Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 0-2 Roma
- Damianoss60
- Juventino
Jak będzie jak ostatni mecz to będzie w dupę a szkoda fajnie by było jak by wygrali ten puchar 

- Simi
- Qualità Juventino
Mam nadzieje że od tego meczu zobaczę dobrze funkcjonujący Juventus. W ataku zamiast Amauriego chce widzieć Iaquinte. Ten gość robi dużo więcej niż Brazylijczyk. Nie sądzę aby Krasić przesiedział mecz na ławce. Del Neri za bardzo wierzy w jego możliwości, i zapewne zobaczymy go od pierwszej minuty. Szkoda że nie mamy szerokiej ławki, bo wtedy moglibyśmy sobie pozwolić na rotację na paru pozycjach. Ciekaw jestem czy DN postawi na Gigiego, czy na Storariego który ostatnio przesiaduje na ławce. Mimo wszystko mam nadzieje że wygramy i zaczniemy grać "swoją" piłkę.
-------------------- Buffon ------------------
Sorensen -- Bonucci -- Chiellini -- Grosso
Martinez -- Melo --------- Aquilani -- Pepe
------------ Del Piero -----------------------
------------------------ Iaquinta ------------

Motta to prawy obrońca.18danek97 pisze:mam nadzieję że zagramy tak
i myślę, że łatwo nie oddamy tego meczu i jesteśmy w stanie wygrać to spotkanie. Warto skupić się na Pucharze Włoch, aby jakieś nowe trofeum się pojawiło
Jak możesz kolego, to używaj znaków interpunkcyjnych bo za nic tego zrozumieć nie można.Damianoss60 pisze:Jak będzie jak ostatni mecz to będzie w dupę a szkoda fajnie by było jak by wygrali ten puchar

Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2011, 16:27 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Na lewą Grosso/Traore i jest git. Krasić powinien odpocząć jeden - dwa mecze. Ciekawe, czy można by wystawić obok siebie Melo i Sissoko?Simi pisze:Mam nadzieje że od tego meczu zobaczę dobrze funkcjonujący Juventus. W ataku zamiast Amauriego chce widzieć Iaquinte. Ten gość robi dużo więcej niż Brazylijczyk. Nie sądzę aby Krasić przesiedział mecz na ławce. Del Neri za bardzo wierzy w jego możliwości, i zapewne zobaczymy go od pierwszej minuty. Szkoda że nie mamy szerokiej ławki, bo wtedy moglibyśmy sobie pozwolić na rotację na paru pozycjach. Ciekaw jestem czy DN postawi na Gigiego, czy na Storariego który ostatnio przesiaduje na ławce. Mimo wszystko mam nadzieje że wygramy i zaczniemy grać "swoją" piłkę.
i myślę, że łatwo nie oddamy tego meczu i jesteśmy w stanie wygrać to spotkanie. Warto skupić się na Pucharze Włoch, aby jakieś nowe trofeum się pojawiło
- Simi
- Qualità Juventino
Traore chyba odpada, wczoraj z jakiegoś powodu zszedł z boiska w 2 minucie. Pewnie kontuzja się odnowiła. A co do Melo i Sissoko, to dobry pomysł. Malijczyk ostatnio rozgrywa bardzo dobre mecze, a Melo w meczu z Catanią lepiej rozgrywał od Aquilaniego. Aquilaniemu, jak i Krasiciowi należy się ławka, za przespane spotkania.deszczowy pisze:Na lewą Grosso/Traore i jest git. Krasić powinien odpocząć jeden - dwa mecze. Ciekawe, czy można by wystawić obok siebie Melo i Sissoko?Simi pisze:Mam nadzieje że od tego meczu zobaczę dobrze funkcjonujący Juventus. W ataku zamiast Amauriego chce widzieć Iaquinte. Ten gość robi dużo więcej niż Brazylijczyk. Nie sądzę aby Krasić przesiedział mecz na ławce. Del Neri za bardzo wierzy w jego możliwości, i zapewne zobaczymy go od pierwszej minuty. Szkoda że nie mamy szerokiej ławki, bo wtedy moglibyśmy sobie pozwolić na rotację na paru pozycjach. Ciekaw jestem czy DN postawi na Gigiego, czy na Storariego który ostatnio przesiaduje na ławce. Mimo wszystko mam nadzieje że wygramy i zaczniemy grać "swoją" piłkę.
To pewne info? Mógłbyś podać źródło..^FAZZI^ pisze:Aha i pewnie zagra Storari żeby nie było mu smutno.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2011, 17:11 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja mimo wszystko postawił bym na Milosa.
--------------------------Vicek--------------
--------------Martinez-----------------------
----------------------------------------------
Pepe-------Czubek----Alberto--------Milos
-----------------------------------------------
???????-----Kielon------Bonucci----???????
DP ponoć walczy dalej z grypą, z Traore nie wiadomo co, na prawej nie ma nikogo kompetentnego. Aha i pewnie zagra Storari żeby nie było mu smutno.
DP ponoć walczy dalej z grypą, z Traore nie wiadomo co, na prawej nie ma nikogo kompetentnego. Aha i pewnie zagra Storari żeby nie było mu smutno.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Prezes
- Juventino
Z tym Storarim to nie do końca byłbym pewien wiem że jest dobry i godnie zastępował Buffona w bramce , ale jeżeli zależy im na zdobyciu CI to pewnie wystawią Buffona .^FAZZI^ pisze:A ja mimo wszystko postawił bym na Milosa.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
W meczu nie chce ani Motty na PO, ani Krasicia, ani Marchisio ani nade wszystko Amauriego. Mysle ze sklad - Storari - Grosso, Chiellini, Bonucci, GRYGERA - PEPE, Melo, Aquilani, MOTTA - Del Piero, MARTINEZ będzie ok.
Dlaczego? Grygera pewniejszy na obronie niz Motta, Motta moze i jest cienki w def, ale w ataku jest juz ciut lepiej, Pepe jest z pewnoscia w lepszej formie niz Klaudiusz, Martinez jest dosc skoczny i nie jest ulomkiem jesli chodzi o wzrost rowniez i mysle ze poradzi sobie na strikerze. Storari? No wlasnie uwazam tak jak koledzy wyzej. Zeby mu nie bylo smutno.
Dlaczego? Grygera pewniejszy na obronie niz Motta, Motta moze i jest cienki w def, ale w ataku jest juz ciut lepiej, Pepe jest z pewnoscia w lepszej formie niz Klaudiusz, Martinez jest dosc skoczny i nie jest ulomkiem jesli chodzi o wzrost rowniez i mysle ze poradzi sobie na strikerze. Storari? No wlasnie uwazam tak jak koledzy wyzej. Zeby mu nie bylo smutno.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Swider10
- Juventino
No to w czwartek się okaże czy mamy szanse coś wygrać w tym sezonie czy jednak kolejny raz obejdziemy się "smakiem" Wszystkie pary są dość ciekawe Samp-Milan Napoli-inter Juve-Roma wszystkie najlepsze ekipy są ciągle w grze i zapewne każda chce wygrać, Roma i My tym bardziej bo to juz raczej pewne, że nie będziemy się liczyć w walce o Scudetto także dla Nas puchar jest ostatnią szansą, Roma ma jeszcze LM ale chyba sami w nią nie wierzą... Zapowiada się dobry mecz oby stadion był pełny a kibice byli naszym 12 zawodnikiem wtedy może się uda..
PS. W razie awansu wiadomo na kogo możemy trafić?
PS. W razie awansu wiadomo na kogo możemy trafić?
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Klasyczna 10
- Juventino
Fajnie byłoby zmierzyć się w następnej rundzie z Interem;]
- Brutalo
- Juventino
- Simi
- Qualità Juventino
Przez Ciebie zakręciła mi się łezka w oku. Kiedy my będziemy mieć tak dobry skład jak kiedyś?Brutalo pisze:Fajnie to by było się znaleźć w następnej rundzie. Jak co roku może być trudno...Klasyczna 10 pisze:Fajnie byłoby zmierzyć się w następnej rundzie z Interem;]
Marzy (1) mi się zmotywowany i waleczny Juventus, który dla swoich wiernych kibiców pokonuje w świetnym stylu Romę w Rzymie. Marzy (2)...
Co do meczu, to mam nadzieję że to będzie przełomowy mecz. Skoro Momo ma kontuzję to zapewne zobaczymy środek Aquilani - Melo, a na lewej pomocy niestety Marchisio, choć wolałbym Pepe.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
czuje ze bedzie dobrze, wiele osob pisze tu jakby Juventus byl na straconej pozycji,a przypomne ze to glownie Roma od ladnych paru lat ma z nami problemy, notorycznie wygrywalismy z Roma, nawet po 4:1 2:0 itp, w ostatnim sezoni ejednak przyszedl wyjątek od tej reguly, gdzie w dosc nieciekawych okolicznosciach przegralismy 1:2 po golu w 90 minucie i po czerwonej kartce Buffona;)
konczac, wierze, ze Juve to wygra;)
konczac, wierze, ze Juve to wygra;)
- typkens
- Juventino
Jeśli chodzi o skład to zapewne na bramce stanie Storari - Buffon nie dostał powołania. W obronie widziałbym na bokach Grosso i Mottę. Ten drugi ostatnio mnie zaskoczył pozytywnie. W drugiej linii zapewne wyskoczy Aquilani i Melo w środku i Martinez, Pepe na skrzydełkach. Szczerze mówiąc chciałbym zobaczyć Pepe na prawej stronie. Ma całkiem dobre dośrodkowania, a na lewej stronie - tak mi się wydaję - nie może rozwinąć skrzydeł. W ataku standardowo.
Wszystko wskazuje na to, że naszym kolejnym rywalem - o ile oczywiście wygramy z Rzymianami - będzie Inter. Ekipa w pucharze zrobiła się iście epicka - przynajmniej z nazw - Palermo, Milan, Napoli/Inter i Juve/Roma : o
Wszystko wskazuje na to, że naszym kolejnym rywalem - o ile oczywiście wygramy z Rzymianami - będzie Inter. Ekipa w pucharze zrobiła się iście epicka - przynajmniej z nazw - Palermo, Milan, Napoli/Inter i Juve/Roma : o
- AVE JUVE!!!
- Juventino
cos czuje ze wygramy po karnych...chcialbym aby Milos odpoczol sobie w tym meczu I MARTINEZ DO PIERWSZEGO SKLADU !!!