Sprzedaż biletów na mecz LECH - JUVENTUS zakończona.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nom, co za problem choćby z juventinimi z Poznania do knajpy pójść?Sapo_Juve&Legia pisze:Zawsze możecie jechać bez biletu, a wyjazd i tak będzie zaliczonyCzym Wy się przejmujecie? Piłkarzy to sobie możecie w tv obejrzeć przecież

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Sapo
- Juventino
Kilka razy już byłem na wyjeździe bez biletu, nie wszedłem na mecz, a i tak było fajnie bo liczy się to, że nie zostałem w domu a pojechałem za swoją drużyną kawał drogi i to dawało mi satysfakcję
rozumiem, że jeśli nie dostaniesz biletu to nie pojedziesz do Poznania?

- Taszen
- Juventino
wyjazd na mecz bez wejscia na mecz to jak isc do baru na piwo i nie wchodzic tylko stac przed i nie pic...Sapo_Juve&Legia pisze:Kilka razy już byłem na wyjeździe bez biletu, nie wszedłem na mecz, a i tak było fajnie bo liczy się to, że nie zostałem w domu a pojechałem za swoją drużyną kawał drogi i to dawało mi satysfakcjęrozumiem, że jeśli nie dostaniesz biletu to nie pojedziesz do Poznania?

- Discordia
- Juventino
Mhm, będziemy w knajpie oglądać mecz razem z Lechitami :roll:Push3k pisze:Nom, co za problem choćby z juventinimi z Poznania do knajpy pójść?Sapo_Juve&Legia pisze:Zawsze możecie jechać bez biletu, a wyjazd i tak będzie zaliczonyCzym Wy się przejmujecie? Piłkarzy to sobie możecie w tv obejrzeć przecież
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Pfff, raczej nie coś takiego miałem na myśli. Wystarczy się umówić z innymi juventinimi w jakimś ustronnym miejscu.Discordia pisze:Mhm, będziemy w knajpie oglądać mecz razem z Lechitami :roll:Push3k pisze:Nom, co za problem choćby z juventinimi z Poznania do knajpy pójść?Sapo_Juve&Legia pisze:Zawsze możecie jechać bez biletu, a wyjazd i tak będzie zaliczonyCzym Wy się przejmujecie? Piłkarzy to sobie możecie w tv obejrzeć przecież
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- hypomania
- Juventino
Mam do sprzedania jeden bilet na ten mecz, sektor B1 czerwony, rząd 6. Odbiór najchętniej osobisty w Poznaniu lub Warszawie, cena 300 zł- za tyle został kupiony. Z powodu choroby niestety nie dam rady pójsć, a głupio byłoby gdyby się zmarnował.
Kontakt pod nr tel. 691554939
Kontakt pod nr tel. 691554939
- Sapo
- Juventino
Bo Juventus to my, a nie piłkarzyki pajacykiPush3k pisze:Pfff, raczej nie coś takiego miałem na myśli. Wystarczy się umówić z innymi juventinimi w jakimś ustronnym miejscu.Discordia pisze:Mhm, będziemy w knajpie oglądać mecz razem z Lechitami :roll:Push3k pisze:Nom, co za problem choćby z juventinimi z Poznania do knajpy pójść?

Danych raczej nie sprawdzają. Tak się składa, że jestem posiadaczem biletu i jadę na mecz w 5 osób i wszystkie 5 biletów jest na tą samą osobę ( raczej by tak nie sprzedawali gdyby mieli to sprawdzać )
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Asus3
- Juventino
Nie wiem dlaczego ktoś kasuje moje posty, ale napiszę raz jeszcze. Koniki sprzedają bilety po 400-600zł, a ja chcę pomóc po kosztach, bo łączy nas ten sam klub!
Mam do sprzedania bilety w kategorii A(środek boiska, nie sprawdzane dane na wejściu) po cenie jakiej je zakupiłem wczoraj(230zł). Udało mi się dostać bilety z przebitką tylko 60zł(nominalna cena 170) i mogę coś odstąpić.
Warunek - kibicujesz Juve.
strabek1985@o2.pl
Zapraszam Bianconerich!
Mam do sprzedania bilety w kategorii A(środek boiska, nie sprawdzane dane na wejściu) po cenie jakiej je zakupiłem wczoraj(230zł). Udało mi się dostać bilety z przebitką tylko 60zł(nominalna cena 170) i mogę coś odstąpić.
Warunek - kibicujesz Juve.
strabek1985@o2.pl
Zapraszam Bianconerich!
- jareckik
- Juventino
Moze podróby, w systemie mieli dany pesel, to nie można było drugiego kupic na ten sam... POzdro ziomek^FAZZI^ pisze:Danych raczej nie sprawdzają. Tak się składa, że jestem posiadaczem biletu i jadę na mecz w 5 osób i wszystkie 5 biletów jest na tą samą osobę ( raczej by tak nie sprzedawali gdyby mieli to sprawdzać )
Raczej nie podróby bo od gościa który jest blisko Lecha i raczej nie zrobił by wałku ( nie z allego itp. )jareckik pisze:Moze podróby, w systemie mieli dany pesel, to nie można było drugiego kupic na ten sam... POzdro ziomek^FAZZI^ pisze:Danych raczej nie sprawdzają. Tak się składa, że jestem posiadaczem biletu i jadę na mecz w 5 osób i wszystkie 5 biletów jest na tą samą osobę ( raczej by tak nie sprzedawali gdyby mieli to sprawdzać )
Są inne więc jest gitAsus3 pisze:Ludzie mają po 20biletów na te same dane i wszystko jest ok. Kod kreskowy musi być tylko inny.

Ostatnio zmieniony 29 listopada 2010, 15:08 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"