Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza wspólne wypady na mecz
- Bany_DG
- Juventino
Ja tez moge skołować kumpla z Ząbkowic, a nawet dwóch (Ciekawe czy mówimy o tych samychblads pisze:ja też z Dąbrowykonkretnie Ząbkowice, ale na mecz można wpaść, nawet kumpla mogę zagarnąć zawsze jeden więcej

- Michael900
- Juventino
Jak coś to jestem chętny 

- Kingofthehill
- Juventino
nie jest ona malaBany_DG pisze:Macie na oku jakąś halę? Ja z kumplami grywam w szkole w Dąbrowie (Sz. Podst. nr 20 na Merkurym) Ale nie polecam, hala duszna, mała, droga i ciężko złapać wolny termin

tez bym chetnie zagrał

- blads
- Juventino
20stka jest normalną halą typowo szkolnąKingofthehill pisze:nie jest ona malaBany_DG pisze:Macie na oku jakąś halę? Ja z kumplami grywam w szkole w Dąbrowie (Sz. Podst. nr 20 na Merkurym) Ale nie polecam, hala duszna, mała, droga i ciężko złapać wolny terminfakt nie porownywalna z ta w mojej szkole ale mala nie jest
tez bym chetnie zagrał

- stecik
- Juventino
No to widzę że wysyłanie wiadomości na priv nie było głupie bo jest nas już 10 więc może coś z tego wyjdzie
a co do wyboru hali to niech każdy popyta w okolicy w szkołach to na pewno coś wybierzemy
możemy raz w Dąbrowie raz w Sosnowcu po próbować kliku i wybrać już jakąś na stałe 

a co do wyboru hali to niech każdy popyta w okolicy w szkołach to na pewno coś wybierzemy