Serie A (13): Genoa 0-2 JUVENTUS
- karpiu
- Juventino
Mecze ze średniakami na wyjazdach, moim skromnym zdaniem, to najcieższe spotkania dla nas.
Przed tym jednak meczem jestem dziwnie spokojny, ważne 3pkt, za dużo tych remisów ostatnio
co do godziny meczu, zawsze lecze kaca przy cafe futbol
wiec na mecz powinienem juz być rześki, DN bedzie mógł nawet wystawić mnie do składu 
Przed tym jednak meczem jestem dziwnie spokojny, ważne 3pkt, za dużo tych remisów ostatnio

co do godziny meczu, zawsze lecze kaca przy cafe futbol

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- KondzioJuveFans
- Juventino
może zamiast Lanzafame na prawej pomocy zagra Marchisio a na lewej Traore ? ;D
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Diegol28
- Juventino
Tak a Strorari razem z Fabio Q w ataku.Traore to obrońca i nie ma co kombinować.Wgle to z wykazu kartek wynika że Pepe ma 3 żółte więc będzie mógł zagrać czyli no problem. http://juvepoland.com/text.php?id=1073KondzioJuveFans pisze:może zamiast Lanzafame na prawej pomocy zagra Marchisio a na lewej Traore ? ;D
Stan na 15.11.2010 r.
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- KondzioJuveFans
- Juventino
jak nie jarzysz to siedź cicho. Traore grywał w Arsenalu na lewym skrzydle.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- KielbikJUVE
- Juventino
KondzioJuveFans pisze:może zamiast Lanzafame na prawej pomocy zagra Marchisio a na lewej Traore ? ;D
A może zamiast Traore zagra karpiu :Ckarpiu pisze:DN bedzie mógł nawet wystawić mnie do składu

- karosznurek
- Juventino
Mecz z Genoa trzeba wygrać i nie ma innej opcji. Po meczu z Romą powinniśmy być w dobrych nastrojach. Mam nadzieje na dobry występ naszych napastników i obrony. Forza Juve
- Pan Mietek
- Juventino
Duże szanse na to, że Milos wróci. Jeśli faktycznie tak się stanie to będzie miazga
Optymizm? Raczej przeczucie. Liczę na wielki powrót Milosa 

- Eric6666
- Juventino
Milos pewnie wiecej niż 45 minut nie zagra (lęk przed kontuzja itd. ) tez jestem za tym, że jeżeli na lewej ma grac DC, albo Traore to karpiu będzie lepszym rozwiązaniem;d przynajmniej nas zaskoczy, no i zawsze to polak;d
Mało gra, bo jak kolega wczesniej napisał - nie umie.mat01 pisze:Moze i umie, ale nie na skrzydle. Trzeba dac szanse Lazy, w koncu malo gral a jest nominalnym skrzydlowym.Marchisio umie grać w piłkę nożną, a Lanzafame - nie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- bendzamin
- Redaktor
A Amauri jest nominalnym napastnikiem. A Motta jest nominalnym obrońcą. Co z tego, skoro pierwszy nie umie strzelać goli, a drugi - bronić.
Naprawdę, wolę oglądać Claudio na skrzydle dopóki nie wyzdrowieją Krasić i Martinez niż włoskiego Krystjano*.
*"Lanzafame dojrzał taktycznie, jest przebojowy, dynamiczny i posiada rzadki instynkt strzelecki. Jeśli wciąż będzie się rozwijał w tak błyskawicznym tempie może stać się graczem na miarę Cristiano Ronaldo"
wikipedia.pl
Naprawdę, wolę oglądać Claudio na skrzydle dopóki nie wyzdrowieją Krasić i Martinez niż włoskiego Krystjano*.
*"Lanzafame dojrzał taktycznie, jest przebojowy, dynamiczny i posiada rzadki instynkt strzelecki. Jeśli wciąż będzie się rozwijał w tak błyskawicznym tempie może stać się graczem na miarę Cristiano Ronaldo"
wikipedia.pl
- Brutalo
- Juventino
Nie przesadzaj, ogrodnikiem nie jesteśbeka pisze:Nie wydaje mi się. Dlaczego? Marchisio umie grać w piłkę nożną, a Lanzafame - nie.

Boję się zbyt wczesnego wystawienia Milosa...
Wkurzają mnie teraz te studia zaoczne. Co dwa tygodnie muszę się zrywać na Juve, teraz ćwiczenia z rachunkowości

A ile razy w meczu o stawkę widziałeś Lanzafame ? Te 330 minut w całym sezonie go skreśliło, za to w Martineza wierzysz ? Spokoooobeka pisze: Naprawdę, wolę oglądać Claudio na skrzydle dopóki nie wyzdrowieją Krasić i Martinez niż włoskiego Krystjano*.
A ja myślałem że napastnikiem...mat01 pisze:Moze i umie, ale nie na skrzydle. Trzeba dac szanse Lazy, w koncu malo gral a jest nominalnym skrzydlowym.Marchisio umie grać w piłkę nożną, a Lanzafame - nie.