Amauri

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 13:26

kto w ogóle zakłada takie tematy...? Sacco? on myślał tymi samymi kategoriami jak go kupował...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 13:32

Maly pisze:kto w ogóle zakłada takie tematy...? Sacco? on myślał tymi samymi kategoriami jak go kupował...
Kim jest Sacco?

A pytanie jest bardzo zasadne, bo cholera wie, co z nim dalej będzie i można to przedyskutować.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 13:40

RuTeK pisze:Myślę, że atak na następny sezon powinien wyglądać:
Alex; Amauri; Qua; Toni; Matri
Na pierwszy rzut oka niby rozsądnie, pewnie nic lepszego nas nie czeka, ale po dłuższym zastanowieniu przychodzą mi na myśl dwa słowa: średniactwo i tandeta :|
jarmel pisze:Ludzie jak wy szybko zmieniacie zdanie :roll: Jeszcze parę miesięcy temu byście go powiesili, wszyscy wiemy jak "grał" przez ostatnie 2 lata u nas. Wystarczyło kilka goli w jakiejś Parmie i już Amauri wróć, zlitujcie się :doh:
Dokładnie! Ludzie, bądźmy poważni. Kilka bramek (dla nieobeznanych: większość fuksiarskich!) dla Parmy i już co poniektórzy chcą powrotu :shock: Swój czas w Juventusie już miał, szansy nie wykorzystał, więc niech szuka szczęścia gdzie indziej. Jakby jeszcze był młodszy o jakieś 4-5 lat, powiedziałbym: ok, niech wróci. Ale teraz? Po co?

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 13:43

Nie róbmy sobie jaj :naughty:

Cieszę się, że Amauri zaczął strzelać, ale tylko dlatego, że jego cena wzrośnie.

Mam nadzieję, że w lecie definitywnie pozbędziemy się Amauriego i basta. Oby chociaż tego Marotta nie spieprzył :pray:

A gdyby udało się wymienić Amauriego na połowę karty Giovinco (którą Parma z pewnością wykupi) to upieklibyśmy dwie pieczenie na jednym ogniu :whistle:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 13:51

Chłopooooki i dzieeeewice, pamiętacie TEN temat? Czytaliście swoje wypowiedzi, które pisaliście kilka miesięcy temu? Pytam każdego i każdą z Was, co się takiego stało, że zmieniliście zdanie? Kilka bramek Amauriego dla Parmy? Kontuzje Iaquinty? Stulejka Marotty? Nie. Jesteście niezdecydowani, bo się opieracie na chwili. W dłuższym czasie (czyt. od przyszłego sezonu) żaden z nich nie powinien ubierać koszulki Juventusu. I nie jest ważne, że Amauri strzeli jeszcze kilkanaście bramek. Jego czas, jego szansa na pokazanie się w Turynie minęła raz na zawsze. Kto jest innego zdania nie zna się.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2011, 13:53 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 13:53

deszczowy pisze: Kim jest Sacco?
http://www.torremaggiore.com/saccoevanz ... glish.html
szczypek pisze:Pytam każdego i każdą z Was, co się takiego stało, że zmieniliście zdanie?
Kto zmienił zdanie? W tym temacie znakomita większość mówi NIE Amauriemu. I bardzo dobrze.

Obrazek
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 14:02

Jasne z Amaurim należy się pożegnać. Niemniej jeśli nie znaleźlibyśmy chętnych do wyłożenia przynajmniej 8-10 mln euro a nie wykupiliśmy kogoś z dwójki Matri/Quaglia to powinniśmy go zostawić. Jeśli przyjdzie poważny trener i dokupimy jakiegoś skrzydłowego to Amauri mógłby się przydać. To nie jest beznadziejny piłkarz ale żeby grał dobrze to musi być otoczony dobrymi pomocnikami i trenerem który na niego stawia (choć nigdy nie był wart ponad 20 mln i nigdy nie będzie)

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !

Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?

Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 14:12

szczypek pisze:Chłopooooki i dzieeeewice, pamiętacie TEN temat?
Pamiętamy, pamiętamy. Pamiętamy też kto go założył :wink:
szczypek pisze:Czytaliście swoje wypowiedzi, które pisaliście kilka miesięcy temu? Pytam każdego i każdą z Was, co się takiego stało, że zmieniliście zdanie?
Poglądy się zmieniają to normalne, ale osobiście ciągle jestem za sprzedażą Amauriego. Należy maksymalnie wykorzystać dobrą koniunkturę.

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 14:38

Po co ten temat? Jaki powrót? Amauri do nas nie wróci, niech zostanie w Parmie i tyle...
Wcale się nie zdziwie jak w następny sezonie (oczywiście w Parmie) znowu zacznie tylko bez sensu latać, skakać i poprawiać włosy :whistle:

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 14:53

Ja jestem zdecydowanie na nie, wroci i bedzie ponownie ta sama gra. :naughty:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 14:55

<<W@jTEk>> pisze: Wcale się nie zdziwie jak w następny sezonie (oczywiście w Parmie) znowu zacznie tylko bez sensu latać, skakać i poprawiać włosy :whistle:
Chyba Parma nie ma żadnej opcji wykupu, ani pierwokupu. Amauri wraca do Turynu i kto da więcej ten ma brazola. Nie zdziwię się jak weźmie go jakaś Genoa albo Palermo. Parmy nie będzie raczej stać na zapłacenie co najmniej 6 mln.

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 15:10

Giacobbneri pisze: Jeśli przyjdzie poważny trener i dokupimy jakiegoś skrzydłowego to Amauri mógłby się przydać.
Szczerze mówiąc to jakoś marnie widzę taki rozwój sytuacji. Obawiam się, że niestety w następnym sezonie na stanowisku trenera będziemy nadal oglądać "taktyka" Del Neriego albo podobny wynalazek...Transferów też bym nie wróżył jakichś konkretnych. Wyjdzie zamulony Agnelli albo zezowaty Marotta i powie, że trzeba ciąć koszty bo nie ma LM itd... Od momentu odejścia Deschampsa co pół roku łudziłem się, że będzie porządny trener i konkretne przemyślane wzmocnienia... ale powiedziałem sobie dość. Szkoda nerwów na tę bandę patałachów, którzy maja zaszczyt sterować naszym kochanym Klubem, niestety tak nieudolnie :doh: Czas pokaże czy miałem rację...

FORZA JUVE !!!
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 15:12

<<W@jTEk>> pisze:Wcale się nie zdziwie jak w następny sezonie (oczywiście w Parmie) znowu zacznie tylko bez sensu latać, skakać i poprawiać włosy :whistle:
wg mnie Amauri to zawodnik, który dobrze prezentuje się w słabszych klubach, gdzie gra się pod jednego zawodnika, a zawodzi w lepszych klubach.

Coś a'la Wichniarek.

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 20:34

1 kwiecień już dawno za nami, a tutaj takie tematy. Ja rozumiem, że ostatnio Juventus gra słabo, ale to nie jest powód, by zacząć nawet myśleć o jego powrocie do klubu. Niech siedzi w Parmie, tam się sprawdza.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2011, 20:42

http://www.pilka.pl/rozchwytywany-amauri a to ciekawe :think: Jak tak to niech robia przetarg na Amauriego, moze z 10mln wyciagniemy :D

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Zablokowany