Serie A (3): Udinese 0-4 JUVENTUS
- Qrczak
- Juventino
Chociaż jestem bardzo wkur..... na drużyne to jednak wirze w nasze juve i myślę , że wygramy te spotkanie . Myślę ,że Krasić podciągnie tą lewą stronę . Ciekawie czy Sisoko będzie grał bo naprawdę ładnie wypadł w LE .
Podejrzewam , że będzie kolo 2-0.
Podejrzewam , że będzie kolo 2-0.
- rafal-1897
- Juventino
Jak nie teraz, to kiedy
Udinese gra kiepsko od początku sezonu, ale Juventus niestety też... Na przełamanie - wygrana. Udinese można pokonać, ale nie wolno ich zlekceważyć jak Lecha... Jeśli poprawią obronę i zagrają w ataku, tak jak w dwóch ostatnich meczach to może wreszcie zobaczymy zwycięstwo. Na razie obstawiam 3-1 dla Juve. Ale może się to zmienić...

- *Ki$iEL*
- Juventino
Jeden mistrzu już nie zagra i chwała Bogu. Oby Lanza też nie zagrał. Ale prawda jest taka, że mamy lichą kadrę i tyle. I takie "mistrze" z przymusu, będą musieli grywać (tymbardziej, że jednak Delneri nie zamierza korzystać z usług Hasana i Grosso).kdzr pisze:byleby nie zagrał Lanzafame...
Nigdy nie oceniłbym mercato na 9/10 czy 10/10 jak niektórzy oceniali. Wiem, że za wcześnie na tak dalekosiężne podsumowania, ale po wczorajszym po prostu załamałem.
Co do meczu w Udine jestem mocno sceptycznie nastawiony (trudno, żeby nie być). W niedzielę będzie w cholerę ciężko. Będziemy bardziej zmęczeni niż rywale. Jeśli strzelimy pierwsi bramkę będzie szansa na 3pkt, jeśli nie, to już na pewno nie odrobimy bramki, bo na pewno Udinese nie sprezentuje nam takich prezentów jak Lech. Plusem, że zagra Fabio Q., mam nadzieję, że bez skrupułów. Alberto musi zagrać od 1 minuty, nie ma innej opcji, nie ukrywam, że liczę na niego. Jak już on nie rozegra piłki, to na prawdę nie mamy kim rozgrywać i tyle. Jak patrzę na tabelę, to mi się coś robi. Może być po niedzieli jeszcze gorzej, ale głęboko wierzę, że 3 pkt jednak jakimś cudem zgarniemy.

- Juventino79
- Juventino
To teraz ja dodam coś od siebie - po wczorajszym meczu jasnym jest ,że mamy prawo obawiać się meczu z Udinese ... Jestem jednak zdania ,że nie można bez przerwy przegrywać i tracić tyle bramek w bezsensowny sposób... Wierzę, mocno wierzę(jak pewnie w głębi serca większość z Was) ,że w meczu z Udinese zobaczymy inne Juve, Udinese też nie zachwyca na początku sezonu, z kim mamy się przełamać jak nie z Nimi? Obstawiam 1-2... Liczę ,że wreszcie coś pokażemy i nabierzemy rozpędu na następne mecze Serie A, w końcu już w 6 kolejce mecz z interem...
FORZA JUVE!!!
P.S. Głowy do góry Panowie i Panie
FORZA JUVE!!!
P.S. Głowy do góry Panowie i Panie

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Udinese zagrało w poprzedniej kolejce bardzo dobre spotkanie z Interem w Mediolanie. Można było przyczepić się tylko do Di Natale, który przeszedł obok meczu. Jeśli Zebrette zagrają przed swoją publicznością równie zorganizowaną piłkę, z podobną determinacją a Di natale będzie chciał coś udowodnić Marotcie...
Każdy wynik będzie równie prawdopodobny, czeka nas ciężka i wyrównana walka; w każdym bądź razie ciężko upatrywać w nas faworyta i oczekiwać znacznej poprawy w jakości gry.
Każdy wynik będzie równie prawdopodobny, czeka nas ciężka i wyrównana walka; w każdym bądź razie ciężko upatrywać w nas faworyta i oczekiwać znacznej poprawy w jakości gry.
- ewerthon
- Juventino
Co będzie chciał udowodnić? Z tego co wiem, to on sam nie chciał się przenieść do Juve. Omineło mnie coś?Pluto pisze: a Di natale będzie chciał coś udowodnić Marotcie...
Juventus jest obecnie średniakiem ligi i cieżko będzie o trzy punkty w każdym kolejnym meczu, następny nie będzie wyjątkiem.
- Kubba
- Juventino
Brawo dla tego Pana... Grygera będzie biegał po lewej stronie boiska! Oby tak dalej!Delneri pisze:Na lewej stronie wystąpi Grygera. Nie będzie żadnych rozważań o Grosso, czy Salihamidzicu, którzy nie spełniają wymogów klubu
Nie dla Grosso i Saliego!w takiej sytuacji przydaliby się
Ostatnio zmieniony 17 września 2010, 18:40 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tigmar
- Juventino
uhu, starcie tytanów nam się szykuję.
Dobrze, że urwaliśmy punkt Mistrzowi Polski. Teraz piłkarze naładowani pozytywną energią, że udało im się wywalczyć tak świetny rezultat, powinni również powalczyć o punkty z Udine. Nie będzie łatwo, bo zagramy w wyjazdowych strojach. To może źle wpłynąć na psychikę naszych chłopców. Mogą czuć się nieswojo i obco.
Jednak liczę na naszego najlepszego napastnika, zdobywcy dwóch bramek w meczu z utytułowanym czwartkowym rywalem.
Może coś uda się znów wepchnąć do bramki rywala.
W każdym razie, liczę również na Lanzafame. Liczę na to, że nie zagra.
Grygera na lewej obronie... Mam nadzieję, że zachowa chociaż uzębienie po tym meczu.
tak czy siak: FORZA JUVE!
Dobrze, że urwaliśmy punkt Mistrzowi Polski. Teraz piłkarze naładowani pozytywną energią, że udało im się wywalczyć tak świetny rezultat, powinni również powalczyć o punkty z Udine. Nie będzie łatwo, bo zagramy w wyjazdowych strojach. To może źle wpłynąć na psychikę naszych chłopców. Mogą czuć się nieswojo i obco.
Jednak liczę na naszego najlepszego napastnika, zdobywcy dwóch bramek w meczu z utytułowanym czwartkowym rywalem.
Może coś uda się znów wepchnąć do bramki rywala.
W każdym razie, liczę również na Lanzafame. Liczę na to, że nie zagra.
Grygera na lewej obronie... Mam nadzieję, że zachowa chociaż uzębienie po tym meczu.
tak czy siak: FORZA JUVE!
przez chwilę jako Marco Buffon
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No właśnie? Marotta przyszedł po niego jak po bułki do piekarni.ewerthon pisze:Co będzie chciał udowodnić? Z tego co wiem, to on sam nie chciał się przenieść do Juve. Omineło mnie coś?Pluto pisze: a Di natale będzie chciał coś udowodnić Marotcie...
Pakuj się chłopcze, spotka cię ten zaszczyt i będziesz grał w Juventusie. Jutro transfer.
A Di Natale miał swój honor i posłał naszego dyrektora na drzewo.
- jakku1
- Juventino
Di Natale bedzie chcial udowodnic Marotcie, ze ten dobrze zrobil stawiajac na Quaglierelle ; )Pluto pisze: a Di natale będzie chciał coś udowodnić Marotcie...
Popieram

Wygramy. 2:1, albo 2:0. W koncu nadchodzi ten moment, ze zaczniemy grac lepiej.
- nad gopłem
- Juventino
Na "kokosy" nie liczę. Póki co jesteśmy słabi.
Remis albo minimalne zwycięstwo.
Remis albo minimalne zwycięstwo.