MILAN-JUVE | OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE KIBICÓW | POZNAŃ 30.10
- maydayxxx
 - Juventino

Jeżeli będzie ktoś jechał to pojadę ja dokładnie z Drawska Pom. Do Stargardu na pociąg bym dojechał no i w zależności o której wyjazdFalsoVero pisze:Zapowiadasz się po raz kolejny. Zapytaj się Sismana coś wspominał o wyjeździe. Ja nie wiem jak będę stał z czasem.maydayxxx pisze:ktoś z rejonów szczecina jedzie ?
- juveluck
 - Juventino

Oczywiście zapraszamy 30, jednak okazje na spotkaniu kibiców Juventusu w Poznaniu masz na każdym meczu. Twoim wyborem jest to, że z niej nie korzystasz.Daria_28 pisze:Ja postaram sie byc.Fajnie bedzie poznac osobiscie innych kibicow Juve szczegolnie z mojego ukochanego miasta.Pozdrawiam

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- sisman
 - Juventino

Jadę. Liczę jeszcze na minimum 2 osoby, najlepszym środkiem transportu będzie pociąg (taniej, szybciej i podczas drogi będzie można wypić). Deklarować się szybko, ogarniemy pociągi, bilety itp. Falso liczę na Ciebie i nie pitol mi, że nie masz czasu, poza masturbacją nie masz nic do roboty.FalsoVero pisze:Zapowiadasz się po raz kolejny. Zapytaj się Sismana coś wspominał o wyjeździe. Ja nie wiem jak będę stał z czasem.maydayxxx pisze:ktoś z rejonów szczecina jedzie ?
Day after day I'm getting better and better.
						- M.
 - Juventino

A w domu:juveluck pisze:Oczywiście zapraszamy 30, jednak okazje na spotkaniu kibiców Juventusu w Poznaniu masz na każdym meczu. Twoim wyborem jest to, że z niej nie korzystasz.Daria_28 pisze:Ja postaram sie byc.Fajnie bedzie poznac osobiscie innych kibicow Juve szczegolnie z mojego ukochanego miasta.Pozdrawiam
.A co do spotkania, to będę. Ale nie dla Milanu, bo co to dla drużyna, nie dla Juventusu, bo ja już Turyn widziałem, no ale pani Łyko to nie miałem jeszcze okazji poznać :-D .
:roll:
						- maydayxxx
 - Juventino

też tak myślę że pociąg legitymacje studencką mam podbitą do 31 to akurat w niedziele na powrót będzie jeszcze ważna ;Dsisman pisze:Jadę. Liczę jeszcze na minimum 2 osoby, najlepszym środkiem transportu będzie pociąg (taniej, szybciej i podczas drogi będzie można wypić). Deklarować się szybko, ogarniemy pociągi, bilety itp. Falso liczę na Ciebie i nie pitol mi, że nie masz czasu, poza masturbacją nie masz nic do roboty.FalsoVero pisze:Zapowiadasz się po raz kolejny. Zapytaj się Sismana coś wspominał o wyjeździe. Ja nie wiem jak będę stał z czasem.maydayxxx pisze:ktoś z rejonów szczecina jedzie ?
- Push3k
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Musicie wymyślić dla mnie coś naprawdę dobrego, żeby mnie przekonać do wyjazdu do Poznania zamiast na długi weekend do domu, gdzie też mam juventinich i na dokładkę mama powiedziała, że zrobi galaretę mięsną.Martin pisze:Weź nie pitol. Pushka miałoby zabraknąć? No nieee. W Rzeszowie obejrzysz sobie Cesenę.Push3k pisze:Oj, trochę za późno z tym pomysłem.
Mecz z Milanem to ja od dawna już planuję jego oglądanie w Rzeszowie na długim weekendzie.
...już o tym, że piwo w Rzeszowie tańsze nie wspomnę
Jeszcze zobaczę, a wy coś wymyślcie, jeśli chcecie mnie zobaczyć w Poznaniu.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
						Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- maydayxxx
 - Juventino

Bo takiego człowieka jak ja to rzadko się spotyka a napić się z nim to już tylko dla wybranychPush3k pisze:Musicie wymyślić dla mnie coś naprawdę dobrego, żeby mnie przekonać do wyjazdu do Poznania zamiast na długi weekend do domu, gdzie też mam juventinich i na dokładkę mama powiedziała, że zrobi galaretę mięsną.Martin pisze:Weź nie pitol. Pushka miałoby zabraknąć? No nieee. W Rzeszowie obejrzysz sobie Cesenę.Push3k pisze:Oj, trochę za późno z tym pomysłem.
Mecz z Milanem to ja od dawna już planuję jego oglądanie w Rzeszowie na długim weekendzie.
...już o tym, że piwo w Rzeszowie tańsze nie wspomnę![]()
Jeszcze zobaczę, a wy coś wymyślcie, jeśli chcecie mnie zobaczyć w Poznaniu.
- Push3k
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Po tegorocznym zlocie nabrałem wrażenia, że stałem się maskotką JPC, na wyjeździe mi to potwierdzili, a teraz...maydayxxx pisze: Bo takiego człowieka jak ja to rzadko się spotyka a napić się z nim to już tylko dla wybranych![]()
![]()
:rotfl:

Aha - powiedzcie mi - gdzie się odbędą urodziny JPC?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
						Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- kulek87
 - Juventino

- juventusprzemek
 - Juventino

Jedzie ktoś z Gniewkowa?
Bo chętnie bym się wybrał.

- Brutalo
 - Juventino

Istnieje spore prawdopodobieństwo że będę jechał, tak więc możemy się w czasie tygodnia dogadaćjuventusprzemek pisze:Jedzie ktoś z Gniewkowa?