Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter
- marek.siedlce
- Juventino
Eh, a czego się spodziewać po nich :doh: tfu :!:deszczowy pisze:Ach ci Mediolańczycy... Już kombinują.
FORZA JUVE !!!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Wiesz, ja osobiście nie chcę żeby kopnięcie przeciwnika w twarz obyło się bez żadnych konsekwencji. Nawet jeśli mowa o piłkarzu Juve.deszczowy pisze:Ach ci Mediolańczycy... Już kombinują.
Bo chyba nikt nie wierzy w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tłumaczenie Aquy, że to było nieświadome. Wystarczy się przyjrzeć jak stawia jedną nogę a jak drugą. Nie można nie zauważyć leżącego na trawie a później nie poczuć, że się zahaczyło o niego butem.
- marek.siedlce
- Juventino
Że to nieeleganckie i niesportowe to się zgodzę oczywiście. Ale że pismaki mediolańskie już szczekają to mnie draźni :?Ouh_yeah pisze:Wiesz, ja osobiście nie chcę żeby kopnięcie przeciwnika w twarz obyło się bez żadnych konsekwencji. Nawet jeśli mowa o piłkarzu Juve.deszczowy pisze:Ach ci Mediolańczycy... Już kombinują.
Bo chyba nikt nie wierzy w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tłumaczenie Aquy, że to było nieświadome. Wystarczy się przyjrzeć jak stawia jedną nogę a jak drugą. Nie można nie zauważyć leżącego na trawie a później nie poczuć, że się zahaczyło o niego butem.
FORZA JUVE !!!
- Pan Mietek
- Juventino
No drażni ale co na to poradzić? Szczerze mówiąc, nie wiem jak ocenić tą sytuację ale może Albertowi dobrze by zrobiło trochę odpoczynku bo ostatnio to niestety gra za nazwisko. W sumie zawieszenie Aquilaniego może wcale nie być osłabieniemmarek.siedlce pisze:Że to nieeleganckie i niesportowe to się zgodzę oczywiście. Ale że pismaki mediolańskie już szczekają to mnie draźni :?Ouh_yeah pisze:Wiesz, ja osobiście nie chcę żeby kopnięcie przeciwnika w twarz obyło się bez żadnych konsekwencji. Nawet jeśli mowa o piłkarzu Juve.deszczowy pisze:Ach ci Mediolańczycy... Już kombinują.

- me7a7ron
- Juventino
Moim zdaniem należy się cieszyć ponieważ ten news znaczy że się nas boją :twisted:. Jakby byli pewni zwycięstwa to nic by nie pisali. A tak widać robią w portki, bo bardzo im zależy aby osłabić nasz zespół .
Co do składu liczę, że w wyjściowej 11 znajdzie się Storari . Motywacja motywacją ale dla mnie ważniejsza jest aktualna forma zawodnika a Marco na pewno reprezentuje obecnie wyższy poziom.
Co do składu liczę, że w wyjściowej 11 znajdzie się Storari . Motywacja motywacją ale dla mnie ważniejsza jest aktualna forma zawodnika a Marco na pewno reprezentuje obecnie wyższy poziom.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
E tam. Aquilani nie gra rewelacyjnie. Jak dla mnie jeśli dadza do 1 skladu Momusia to wcale na tym nie stracimy.
Storari - Chiellini, Barza, Bonuc, Pepe/Salihamidzic - Melo, Sissoko, Marchisio - Martinez, Matri, Krasic
ew. pozniej mozna przejsc z 4-3-3 na 4-2-3-1 z Del Piero za Sissoko/Marchisio.
Storari - Chiellini, Barza, Bonuc, Pepe/Salihamidzic - Melo, Sissoko, Marchisio - Martinez, Matri, Krasic
BESTER MANN, BESTEEER !

- deszczowy
- Juventino
Zbawełniło Cię?? :shock: To już bym wolał Marchisio.Dobry Mudżyn pisze:E tam. Aquilani nie gra rewelacyjnie. Jak dla mnie jeśli dadza do 1 skladu Momusia to wcale na tym nie stracimy.
- srilanka
- Juventino
to obejrzyj powtórkę w której widać całe sylwetki piłkarzy, a nie tylko nogi. Aqua dyskutował z sędzia, nie patrzył nawet pod nogi, więc nie widział gdzie idzie. Moim zdaniem nie chciał kopnąć Cossu.Ouh_yeah pisze:Wiesz, ja osobiście nie chcę żeby kopnięcie przeciwnika w twarz obyło się bez żadnych konsekwencji. Nawet jeśli mowa o piłkarzu Juve.deszczowy pisze:Ach ci Mediolańczycy... Już kombinują.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pamiętasz ostatni mecz, w którym grał Momo obok Melo i jak na tym wyszliśmy? Cóż, wiadomo jakie emocje towarzyszą spotkaniom Juve i Interu. Napewno byłoby świetnie wygrać, wstydem nie będzie przegrać. Jednakże, porażka oznacza dla nas kolejny spadek w tabeli, więc musimy się spiąć i wygrać.Dobry Mudżyn pisze:E tam. Aquilani nie gra rewelacyjnie. Jak dla mnie jeśli dadza do 1 skladu Momusia to wcale na tym nie stracimy.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- szczerbi
- Juventino
Już nie mogę się doczekać.
Mam duże oczekiwania po ostatnim meczu z Caglairi.
Liczę na to, że Juventus znowu wyjdzie od początku spotkania w ustawieniu 4-3-3, ale z Del Piero, bądź Pepe na lewym ataku:
----------------------Matri-----------------------
----Del Piero/Pepe-----------------Krasić----
-----------Marchisio-----Aquilani-------------
----------------------Melo-----------------------
-Chiellini----Bonucci---Barzagli---Grygera-
--------------------------------------------------
-------------------| Storari |-------------------
Ustawienie optymalne do naszego składu.
Mam duże oczekiwania po ostatnim meczu z Caglairi.
Liczę na to, że Juventus znowu wyjdzie od początku spotkania w ustawieniu 4-3-3, ale z Del Piero, bądź Pepe na lewym ataku:
----------------------Matri-----------------------
----Del Piero/Pepe-----------------Krasić----
-----------Marchisio-----Aquilani-------------
----------------------Melo-----------------------
-Chiellini----Bonucci---Barzagli---Grygera-
--------------------------------------------------
-------------------| Storari |-------------------
Ustawienie optymalne do naszego składu.
- marek.siedlce
- Juventino
E tam :naughty: , nie spadniemy niżej po tej kolejce, nawet w przypadku ewentualnej porażki, chyba że masz na myśli możliwe powiększenie strat do zespołów przed nami.Antichrist pisze: Napewno byłoby świetnie wygrać, wstydem nie będzie przegrać. Jednakże, porażka oznacza dla nas kolejny spadek w tabeli, więc musimy się spiąć i wygrać.

FORZA JUVE !!!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Faktycznie, my bad. Porażka jednak napewno nam nie pomoże w ściganiu czołówki.marek.siedlce pisze:E tam :naughty: , nie spadniemy niżej po tej kolejce, nawet w przypadku ewentualnej porażki, chyba że masz na myśli możliwe powiększenie strat do zespołów przed nami.Nad Cagliari mamy 6 pkt przewagi, tak jak i nad Bologną, oni akurat maja zaległy mecz z Romą, ale to nie będzie miało znaczenia... Boże, nie sądziłem że doczekam takich czasów :doh:

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- jareckik
- Juventino