Serie A (13): Genoa 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 15:02

Mecze ze średniakami na wyjazdach, moim skromnym zdaniem, to najcieższe spotkania dla nas.
Przed tym jednak meczem jestem dziwnie spokojny, ważne 3pkt, za dużo tych remisów ostatnio :think:

co do godziny meczu, zawsze lecze kaca przy cafe futbol :prochno: wiec na mecz powinienem juz być rześki, DN bedzie mógł nawet wystawić mnie do składu :prochno:

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 15:34

może zamiast Lanzafame na prawej pomocy zagra Marchisio a na lewej Traore ? ;D

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Diegol28

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 15:48

KondzioJuveFans pisze:może zamiast Lanzafame na prawej pomocy zagra Marchisio a na lewej Traore ? ;D
Tak a Strorari razem z Fabio Q w ataku.Traore to obrońca i nie ma co kombinować.Wgle to z wykazu kartek wynika że Pepe ma 3 żółte więc będzie mógł zagrać czyli no problem. http://juvepoland.com/text.php?id=1073

Stan na 15.11.2010 r.

"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 15:50

jak nie jarzysz to siedź cicho. Traore grywał w Arsenalu na lewym skrzydle.

Fino Alla Fine Forza Juventus!
KielbikJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 16:29

KondzioJuveFans pisze:może zamiast Lanzafame na prawej pomocy zagra Marchisio a na lewej Traore ? ;D
karpiu pisze:DN bedzie mógł nawet wystawić mnie do składu :prochno:
A może zamiast Traore zagra karpiu :C

Obrazek
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 17:13

karpiu życiowa szansa ! :dance:

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 19:01

Mecz z Genoa trzeba wygrać i nie ma innej opcji. Po meczu z Romą powinniśmy być w dobrych nastrojach. Mam nadzieje na dobry występ naszych napastników i obrony. Forza Juve

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 19:16

Jak juz tak kazdy rzuca swoje zyczenia to i ja.
Moze Del Neri sie w koncu obudzi i nie bedzie ustawial Claudio na skrzydle, toz to nie ma sensu. Lpiej ustawic Lanze

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 19:23

Nie wydaje mi się. Dlaczego? Marchisio umie grać w piłkę nożną, a Lanzafame - nie.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 19:40

Duże szanse na to, że Milos wróci. Jeśli faktycznie tak się stanie to będzie miazga :) Optymizm? Raczej przeczucie. Liczę na wielki powrót Milosa :)

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 19:43

Milos pewnie wiecej niż 45 minut nie zagra (lęk przed kontuzja itd. ) tez jestem za tym, że jeżeli na lewej ma grac DC, albo Traore to karpiu będzie lepszym rozwiązaniem;d przynajmniej nas zaskoczy, no i zawsze to polak;d

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 19:52

Marchisio umie grać w piłkę nożną, a Lanzafame - nie.
Moze i umie, ale nie na skrzydle. Trzeba dac szanse Lazy, w koncu malo gral a jest nominalnym skrzydlowym.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 19:55

mat01 pisze:
Moze i umie, ale nie na skrzydle. Trzeba dac szanse Lazy, w koncu malo gral a jest nominalnym skrzydlowym.
Mało gra, bo jak kolega wczesniej napisał - nie umie.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 20:01

A Amauri jest nominalnym napastnikiem. A Motta jest nominalnym obrońcą. Co z tego, skoro pierwszy nie umie strzelać goli, a drugi - bronić.
Naprawdę, wolę oglądać Claudio na skrzydle dopóki nie wyzdrowieją Krasić i Martinez niż włoskiego Krystjano*.

*"Lanzafame dojrzał taktycznie, jest przebojowy, dynamiczny i posiada rzadki instynkt strzelecki. Jeśli wciąż będzie się rozwijał w tak błyskawicznym tempie może stać się graczem na miarę Cristiano Ronaldo"
wikipedia.pl

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 20:01

beka pisze:Nie wydaje mi się. Dlaczego? Marchisio umie grać w piłkę nożną, a Lanzafame - nie.
Nie przesadzaj, ogrodnikiem nie jesteś :prochno: . Marchisio ewidentnie męczy się na lewej stronie. To jest zawodnik środka pola, całe życie tak grał. Lanzafame z kolei to napastnik, który również w Juve ewentualnie wystawiany jest na nie swojej pozycji, przez co ogólny obraz jego gry cierpi. Obie próby stawiania na tych zawodników pokazują tylko jedno- fatalne mercato pod względem flanek obrony i pomocy. Środek git, boki masakra. Mam nadzieję że to efekt zamierzony, budowanie po części, i za rok skupimy się właśnie na bokach...
Boję się zbyt wczesnego wystawienia Milosa...
Wkurzają mnie teraz te studia zaoczne. Co dwa tygodnie muszę się zrywać na Juve, teraz ćwiczenia z rachunkowości :/ . Jakby kuźwa nie mogło być co tydzień, normalnie, 20:45. Eh ta komercha pod telewizje :evil:
beka pisze: Naprawdę, wolę oglądać Claudio na skrzydle dopóki nie wyzdrowieją Krasić i Martinez niż włoskiego Krystjano*.
A ile razy w meczu o stawkę widziałeś Lanzafame ? Te 330 minut w całym sezonie go skreśliło, za to w Martineza wierzysz ? Spokoooo
mat01 pisze:
A ja myślałem że napastnikiem...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Zablokowany