MILAN-JUVE | OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE KIBICÓW | POZNAŃ 30.10
- maydayxxx
- Juventino
Jeżeli będzie ktoś jechał to pojadę ja dokładnie z Drawska Pom. Do Stargardu na pociąg bym dojechał no i w zależności o której wyjazdFalsoVero pisze:Zapowiadasz się po raz kolejny. Zapytaj się Sismana coś wspominał o wyjeździe. Ja nie wiem jak będę stał z czasem.maydayxxx pisze:ktoś z rejonów szczecina jedzie ?
- juveluck
- Juventino
Oczywiście zapraszamy 30, jednak okazje na spotkaniu kibiców Juventusu w Poznaniu masz na każdym meczu. Twoim wyborem jest to, że z niej nie korzystasz.Daria_28 pisze:Ja postaram sie byc.Fajnie bedzie poznac osobiscie innych kibicow Juve szczegolnie z mojego ukochanego miasta.Pozdrawiam

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- sisman
- Juventino
Jadę. Liczę jeszcze na minimum 2 osoby, najlepszym środkiem transportu będzie pociąg (taniej, szybciej i podczas drogi będzie można wypić). Deklarować się szybko, ogarniemy pociągi, bilety itp. Falso liczę na Ciebie i nie pitol mi, że nie masz czasu, poza masturbacją nie masz nic do roboty.FalsoVero pisze:Zapowiadasz się po raz kolejny. Zapytaj się Sismana coś wspominał o wyjeździe. Ja nie wiem jak będę stał z czasem.maydayxxx pisze:ktoś z rejonów szczecina jedzie ?
Day after day I'm getting better and better.
- M.
- Juventino
A w domu:juveluck pisze:Oczywiście zapraszamy 30, jednak okazje na spotkaniu kibiców Juventusu w Poznaniu masz na każdym meczu. Twoim wyborem jest to, że z niej nie korzystasz.Daria_28 pisze:Ja postaram sie byc.Fajnie bedzie poznac osobiscie innych kibicow Juve szczegolnie z mojego ukochanego miasta.Pozdrawiam

A co do spotkania, to będę. Ale nie dla Milanu, bo co to dla drużyna, nie dla Juventusu, bo ja już Turyn widziałem, no ale pani Łyko to nie miałem jeszcze okazji poznać :-D .
:roll:
- maydayxxx
- Juventino
też tak myślę że pociąg legitymacje studencką mam podbitą do 31 to akurat w niedziele na powrót będzie jeszcze ważna ;Dsisman pisze:Jadę. Liczę jeszcze na minimum 2 osoby, najlepszym środkiem transportu będzie pociąg (taniej, szybciej i podczas drogi będzie można wypić). Deklarować się szybko, ogarniemy pociągi, bilety itp. Falso liczę na Ciebie i nie pitol mi, że nie masz czasu, poza masturbacją nie masz nic do roboty.FalsoVero pisze:Zapowiadasz się po raz kolejny. Zapytaj się Sismana coś wspominał o wyjeździe. Ja nie wiem jak będę stał z czasem.maydayxxx pisze:ktoś z rejonów szczecina jedzie ?
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Musicie wymyślić dla mnie coś naprawdę dobrego, żeby mnie przekonać do wyjazdu do Poznania zamiast na długi weekend do domu, gdzie też mam juventinich i na dokładkę mama powiedziała, że zrobi galaretę mięsną.Martin pisze:Weź nie pitol. Pushka miałoby zabraknąć? No nieee. W Rzeszowie obejrzysz sobie Cesenę.Push3k pisze:Oj, trochę za późno z tym pomysłem.
Mecz z Milanem to ja od dawna już planuję jego oglądanie w Rzeszowie na długim weekendzie.
...już o tym, że piwo w Rzeszowie tańsze nie wspomnę

Jeszcze zobaczę, a wy coś wymyślcie, jeśli chcecie mnie zobaczyć w Poznaniu.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- maydayxxx
- Juventino
Bo takiego człowieka jak ja to rzadko się spotyka a napić się z nim to już tylko dla wybranychPush3k pisze:Musicie wymyślić dla mnie coś naprawdę dobrego, żeby mnie przekonać do wyjazdu do Poznania zamiast na długi weekend do domu, gdzie też mam juventinich i na dokładkę mama powiedziała, że zrobi galaretę mięsną.Martin pisze:Weź nie pitol. Pushka miałoby zabraknąć? No nieee. W Rzeszowie obejrzysz sobie Cesenę.Push3k pisze:Oj, trochę za późno z tym pomysłem.
Mecz z Milanem to ja od dawna już planuję jego oglądanie w Rzeszowie na długim weekendzie.
...już o tym, że piwo w Rzeszowie tańsze nie wspomnę![]()
Jeszcze zobaczę, a wy coś wymyślcie, jeśli chcecie mnie zobaczyć w Poznaniu.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Po tegorocznym zlocie nabrałem wrażenia, że stałem się maskotką JPC, na wyjeździe mi to potwierdzili, a teraz...maydayxxx pisze: Bo takiego człowieka jak ja to rzadko się spotyka a napić się z nim to już tylko dla wybranych![]()
![]()
:rotfl:

Aha - powiedzcie mi - gdzie się odbędą urodziny JPC?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- kulek87
- Juventino
- juventusprzemek
- Juventino
Jedzie ktoś z Gniewkowa?
Bo chętnie bym się wybrał.
- Brutalo
- Juventino
Istnieje spore prawdopodobieństwo że będę jechał, tak więc możemy się w czasie tygodnia dogadaćjuventusprzemek pisze:Jedzie ktoś z Gniewkowa?