Serie A (19): Napoli 3-0 JUVENTUS
- Gotti
- Juventino
Jestem bardziej niż pewny, że z Napoli na ich terenie nie wygramy.
Cavani nas skarci i po meczu będzie gadanie, że Napoli to trudny rywal, wciąż mamy kontuzję, ale idziemy w dobrym kierunku :lol: .
Zresztą na dzień dzisiejszy to mi to wisi czy wygramy czy nie.
Dzisiejszym meczem odebrali mi ochotę do oglądania futbolu przez najbliższe kilka tygodni.
Cavani nas skarci i po meczu będzie gadanie, że Napoli to trudny rywal, wciąż mamy kontuzję, ale idziemy w dobrym kierunku :lol: .
Zresztą na dzień dzisiejszy to mi to wisi czy wygramy czy nie.
Dzisiejszym meczem odebrali mi ochotę do oglądania futbolu przez najbliższe kilka tygodni.
- Pan Mietek
- Juventino
Tak Ci się tylko wydaje. Jak za dużo wypijesz wódy to też na początku tak mówiszGotti pisze:Dzisiejszym meczem odebrali mi ochotę do oglądania futbolu przez najbliższe kilka tygodni.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Oglądałem wczoraj mecz Interu z Napoli, mimo ,że mój "ukochany klub" wygrał 3-1, to nie widzę najmniejszych podstaw do jakiegokolwiek optymizmu przed meczem z Napoli. Do tego nie zagrają Melo, Q. Cudem będzie remis, o wygranej nawet nie myślę.
Ktoś wie na ile poważna jest kontuzja Q.?
Ktoś wie na ile poważna jest kontuzja Q.?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Smok-u pisze:Ktoś wie na ile poważna jest kontuzja Q.?
Jest szansa, że jednak nie jest to poważny uraz...http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=76404 pisze:Juventus coach Luigi Del Neri told reporters in Turin last night : "Quagliarella is on crutches now and will miss our next game on Sunday. However, he is not depressed and has not lost his smile - Quagliarella will be fine and recover soon".
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Już lepiej niech zagra Giannetti. Jest większa szansa, że zdobędziemy jakąś bramkę.Smok-u pisze:Dzięki, szkoda ,że nie zagra w niedziele, bo nie wiem kto nam będzie bramki strzelał? Może Amauri obudzi swoją zwierzęcą naturę i wbije z 2 gole?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mat01
- Juventino
A co sie dzieje z Immobile? Gdzies na wypozyczeniu?
Mysle ze teraz to nawet Del Neri nie wystawi Amauriego (prosze...) a zagramy jakims mlodzikiem ktory narobi wiecej szumu przez kilkanascie minut niz "musze poprawic fryz" Brazylijczyk
Mysle ze teraz to nawet Del Neri nie wystawi Amauriego (prosze...) a zagramy jakims mlodzikiem ktory narobi wiecej szumu przez kilkanascie minut niz "musze poprawic fryz" Brazylijczyk
- kosciu88
- Juventino
Jedyny + tego meczu to to ze Napoli napewno nie bedzie sie bronilo, wiec bedziemy mieli szanse na kontry. Wiecej miejsca przy kontrach dla Krasica i jezeli zagra Pepe i moze uda sie wywiesc dobry wynik z Neapolu. Obysmy wygrali przynajmniej przewaga 1 bramki
- KondzioJuveFans
- Juventino
trudne spotkanie to będzie chociaż Napoli wczoraj przegrało 3:1 z Interem , ale Inter był gospodarzem , a nam w Neapolu dobrze się nie gra ... co mówi poprzedni sezon gdy objęliśmy prowadzenie , później tracąc 3 bramki... mam nadzieję , że w obronie nie zobaczę Grosso bo to co on wyprawia to jakaś kpina... po co Marotta ściągał na wypożyczenie Traore skoro ten wcale nie gra? w ataku w tym meczu dużo nie zdziałamy bo Del Piero całego meczu na pełnych obrotach nie wytrzyma a Drewniari będzie machał rękoma całe spotkanie... liczę na przebłysk Krasicia i stałe fragmenty gry bo to nasza jedyna szansa... aa podobno Storari może nie zagrać , tak więc chyba Gigi stanie między słupkami.. FORZA JUVE !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- M.R.
- Juventino
Quagiarella to może zagra z Napoli, ale w ostatniej kolejce sezonu na Stadio Olimpico
kontuzja wyłączyła go na parę miesięcy . Brak Fabio, brak Melo, możliwy uraz Storariego, Amauri w ataku, Grosso w obronie - pozostaje czekać na cud albo najniższy wymiar kary od drużyny z Neapolu

- Donnie
- Juventino
Odkąd wróciliśmy do Serie A, to chyba jeszcze nigdy w Neapolu nie wygraliśmy. Ba! Zdaje się, że nawet wszystko wtopiliśmy.
Chcę Pepe i Krasicia na skrzydłach, w środku Momo, który z Parmą zagrał przyzwoicie i Aqua. Marchisio na ławę, w meczu z Parmą zaprezentował dno absolutne.
A! I w obronie Zdenek zamiast Freda, bo Duńczyk wczoraj też grał jak amator. O Grosso nie wspomnę. Każdy jego kontakt z piłką zmusza mnie do zadania sobie pytania, za co ja właściwie kocham futbol.
Chcę Pepe i Krasicia na skrzydłach, w środku Momo, który z Parmą zagrał przyzwoicie i Aqua. Marchisio na ławę, w meczu z Parmą zaprezentował dno absolutne.
A! I w obronie Zdenek zamiast Freda, bo Duńczyk wczoraj też grał jak amator. O Grosso nie wspomnę. Każdy jego kontakt z piłką zmusza mnie do zadania sobie pytania, za co ja właściwie kocham futbol.
- Wojtek
- Juventino
Dobra dobra przed meczem z Milanem na San Siro! też tak było Chiellini wyłączony z gry, Krasic zawieszony, Martinez na boisku i co wygraliśmy...M.R. pisze:Quagiarella to może zagra z Napoli, ale w ostatniej kolejce sezonu na Stadio Olimpicokontuzja wyłączyła go na parę miesięcy . Brak Fabio, brak Melo, możliwy uraz Storariego, Amauri w ataku, Grosso w obronie - pozostaje czekać na cud albo najniższy wymiar kary od drużyny z Neapolu
Licze na to że Toni zagra już w tym meczu wole go oglądać niż tego brazola