Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 12:07

Eh, a czego się spodziewać po nich :doh: tfu :!:

FORZA JUVE !!!
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 12:16

Wiesz, ja osobiście nie chcę żeby kopnięcie przeciwnika w twarz obyło się bez żadnych konsekwencji. Nawet jeśli mowa o piłkarzu Juve.

Bo chyba nikt nie wierzy w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tłumaczenie Aquy, że to było nieświadome. Wystarczy się przyjrzeć jak stawia jedną nogę a jak drugą. Nie można nie zauważyć leżącego na trawie a później nie poczuć, że się zahaczyło o niego butem.

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 12:21

Ouh_yeah pisze:
Wiesz, ja osobiście nie chcę żeby kopnięcie przeciwnika w twarz obyło się bez żadnych konsekwencji. Nawet jeśli mowa o piłkarzu Juve.

Bo chyba nikt nie wierzy w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tłumaczenie Aquy, że to było nieświadome. Wystarczy się przyjrzeć jak stawia jedną nogę a jak drugą. Nie można nie zauważyć leżącego na trawie a później nie poczuć, że się zahaczyło o niego butem.
Że to nieeleganckie i niesportowe to się zgodzę oczywiście. Ale że pismaki mediolańskie już szczekają to mnie draźni :?

FORZA JUVE !!!
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 12:29

marek.siedlce pisze:
Ouh_yeah pisze:

Że to nieeleganckie i niesportowe to się zgodzę oczywiście. Ale że pismaki mediolańskie już szczekają to mnie draźni :?
No drażni ale co na to poradzić? Szczerze mówiąc, nie wiem jak ocenić tą sytuację ale może Albertowi dobrze by zrobiło trochę odpoczynku bo ostatnio to niestety gra za nazwisko. W sumie zawieszenie Aquilaniego może wcale nie być osłabieniem :think:

me7a7ron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 12:30

Moim zdaniem należy się cieszyć ponieważ ten news znaczy że się nas boją :twisted:. Jakby byli pewni zwycięstwa to nic by nie pisali. A tak widać robią w portki, bo bardzo im zależy aby osłabić nasz zespół .

Co do składu liczę, że w wyjściowej 11 znajdzie się Storari . Motywacja motywacją ale dla mnie ważniejsza jest aktualna forma zawodnika a Marco na pewno reprezentuje obecnie wyższy poziom.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 12:35

E tam. Aquilani nie gra rewelacyjnie. Jak dla mnie jeśli dadza do 1 skladu Momusia to wcale na tym nie stracimy.

Storari - Chiellini, Barza, Bonuc, Pepe/Salihamidzic - Melo, Sissoko, Marchisio - Martinez, Matri, Krasic
ew. pozniej mozna przejsc z 4-3-3 na 4-2-3-1 z Del Piero za Sissoko/Marchisio.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 12:37

Dobry Mudżyn pisze:E tam. Aquilani nie gra rewelacyjnie. Jak dla mnie jeśli dadza do 1 skladu Momusia to wcale na tym nie stracimy.
Zbawełniło Cię?? :shock: To już bym wolał Marchisio.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
srilanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 12:53

Ouh_yeah pisze:

to obejrzyj powtórkę w której widać całe sylwetki piłkarzy, a nie tylko nogi. Aqua dyskutował z sędzia, nie patrzył nawet pod nogi, więc nie widział gdzie idzie. Moim zdaniem nie chciał kopnąć Cossu.

Ziółi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 13:20

Jak Sneijder, Eto'o, Maicon zaczną grać swoje, to Kielon i Bonu będą latać jak ślepe owce. Źle to wygląda, ale zobaczymy. Liczę na Melo!

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 13:43

Akurat w tym meczu jestem spokojny. Po prostu czuję, że wygramy - skromnie, ale wygramy. Motywacja będzie ogromna, a ewentualna porażka Juventusu=kaplica.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 13:47

Dobry Mudżyn pisze:E tam. Aquilani nie gra rewelacyjnie. Jak dla mnie jeśli dadza do 1 skladu Momusia to wcale na tym nie stracimy.

Storari - Chiellini, Barza, Bonuc, Pepe/Salihamidzic - Melo, Sissoko, Marchisio - Martinez, Matri, Krasic
ew. pozniej mozna przejsc z 4-3-3 na 4-2-3-1 z Del Piero za Sissoko/Marchisio.
Pamiętasz ostatni mecz, w którym grał Momo obok Melo i jak na tym wyszliśmy? Cóż, wiadomo jakie emocje towarzyszą spotkaniom Juve i Interu. Napewno byłoby świetnie wygrać, wstydem nie będzie przegrać. Jednakże, porażka oznacza dla nas kolejny spadek w tabeli, więc musimy się spiąć i wygrać.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 13:56

Już nie mogę się doczekać.
Mam duże oczekiwania po ostatnim meczu z Caglairi.
Liczę na to, że Juventus znowu wyjdzie od początku spotkania w ustawieniu 4-3-3, ale z Del Piero, bądź Pepe na lewym ataku:

----------------------Matri-----------------------
----Del Piero/Pepe-----------------Krasić----
-----------Marchisio-----Aquilani-------------
----------------------Melo-----------------------
-Chiellini----Bonucci---Barzagli---Grygera-
--------------------------------------------------
-------------------| Storari |-------------------

Ustawienie optymalne do naszego składu.

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 13:58

Antichrist pisze: Napewno byłoby świetnie wygrać, wstydem nie będzie przegrać. Jednakże, porażka oznacza dla nas kolejny spadek w tabeli, więc musimy się spiąć i wygrać.
E tam :naughty: , nie spadniemy niżej po tej kolejce, nawet w przypadku ewentualnej porażki, chyba że masz na myśli możliwe powiększenie strat do zespołów przed nami. :think: Nad Cagliari mamy 6 pkt przewagi, tak jak i nad Bologną, oni akurat maja zaległy mecz z Romą, ale to nie będzie miało znaczenia... Boże, nie sądziłem że doczekam takich czasów :doh:

FORZA JUVE !!!
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 14:07

marek.siedlce pisze:E tam :naughty: , nie spadniemy niżej po tej kolejce, nawet w przypadku ewentualnej porażki, chyba że masz na myśli możliwe powiększenie strat do zespołów przed nami. :think: Nad Cagliari mamy 6 pkt przewagi, tak jak i nad Bologną, oni akurat maja zaległy mecz z Romą, ale to nie będzie miało znaczenia... Boże, nie sądziłem że doczekam takich czasów :doh:
Faktycznie, my bad. Porażka jednak napewno nam nie pomoże w ściganiu czołówki. :P

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2011, 14:47

I tak będzie remis...

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Zablokowany