Serie A (38): JUVENTUS 2-2 Napoli
- jareckik
- Juventino
Z jakiej paki ?PrzemasJuve pisze:zagramy klasycznym skladem, z dunczykiem na prawej stronie i moze i wygramy...
ciekawe co z odjeciem punktow milanu i romy, czy to plota tylko itd, bo jak bysmy przypadkiem wygrali a romie odjeliby chociazby te 3 punkty cudem, przypadkiem i niezasluzenie zagralibysmy w el. do LE hehe
- kedzior1392
- Juventino
Wygramy, Napoli przecież jest wyżej od nas. Cavani nie zagra, to gradu bramek nie oczekujmy
No chyba, że ktoś z naszej strony popisze się wyśmienitym instynktem strzeleckim.

- SirRose
- Juventino
Jakoś nie chce mi się tego meczu oglądać. Napoli ostatnimi czasy ciśnie nas straszliwie - tylko będę znów się wnerwiał do monitora. Nawet bez Cavaniego mogą spokojnie nas pojechać i wcale się nie zdziwię jeśli tak się stanie.
Pozostaje tylko liczyć na lepsze jutro (znów...
)
Pozostaje tylko liczyć na lepsze jutro (znów...

- Brana
- Juventino
Ostatni mecz na Olimpico
A to ciekawe spostrzezenie. Swoja droga, na Olimpico Juve gral raczej przecietnie. Mi bedzie sie kojarzyl glownie z Serie B i przegranym meczem z Bayernem, ostatnim w LM.
A jezeli chodzi o Neapoli, to glownym zagrozeniem jest jak zawsze Marek Hamsik. W ostatnich sezonach jest katem Juventusu, w praktycznie kazdym meczu zalicza asyste lub bramke.
P.S. Gurby, Twoja mama.
- Monte Cristo
- Juventino
A mi naprzyklad bardzo kojarzy sie z pieknym zwyciestwem nad Realem, Milanem w tym samym sezonie czy Interem gdy Marchisio strzelil piekna bramke. Mimo iz mamy bardzo duzo nieprzyjemnych uczuc z tym stadionem to i tak mile wspomnienia pozostana.Brana pisze:
A to ciekawe spostrzezenie. Swoja droga, na Olimpico Juve gral raczej przecietnie. Mi bedzie sie kojarzyl glownie z Serie B i przegranym meczem z Bayernem, ostatnim w LM.
- Marchisio87
- Juventino
Wygramy to 3-0 i pokażemy co to JUVE!!!
Il Mio Canto Libero ja już zaczynem śpeiwać!
Il Mio Canto Libero ja już zaczynem śpeiwać!

----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- Brutalo
- Juventino
Przez 37 kolejek powstrzymywałem się od tego typu komentarzy, ale jutro liczę na wpierdziel. Niech cały stadion wygwiżdże tę ekipę od siedmiu boleści za cały sezon upokorzeń.
Aha, no tak. JPC pojechało. Czyli wygramy.
Aha, no tak. JPC pojechało. Czyli wygramy.
- Vojtimar
- Juventino
Szkoda że nie ma już Tiago w składzie. Gdyby był, mógłby zamknąć połowę drużyny w klopie, może oszczędzilibyśmy sobie wstydu nie wychodząc na mecz z powodu braków kadrowych. Specjalna kabina dla Del Neriego i Marotty.
Z Juve na dobre i złe!
- PrzemasJuve
- Juventino
gdzies tam wyczytalem, ze byly jakies machloje i nieporozumienia odnosnie przenosin boriello z milanu do romy, no ale pewnie plota zas jakasjareckik pisze:Z jakiej paki ?PrzemasJuve pisze:zagramy klasycznym skladem, z dunczykiem na prawej stronie i moze i wygramy...
ciekawe co z odjeciem punktow milanu i romy, czy to plota tylko itd, bo jak bysmy przypadkiem wygrali a romie odjeliby chociazby te 3 punkty cudem, przypadkiem i niezasluzenie zagralibysmy w el. do LE hehe
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!