Kogo z kończącym się kontraktem?
- Brutalo
- Juventino
Koniecznie ! To namber łan, numero uno, nummer uns i co tam jeszcze do wyrwania. Od bidy mógłby być być Ziegler, w każdym razie lewa flanka obrony :!: Prawa też :!: . Do tego wykupy wypożyczonych i zdjęcie klątwy o kontuzjach i... i... i mogli byśmy sprawdzić, jak byśmy sobie radzili w eliminacjach Champions League.kdzr pisze:O Taiwo by można było powalczyć jak najbardziej
- @D@$
- Juventino
Taiwo i Ziegler są pewnie kuszący. Pytanie tylko gdzie ostatecznie będzie grał Chiellini, bo jeśli zostanie na lewej na stałe, to możemy nawet przejść mercato bez zakupu lewego obrońcy...
Gallas? Stary już i duży kontrakt, nie podoba mi się to.
A z Milanu jak już, to tylko Pirlo (choć podobno chce zarabiać w Milanie 5 mln + premie, czego mu Marotta nie da), reszta to chyba żarty, głównie z uwagi na wiek. Wątpie tylko, czy Andrea chce sobie na koniec kariery nagrabić u kibiców.
Gallas? Stary już i duży kontrakt, nie podoba mi się to.
A z Milanu jak już, to tylko Pirlo (choć podobno chce zarabiać w Milanie 5 mln + premie, czego mu Marotta nie da), reszta to chyba żarty, głównie z uwagi na wiek. Wątpie tylko, czy Andrea chce sobie na koniec kariery nagrabić u kibiców.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011, 17:51 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pan Mietek
- Juventino
Zgarnia 2,5 mln bodajże rocznie. To tak dużo? Moim zdaniem, przyda się taki stary wyjadacz, z doświadczeniem i opanowaniem. Barzagli jest spoko ale w gruncie rzeczy uważam, że Bonucci ma zbyt duże wahania dyspozycji, żeby grał zawsze w pierwszym składzie. A jak Gallasowi zaproponujemy rok albo 2 to chyba nic na tym nie stracimy.@D@$ pisze:Gallas? Stary już i duży kontrakt, nie podoba mi się to.
- FalsoVero
- Juventino
Jest tutaj tylko dwóch piłkarzy którzy nie są zachodzącymi gwiazdami
Taye Taiwo
Piotr Trochowski
Ci dwaj jak najbardziej przydaliby się Juve Trochowski byłby lepszy niż Milos. co do Taye nasz lewy bok jest tak beznadziejny, że nie miałby żadnego problemu przebić się do 11-stki
Philippe Mexès- tutaj z kolei sytuacja ejst taka, że Filip gra w kratkę
Taye Taiwo
Piotr Trochowski
Ci dwaj jak najbardziej przydaliby się Juve Trochowski byłby lepszy niż Milos. co do Taye nasz lewy bok jest tak beznadziejny, że nie miałby żadnego problemu przebić się do 11-stki
Philippe Mexès- tutaj z kolei sytuacja ejst taka, że Filip gra w kratkę
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Dobry Mudżyn
- Juventino
A Ziegler to co?FalsoVero pisze:Jest tutaj tylko dwóch piłkarzy którzy nie są zachodzącymi gwiazdami
Taye Taiwo
Piotr Trochowski
Jak dla mnie zarowno Taiwo jak i Trochowski przydaliby sie Juve. I w koncu Juve mialoby PRAWIE Polaka

tak swoja droga, mysle ze Obraniak bylby dobry na rezerwowa pomoc. Zawsze mi sie marzyl w Juve

zanim zostane zjechany to powiem tak: nie mowcie, ze dawne Juve mialo obydwie jedenastki rownie silne. Tacy gracze jak Blasi, Zalayeta czy Palladino po prostu nie sa lepsi niz Ludo.
BESTER MANN, BESTEEER !

- mateusz6
- Juventino
Takie coś by mnie satysfakcjonowało:
Taiwo/Ziegler za Grosso i Traore;
Bosingwa za Grygere i Motte;
Donadel za Momo;
Amalfitano (skoro Arbuzini go tak zachwala) za Marchisio;
Pasquato za Pepe.
Klubowa kasa by się ucieszyła, a jakość zespołu podniesiona bardzo. Pensje dla Jose i Taye nie powinny być, aż tak wysokie. 3 mln na głowę to chyba zadowalająca dla nich stawka. Nie powinno to zbytnio naruszyć budżetu na płace. Oczywiście musi być LM i wypędzenie takich miszczów jak Grosso i Amauri.
Taiwo/Ziegler za Grosso i Traore;
Bosingwa za Grygere i Motte;
Donadel za Momo;
Amalfitano (skoro Arbuzini go tak zachwala) za Marchisio;
Pasquato za Pepe.
Klubowa kasa by się ucieszyła, a jakość zespołu podniesiona bardzo. Pensje dla Jose i Taye nie powinny być, aż tak wysokie. 3 mln na głowę to chyba zadowalająca dla nich stawka. Nie powinno to zbytnio naruszyć budżetu na płace. Oczywiście musi być LM i wypędzenie takich miszczów jak Grosso i Amauri.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- De Rossi
- Juventino
Mexes mimo, ze Francuz to prawdziwy Romanista. Nie wierze, ze mógłby zagrać w Juventusie, bądź Interze. Pewnie przedłuży kontrakt z Roma. Dodajmy, ze Roma w przyszłym sezonie to będzie nowa drużyna, z nowymi właścicielami. Nie wierze, ze kupi ja jakiś magnat i właduje tu grube euro, ale pewnie nowy właściciel zapewni płynność finansowa i da coś na wzmocnienia - tak aby, już nie było wielkim problemem dla tego klubu wydanie tych 15 mln na jednego gracza. Co w perspektywie 3 miejsc w LM, może być dla Juventusu niepokojące.FalsoVero pisze:Philippe Mexès- tutaj z kolei sytuacja ejst taka, że Filip gra w kratkę
- Arbuzini
- Juventino
Ja tam to bym chciał mieć w drużynie jednego i drugiegomateusz6 pisze:Amalfitano (skoro Arbuzini go tak zachwala) za Marchisio;

http://www.solojuve.com/artykuly/pilkar ... _darmo.php
Do pierwszego składu lub realnej walki o tenże:
Taiwo, Ziegler, Bosingwa, Trochwoski
Bardzo chętnie na rezerwowego:
Donadel, Altintop, wymienieni bramkarze
Od biedy na rezerwowego:
Chimbonda + ode mnie Senna (wiem, że stary, ale i tak lepszy od Momo)
Młody talent:
Trinks
- mateusz6
- Juventino
Sahin to będzie kosztował pewnie coś około 30 mln, Vidal też nie będzie tani.Arbuzini pisze:Ja tam to bym chciał mieć w drużynie jednego i drugiegomateusz6 pisze:Amalfitano (skoro Arbuzini go tak zachwala) za Marchisio;. 433 mi się marzy. Do tego Sahin albo Vidal (jeśli przywrócą stare limity) i pomoc jak ta lala
.
Altintopa z chęcią bym zobaczył w Juve zamiast Pepe. 7 mln to strasznie dużo za takiego zawodnika.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- Wojtek
- Juventino
Coś była mowa o tym że Marotta chce się z nim dogadać.Nasir pisze:Podobno Taiwo podpisał już kontrakt z jakimś klubem, ale jego nazwy nie ujawniono. Miejmy nadzieję, że chodzi o Juve.
Ps. Daj linka co do tego.
- Kuben
- Juventino
Skąd to info ?Nasir pisze:Podobno Taiwo podpisał już kontrakt z jakimś klubem, ale jego nazwy nie ujawniono. Miejmy nadzieję, że chodzi o Juve.
Jeszcze tyle czasu do letniego mercato... :roll:
EDIT:
Skoro to wiarygodne źródło to do nas raczej nie dołączy... jest wzmianka o Anglii bądź Hiszpanii.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, 16:12 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Nasir
- Juventino
http://tribune.com.ng/index.php/sports/ ... ille-taiwo - Informacja o podpisaniu kontraktu Taiwo z innym klubem (źródło dość wiarygodne).
- fruwajacy
- Juventino
Nawet się nie będę pytał jak trafiłeś na tą stronę...