Serie A (30): JUVENTUS 2-1 Brescia
- Pan Mietek
- Juventino
Prędzej bym powiedział, że głupie jest to, że wierzysz, że po tym meczu wyleci Delneri. Ja też uważam, że wygramy.dżony pisze:Może i uznacie że jestem głupi, albo nienormalny, ale wierzę w wygraną Juve. Jeśli się tak nie stanie to mam nadzieję, że zaraz po tym meczu już nigdy nie zobaczę Del Neriego w Juve, nawet na stadionie bo mógłby przynieść nam pecha :-D
- diegoool
- Juventino
Mecz na łatwym terenie ale z trudnym rywalem... Remis z Napoli, Udinese czy Interem (prawie wygrana) świadczą o Bresci bardzo dobrze natomiast za Juve nie przemawiają żadne argumenty. Brak Caracciolo daje nadzieje na remis ale będzie niezwykle ciężko. Juventus nie zremisował u siebie od 27 listopada, na szczęście Brescia nie wygrała wyjazdowego spotkania od 19 września to jedyne statystyki które obecnie przemawiają za wygraną Juve.. Jeśli jednak Juve wygra to zapewne w ogromnych męczarniach 1-0 być może po samobójczej bramce kogoś z Brescii bo nasi oddają średnio 1 strzał na bramke w meczu więc cięzko będzie się pokusic o wyższy rezultat.
"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
- Franek205
- Juventino
Modlę się o wygraną, choćby skromne 1:0. Zapewne mecz będzie bardzo "ciekawy" i porywający i Bianconeri będą mieli problem z wyprowadzeniem zwykłej akcji...
Chętnie zobaczyłbym taką formację:
---------------------Buffon-----------------
Sorensen - Barzagli - Chiellini - Traore
------------------------------------------
--------Krasic-----Melo----Aquilani/Marchisio
---------------------------------------------
-----A. Del Piero----------Toni/Iaquinta-
--------------------Matri--------------------
Skład niestety nie możliwy bo jak zwykle będziemy grać 4-4-2
Ciekaw jestem czy taka formacja sprawdziłaby się 
Chętnie zobaczyłbym taką formację:
---------------------Buffon-----------------
Skład niestety nie możliwy bo jak zwykle będziemy grać 4-4-2

- bendzamin
- Redaktor
Z pewnoscia Krasic na srodku pomocy i Toni albo Iaqunita na lewym skrzydle by sie sprawdzila. Przeciez malo kto na swiecie ma wizje w rozgrywaniu taka, jak Krasic, a Iaquinta i Toni nieraz czarowali kibicow niesamowitymi rajdami po flance boiska i super wrzutkami :lol:
Jak juz cos kombinowac w takiej obsadzie to Del Piero blizej lewego skrzydla, Krasic na prawym i dwie wieze - Toni i Matri. Ale w takim czyms ciezko by mieli przede wszystkim boczni obroncy, a i Del Piero skrzydlowym przeciez nie jest. A poza tym to Del Neri, czyli zagramy 4-4-2 nawet, jakby do dyspozycji byl tylko jeden napastnik czy trzech obroncow.
Jak juz cos kombinowac w takiej obsadzie to Del Piero blizej lewego skrzydla, Krasic na prawym i dwie wieze - Toni i Matri. Ale w takim czyms ciezko by mieli przede wszystkim boczni obroncy, a i Del Piero skrzydlowym przeciez nie jest. A poza tym to Del Neri, czyli zagramy 4-4-2 nawet, jakby do dyspozycji byl tylko jeden napastnik czy trzech obroncow.
- Łukasz
- Juventino
Krasić jako półprawy pomocnik? Del Piero jako prawoskrzydłowy?! Toni/Iaquinta na lewym skrzydle?! Chryste Panie...Franek205 pisze: ---------------------Buffon-----------------
Nie. Alex od biedy może zagrać na skrzydle ataku, ale nie pomocy - to samobójstwo przerabiane przy okazji meczu z Bologną.beka pisze: Jak juz cos kombinowac w takiej obsadzie to Del Piero blizej lewego skrzydla, Krasic na prawym i dwie wieze - Toni i Matri.
- KielbikJUVE
- Juventino
:shock: Od Gmocha to wytrzasnąłeś?Franek205 pisze: ---------------------Buffon-----------------

- nowik92
- Juventino
Że tu ludzie się jeszcze rejestrują? :shock:dżony pisze:Może i uznacie że jestem głupi, albo nienormalny, ale wierzę w wygraną Juve. Jeśli się tak nie stanie to mam nadzieję, że zaraz po tym meczu już nigdy nie zobaczę Del Neriego w Juve, nawet na stadionie bo mógłby przynieść nam pecha :-D
Jak tu można obstawiać wynik, jak w chwili obecnej nic nie wiadomo, kibicuje jedynie Matriemu żeby kilka goli wrzucił, tyle.
- jareckik
- Juventino
Nie wiem dlaczego jesteście takimi optymistami? Przecież tam gra Lanzafame, ktory rozegra mecz zycia i strzeli min 2 bramki.
- zahor
- Juventino
Ja też myślę, że wygramy. Nie można przegrywać w nieskończoność, choćby nie wiem jak nędzny był trener i jak kijowo grała drużyna. Oczywiście zwycięstwo Juventusowi nic nie da, ale Delneri się podnieci i na konferencji prasowej zaleje nas frazesami typu "projekt Juventus jest konsekwentnie realizowany, co zaczyna owocować".
- Vincitore
- Juventino
Mnie w tym sezonie już nic nie zdziwi, nawet porażka z totalnie osłabioną (brak Caracciolo, Zebiny i Hetemaja) Brescią u siebie. Goście walczą o utrzymanie, będą gryźć trawę, my nie walczymy już o nic więc zagramy sielankę. Przewiduję remis, niestety, ale z drugiej strony jeżeli w tym sezonie mamy jeszcze wygrać jakiś mecz to z kim?
- jareckik
- Juventino
Proponuje postawic na Brescie, dobry kurs...zahor pisze:Ja też myślę, że wygramy. Nie można przegrywać w nieskończoność, choćby nie wiem jak nędzny był trener i jak kijowo grała drużyna. Oczywiście zwycięstwo Juventusowi nic nie da, ale Delneri się podnieci i na konferencji prasowej zaleje nas frazesami typu "projekt Juventus jest konsekwentnie realizowany, co zaczyna owocować".
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Jak na nasze UM to dobry wynik.Del pisze:Kurcze... Brescia jest przedostatnia... mozemy miec ciezko...
Po ostatnich meczach ciezko to widze.. kazdy ich atak bedzie dla nas grozny.
Obstawiam 1:1. Niestety.. ale jestem realista.