerokim łukiem.Arty83 pisze:No niestety ale nikomu w PL nie opłaca się transmitować sparingów
Bayerny,Arsenale.. a nas brak.
- Kicek7
- Juventino
Tak, 1:30. Wynik nieważny, byle gra się powoli kleiła. Chciałbym zobaczyć Marchisio w środku pomocy.Simi pisze:Czyli mecz jest o 01:30 ? Pytam bo już sam sie pogubiłem.
Co do meczu, mam nadzieje że nasi coś zaprezentują.. i to coś będzie pozytywne.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2011, 18:23 przez Kicek7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Molek big fun juve
- Juventino
Jak macie wątpliwości , to zawsze można wejść na choćby rojadirecta.es i tam jest podany czas transmisji.
Widzę , że już mnie uprzedzili
Mam nadzieję , że Krasić coś w końcu pokaże na tej prawej stronie oraz Ziegler bo ze Sportingiem nie miał ani jednej akcji ofensywnej.
Widzę , że już mnie uprzedzili

Mam nadzieję , że Krasić coś w końcu pokaże na tej prawej stronie oraz Ziegler bo ze Sportingiem nie miał ani jednej akcji ofensywnej.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Simi pisze:Czyli mecz jest o 01:30 ? Pytam bo już sam sie pogubiłem.
Co do meczu, mam nadzieje że nasi coś zaprezentują.. i to coś będzie pozytywne.
http://liveonsat.com - polecam.
- Wojtek
- Juventino
Skład Juve wg. tuttojuve.
Juventus (4-2-4) Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Ziegler, Pazienza, Pirlo, Krasic, Matri, Quagliarella, Martinez.
Jak widać Conte nie jest przekonany do Bunucciego bo znowu posadził go na ławie, przydałby się Rolando. Krasic musi coś udowodnić bo Conte coś kręci nosem co do niego.
Mam nadzieje że wkońcu wygramy, najlepiej do zera, i że nie będzie musiał nas ratować nasz nastarszy zawodnik w ekipie
Juventus (4-2-4) Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Ziegler, Pazienza, Pirlo, Krasic, Matri, Quagliarella, Martinez.
Jak widać Conte nie jest przekonany do Bunucciego bo znowu posadził go na ławie, przydałby się Rolando. Krasic musi coś udowodnić bo Conte coś kręci nosem co do niego.
Mam nadzieje że wkońcu wygramy, najlepiej do zera, i że nie będzie musiał nas ratować nasz nastarszy zawodnik w ekipie

- Brutalo
- Juventino
Zamiast Pazienzy w środku chciałbym Marchisio do spółki z Pirlo.<<W@jTEk>> pisze:Skład Juve wg. tuttojuve.
I bardzo dobrze. Niech Leonardo nie czuje się niezastąpionym i pewnym partnerem Kielona. Szkoda 16 mln, ale nie takie wtopy się zaliczało. Rolando albo Lugano byliby na ten moment świetni. Co do Milosa jestem dziwnie spokojny. Jeszcze się nasza Serbska Rakieta rozpędzi.<<W@jTEk>> pisze: Jak widać Conte nie jest przekonany do Bunucciego bo znowu posadził go na ławie, przydałby się Rolando. Krasic musi coś udowodnić bo Conte coś kręci nosem co do niego.
W zwycięstwo do zera nie wierzę. W bramkę Del Piero wierzę i liczę. Oby nie była tylko jedyną i honorową...<<W@jTEk>> pisze: Mam nadzieje że wkońcu wygramy, najlepiej do zera, i że nie będzie musiał nas ratować nasz nastarszy zawodnik w ekipie
Obudzi mnie ktoś na mecz ? Boję się że kimnę

Ostatnio zmieniony 27 lipca 2011, 00:23 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Ciekawy jestem występu Martineza, ostatnio cos tam nawet grał. Dobrze obiło mi się o uszy, że De Silvestro kontuzjowany? Ja niestety tym razem nie będe oglądał... chusteczkowe pory wybrali w tych Stanach, jeszcze o 23 to by jakoś się oglądało.

Pozdrówcie Rq... coś tamMam nadzieje, ze spotkamy sie jakas grupka na czacie

- mazi12
- Juventino
No w sumie nie chce mi sie czekać jeszcze 2h ale czego ja nie zrobie dla Juve
Zamiast Pazienzy, którego bardzo nie lubie i nie przypadł mi do gustu wystawiłbym Marchisio na jego nominalną pozycję. to cóż, czekajmy...

Zamiast Pazienzy, którego bardzo nie lubie i nie przypadł mi do gustu wystawiłbym Marchisio na jego nominalną pozycję. to cóż, czekajmy...
- @Maras@
- Juventino
No ja miałem już godzinę temu pójść się zdrzemnąć ale jakoś mi nie wyszło to chociaż teraz pójdę... 1h kimania i pobudka na meczykmazi12 pisze:No w sumie nie chce mi sie czekać jeszcze 2h ale czego ja nie zrobie dla Juve![]()

- mateusz1897
- Juventino
Np. tutaj: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sportsszczerbi pisze:Ktoś wie gdzie w internecie będzie transmisja?
W pierwszym poście tematu masz też kilka linków do stron z transmisjami. Jest z czego wybierać.
EDIT:
Nasz skład z TuttoJuve.com: JUVENTUS (4-2-4): 1 Buffon; 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 16 Ziegler; 14 Pazienza, 21 Pirlo; 27 Krasic, 32 Matri, 18 Quagliarella, 25 Martinez.
A disposizione: Storari, Manninger, Motta, Grygera, Bonucci, Sorensen, De Ceglie, Marchisio, Marrone, De Silvestro, Giandonato, Pasquato, Del Piero, Toni, Immobile.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2011, 01:27 przez mateusz1897, łącznie zmieniany 1 raz.