Serie A (19): Napoli 3-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 02:00

Jestem bardziej niż pewny, że z Napoli na ich terenie nie wygramy.
Cavani nas skarci i po meczu będzie gadanie, że Napoli to trudny rywal, wciąż mamy kontuzję, ale idziemy w dobrym kierunku :lol: .
Zresztą na dzień dzisiejszy to mi to wisi czy wygramy czy nie.
Dzisiejszym meczem odebrali mi ochotę do oglądania futbolu przez najbliższe kilka tygodni.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 02:05

Gotti pisze:Dzisiejszym meczem odebrali mi ochotę do oglądania futbolu przez najbliższe kilka tygodni.
Tak Ci się tylko wydaje. Jak za dużo wypijesz wódy to też na początku tak mówisz :D

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 09:31

Oglądałem wczoraj mecz Interu z Napoli, mimo ,że mój "ukochany klub" wygrał 3-1, to nie widzę najmniejszych podstaw do jakiegokolwiek optymizmu przed meczem z Napoli. Do tego nie zagrają Melo, Q. Cudem będzie remis, o wygranej nawet nie myślę.

Ktoś wie na ile poważna jest kontuzja Q.?

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 09:34

Smok-u pisze:Ktoś wie na ile poważna jest kontuzja Q.?
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=76404 pisze:Juventus coach Luigi Del Neri told reporters in Turin last night : "Quagliarella is on crutches now and will miss our next game on Sunday. However, he is not depressed and has not lost his smile - Quagliarella will be fine and recover soon".
Jest szansa, że jednak nie jest to poważny uraz...

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 09:38

Dzięki, szkoda ,że nie zagra w niedziele, bo nie wiem kto nam będzie bramki strzelał? Może Amauri obudzi swoją zwierzęcą naturę i wbije z 2 gole?

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 09:42

Smok-u pisze:Dzięki, szkoda ,że nie zagra w niedziele, bo nie wiem kto nam będzie bramki strzelał? Może Amauri obudzi swoją zwierzęcą naturę i wbije z 2 gole?
Już lepiej niech zagra Giannetti. Jest większa szansa, że zdobędziemy jakąś bramkę.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 09:57

A co sie dzieje z Immobile? Gdzies na wypozyczeniu?
Mysle ze teraz to nawet Del Neri nie wystawi Amauriego (prosze...) a zagramy jakims mlodzikiem ktory narobi wiecej szumu przez kilkanascie minut niz "musze poprawic fryz" Brazylijczyk

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 10:03

mat01 pisze:A co sie dzieje z Immobile? Gdzies na wypozyczeniu?
Został wypożyczony do Sieny.

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 10:13

No trudny mecz jak cholera, tym bardziej, że przegraliśmy z Parmą 4 : 1 :doh: . Stawiam na 1 : 0 dla Juve lub 0 : 0, więcej niż jedną bramkę, to my nie strzelimy. :prochno:

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 10:27

Jedyny + tego meczu to to ze Napoli napewno nie bedzie sie bronilo, wiec bedziemy mieli szanse na kontry. Wiecej miejsca przy kontrach dla Krasica i jezeli zagra Pepe i moze uda sie wywiesc dobry wynik z Neapolu. Obysmy wygrali przynajmniej przewaga 1 bramki

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:13

trudne spotkanie to będzie chociaż Napoli wczoraj przegrało 3:1 z Interem , ale Inter był gospodarzem , a nam w Neapolu dobrze się nie gra ... co mówi poprzedni sezon gdy objęliśmy prowadzenie , później tracąc 3 bramki... mam nadzieję , że w obronie nie zobaczę Grosso bo to co on wyprawia to jakaś kpina... po co Marotta ściągał na wypożyczenie Traore skoro ten wcale nie gra? w ataku w tym meczu dużo nie zdziałamy bo Del Piero całego meczu na pełnych obrotach nie wytrzyma a Drewniari będzie machał rękoma całe spotkanie... liczę na przebłysk Krasicia i stałe fragmenty gry bo to nasza jedyna szansa... aa podobno Storari może nie zagrać , tak więc chyba Gigi stanie między słupkami.. FORZA JUVE !

Fino Alla Fine Forza Juventus!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:33

KondzioJuveFans pisze:podobno Storari może nie zagrać , tak więc chyba Gigi stanie między słupkami...
Śmiesznie będzie, jak stanie Manninger... :roll: Nic już mnie nie zdziwi, naprawdę.

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 12:57

Quagiarella to może zagra z Napoli, ale w ostatniej kolejce sezonu na Stadio Olimpico :/ kontuzja wyłączyła go na parę miesięcy . Brak Fabio, brak Melo, możliwy uraz Storariego, Amauri w ataku, Grosso w obronie - pozostaje czekać na cud albo najniższy wymiar kary od drużyny z Neapolu

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 13:18

Odkąd wróciliśmy do Serie A, to chyba jeszcze nigdy w Neapolu nie wygraliśmy. Ba! Zdaje się, że nawet wszystko wtopiliśmy.
Chcę Pepe i Krasicia na skrzydłach, w środku Momo, który z Parmą zagrał przyzwoicie i Aqua. Marchisio na ławę, w meczu z Parmą zaprezentował dno absolutne.
A! I w obronie Zdenek zamiast Freda, bo Duńczyk wczoraj też grał jak amator. O Grosso nie wspomnę. Każdy jego kontakt z piłką zmusza mnie do zadania sobie pytania, za co ja właściwie kocham futbol.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 13:29

M.R. pisze:Quagiarella to może zagra z Napoli, ale w ostatniej kolejce sezonu na Stadio Olimpico :/ kontuzja wyłączyła go na parę miesięcy . Brak Fabio, brak Melo, możliwy uraz Storariego, Amauri w ataku, Grosso w obronie - pozostaje czekać na cud albo najniższy wymiar kary od drużyny z Neapolu
Dobra dobra przed meczem z Milanem na San Siro! też tak było Chiellini wyłączony z gry, Krasic zawieszony, Martinez na boisku i co wygraliśmy...

Licze na to że Toni zagra już w tym meczu wole go oglądać niż tego brazola :angry:

Zablokowany