Davids w beznadziejnej formie ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2003, 20:33

davids byl jednym z najlepszych pilkarzy w meczach z barca i MU. wg mnie nie mozliwy jest taki spadek formy w ciagu kilku dni.. no chyba ze jakas choroba, albo kontuzja..
ehh.. nie podoba mi sie to.. mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni.

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2003, 20:38

Nie dobrze.... jeżeli to prawda o tym konflikcie i beznadziejnej formie Davidsa... eeee, to niemożliwe :!: :!: :!:

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2003, 21:40

Guwno prawda Davids wcale nie jest w beznadziejnej formie Nie wiem co sie dzieje między Davidsem a klubem ale chciałbym aby wsztstko było w porządku i chcem widzieć go w każdym meczu Juve

Zawsze Wierni ! ! !
Machlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2003, 22:07

MishaAveJuve pisze:Czegos tu nie rozumiem przecierz EDGAR DAVIDS byul najlepszym pilkarzem w meczach JUVE popisywal sie sztuczkami technicznymi ktore mu przecierz bardzo bodrze wychodzily dzieki czemu mecze byly ciekawsze. JA PROTESTUJE naprawde DAVIDS gral fenomenalnie i powinien grac w tym meczu. JAk zobaczylem wczoraj sklady pomyslalem ze ma jakas kontuzja a nie z takiego powodu.
dokładnie, uważam tak samo i też myślałem że to jakaś kontuzja spowodował brak Edgara w składzie

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2003, 22:27

Davids jest nejlepszym zaraz po Nedvedzie pomocnikiem świata, a formy raczej słabej nie ma. :D :D :D :D :D :D

ODPOWIEDZ