Amauri
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
kto w ogóle zakłada takie tematy...? Sacco? on myślał tymi samymi kategoriami jak go kupował...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- deszczowy
- Juventino
Kim jest Sacco?Maly pisze:kto w ogóle zakłada takie tematy...? Sacco? on myślał tymi samymi kategoriami jak go kupował...
A pytanie jest bardzo zasadne, bo cholera wie, co z nim dalej będzie i można to przedyskutować.
- pumex
- Juventino
Na pierwszy rzut oka niby rozsądnie, pewnie nic lepszego nas nie czeka, ale po dłuższym zastanowieniu przychodzą mi na myśl dwa słowa: średniactwo i tandetaRuTeK pisze:Myślę, że atak na następny sezon powinien wyglądać:
Alex; Amauri; Qua; Toni; Matri

Dokładnie! Ludzie, bądźmy poważni. Kilka bramek (dla nieobeznanych: większość fuksiarskich!) dla Parmy i już co poniektórzy chcą powrotu :shock: Swój czas w Juventusie już miał, szansy nie wykorzystał, więc niech szuka szczęścia gdzie indziej. Jakby jeszcze był młodszy o jakieś 4-5 lat, powiedziałbym: ok, niech wróci. Ale teraz? Po co?jarmel pisze:Ludzie jak wy szybko zmieniacie zdanie :roll: Jeszcze parę miesięcy temu byście go powiesili, wszyscy wiemy jak "grał" przez ostatnie 2 lata u nas. Wystarczyło kilka goli w jakiejś Parmie i już Amauri wróć, zlitujcie się :doh:

- francois
- Juventino
Nie róbmy sobie jaj :naughty:
Cieszę się, że Amauri zaczął strzelać, ale tylko dlatego, że jego cena wzrośnie.
Mam nadzieję, że w lecie definitywnie pozbędziemy się Amauriego i basta. Oby chociaż tego Marotta nie spieprzył
A gdyby udało się wymienić Amauriego na połowę karty Giovinco (którą Parma z pewnością wykupi) to upieklibyśmy dwie pieczenie na jednym ogniu
Cieszę się, że Amauri zaczął strzelać, ale tylko dlatego, że jego cena wzrośnie.
Mam nadzieję, że w lecie definitywnie pozbędziemy się Amauriego i basta. Oby chociaż tego Marotta nie spieprzył

A gdyby udało się wymienić Amauriego na połowę karty Giovinco (którą Parma z pewnością wykupi) to upieklibyśmy dwie pieczenie na jednym ogniu

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Chłopooooki i dzieeeewice, pamiętacie TEN temat? Czytaliście swoje wypowiedzi, które pisaliście kilka miesięcy temu? Pytam każdego i każdą z Was, co się takiego stało, że zmieniliście zdanie? Kilka bramek Amauriego dla Parmy? Kontuzje Iaquinty? Stulejka Marotty? Nie. Jesteście niezdecydowani, bo się opieracie na chwili. W dłuższym czasie (czyt. od przyszłego sezonu) żaden z nich nie powinien ubierać koszulki Juventusu. I nie jest ważne, że Amauri strzeli jeszcze kilkanaście bramek. Jego czas, jego szansa na pokazanie się w Turynie minęła raz na zawsze. Kto jest innego zdania nie zna się.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2011, 13:53 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
http://www.torremaggiore.com/saccoevanz ... glish.htmldeszczowy pisze: Kim jest Sacco?
Kto zmienił zdanie? W tym temacie znakomita większość mówi NIE Amauriemu. I bardzo dobrze.szczypek pisze:Pytam każdego i każdą z Was, co się takiego stało, że zmieniliście zdanie?
- Giacobbneri
- Juventino
Jasne z Amaurim należy się pożegnać. Niemniej jeśli nie znaleźlibyśmy chętnych do wyłożenia przynajmniej 8-10 mln euro a nie wykupiliśmy kogoś z dwójki Matri/Quaglia to powinniśmy go zostawić. Jeśli przyjdzie poważny trener i dokupimy jakiegoś skrzydłowego to Amauri mógłby się przydać. To nie jest beznadziejny piłkarz ale żeby grał dobrze to musi być otoczony dobrymi pomocnikami i trenerem który na niego stawia (choć nigdy nie był wart ponad 20 mln i nigdy nie będzie)
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- francois
- Juventino
Pamiętamy, pamiętamy. Pamiętamy też kto go założyłszczypek pisze:Chłopooooki i dzieeeewice, pamiętacie TEN temat?
Poglądy się zmieniają to normalne, ale osobiście ciągle jestem za sprzedażą Amauriego. Należy maksymalnie wykorzystać dobrą koniunkturę.szczypek pisze:Czytaliście swoje wypowiedzi, które pisaliście kilka miesięcy temu? Pytam każdego i każdą z Was, co się takiego stało, że zmieniliście zdanie?
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Wojtek
- Juventino
Po co ten temat? Jaki powrót? Amauri do nas nie wróci, niech zostanie w Parmie i tyle...
Wcale się nie zdziwie jak w następny sezonie (oczywiście w Parmie) znowu zacznie tylko bez sensu latać, skakać i poprawiać włosy
Wcale się nie zdziwie jak w następny sezonie (oczywiście w Parmie) znowu zacznie tylko bez sensu latać, skakać i poprawiać włosy

- kosciu88
- Juventino
Ja jestem zdecydowanie na nie, wroci i bedzie ponownie ta sama gra. :naughty:
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- mateusz6
- Juventino
Chyba Parma nie ma żadnej opcji wykupu, ani pierwokupu. Amauri wraca do Turynu i kto da więcej ten ma brazola. Nie zdziwię się jak weźmie go jakaś Genoa albo Palermo. Parmy nie będzie raczej stać na zapłacenie co najmniej 6 mln.<<W@jTEk>> pisze: Wcale się nie zdziwie jak w następny sezonie (oczywiście w Parmie) znowu zacznie tylko bez sensu latać, skakać i poprawiać włosy
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- marek.siedlce
- Juventino
Szczerze mówiąc to jakoś marnie widzę taki rozwój sytuacji. Obawiam się, że niestety w następnym sezonie na stanowisku trenera będziemy nadal oglądać "taktyka" Del Neriego albo podobny wynalazek...Transferów też bym nie wróżył jakichś konkretnych. Wyjdzie zamulony Agnelli albo zezowaty Marotta i powie, że trzeba ciąć koszty bo nie ma LM itd... Od momentu odejścia Deschampsa co pół roku łudziłem się, że będzie porządny trener i konkretne przemyślane wzmocnienia... ale powiedziałem sobie dość. Szkoda nerwów na tę bandę patałachów, którzy maja zaszczyt sterować naszym kochanym Klubem, niestety tak nieudolnie :doh: Czas pokaże czy miałem rację...Giacobbneri pisze: Jeśli przyjdzie poważny trener i dokupimy jakiegoś skrzydłowego to Amauri mógłby się przydać.
FORZA JUVE !!!
- francois
- Juventino
wg mnie Amauri to zawodnik, który dobrze prezentuje się w słabszych klubach, gdzie gra się pod jednego zawodnika, a zawodzi w lepszych klubach.<<W@jTEk>> pisze:Wcale się nie zdziwie jak w następny sezonie (oczywiście w Parmie) znowu zacznie tylko bez sensu latać, skakać i poprawiać włosy
Coś a'la Wichniarek.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
1 kwiecień już dawno za nami, a tutaj takie tematy. Ja rozumiem, że ostatnio Juventus gra słabo, ale to nie jest powód, by zacząć nawet myśleć o jego powrocie do klubu. Niech siedzi w Parmie, tam się sprawdza.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- kosciu88
- Juventino
http://www.pilka.pl/rozchwytywany-amauri a to ciekawe
Jak tak to niech robia przetarg na Amauriego, moze z 10mln wyciagniemy 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti