LE (Q3): JUVENTUS 1-0 Shamrock

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 12:15

Simi pisze:Ja na bet365 miałem bardzo mały ekran, chyba jak każdy, co jest minusem. Sądzę że teraz jak gramy u "siebie", to będzie po prostu więcej transmisji.
Polecam już w bet365 kliknąć Przekaz na żywo, autonomiczny player i zmniejszenie rozdzielczości do najniższej możliwej na monitorze (u mnie 800x600). Da się osiągnąć niemal cały ekran (oczywiście kosztem jakości), ale na bet chyba wszystkie transmisje są jakby obcięte. Zauważyłem to właśnie przy poprzedniej, oglądając najpierw na Ustream a potem na bet. Lepszy rydz niż nic :ok:
Chciałbym zobaczyć kopię składu z poprzedniego meczu, ale w miejsce Lanzafame marzy mi się chociaż pożegnalny... występ Giovinco :angry:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 12:20

Barabasz pisze: Polecam już w bet365 kliknąć Przekaz na żywo, autonomiczny player i zmniejszenie rozdzielczości do najniższej możliwej na monitorze (u mnie 800x600)
Stawiam w ciemno, że używasz Windowsa, więc kliknij prawym na ikonkę przeglądarki, potem zakładka zgodność i tam możesz uruchomić w 640x480. Ja tak oglądam i jest całkiem spory ekran, elegancko. Moim zdaniem to lepsze niż proponowane przez niektórych "Magical Glass" i inne takie.

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 18:44

Nie spodziewam się w tym meczu jeszcze wielkiego wyniku, ale może być jakieś 4:0 spokojnie. Chyba, że skupią się głównie na obronie...

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 19:24

W tym meczu powinni zagrać młodzi. Awans praktycznie pewny, przeciwnik niezbyt wymagający więc nie ma potrzeby wystawiać najważniejszych piłkarzy. Fajnie by było zobaczyć Giovinco.

tomkoz11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 20:45

Kogut W. pisze:
Barabasz pisze: Polecam już w bet365 kliknąć Przekaz na żywo, autonomiczny player i zmniejszenie rozdzielczości do najniższej możliwej na monitorze (u mnie 800x600)
Stawiam w ciemno, że używasz Windowsa, więc kliknij prawym na ikonkę przeglądarki, potem zakładka zgodność i tam możesz uruchomić w 640x480. Ja tak oglądam i jest całkiem spory ekran, elegancko. Moim zdaniem to lepsze niż proponowane przez niektórych "Magical Glass" i inne takie.
Flash Game Maximalizer daje radę w połączeniu z bet365.

leito1344

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 20:59

Mietson pisze:W tym meczu powinni zagrać młodzi. Awans praktycznie pewny, przeciwnik niezbyt wymagający więc nie ma potrzeby wystawiać najważniejszych piłkarzy. Fajnie by było zobaczyć Giovinco.
może i tak, ale myślę, że nie zostanie nawet powołany ze względu na trensfer w najbliższych dniach.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 21:25

może i tak, ale myślę, że nie zostanie nawet powołany ze względu na trensfer w najbliższych dniach.
No tak, Marotta mówił, że Giovinco na bank odejdzie. A szkoda. Nie jestem z tych co uważają go za nie-wiadomo-jak wielki talent ale nie rozumiem czemu nie dostał chociaż szansy pokazania się w meczach przedsezonowych. Grali piłkarze o których nawet nie słyszałem a Seba nawet minuty na boisku.....

To się może na nas kiedyś zemścić.

nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 21:29

Na pewno nie zagrają jakieś same młodziaczki, wydaje mi się, że obrona powinna zostać bez zmian żeby grali jak najczęściej ze sobą i byli sprawni w 100% na ligę.
Co to reszty składu nie wiem jak ustawi to DN

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 21:46

Myślę, że Diego może odpocząć i zagrać Alex, poza tym Poulsen zamiast Sissoko i właśnie paru młodych - Pasquato, Alcidbiade.

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 23:33

Dajmy szansę Juve 3-0 powinno być dla naszych i 1 gol znów Amauri.
Wiadomo jakby co z kim możemy zagrać w 4 rundzie?

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2010, 00:16

z lechem poznan:] chyba ze jakos wyeliminuja cudem sparte...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
damian11021

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2010, 12:21

DN pewnie da odpocząć Diego i Amauriemu więc myślę że zobaczymy duet tak jak za dobrych czasów Alex-Treze. Powinniśmy też Melona zobaczyć i Poulsena w miejsce Momo

<(^^,)>
Obrazek
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2010, 13:30

Mecz już miejmy nadzieję - formalność. Wynik musi być na plus, trzeba wygrać, aby podtrzymać passę zwycięstw, umocnić się psychicznie. Zapewne od pierwszych minut zagra Alex, ale wielkich zmian bym się nie spodziewał. Trzeba czekać na kolejną rundę.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2010, 14:39

Ja bym powiedział tak, nie róbmy tak wielu zmian w pierwszej jedenastce. Nasz zespół musi byc zgrany przynajmniej w jakimś stopniu na Serie A, a ciągłe zmiany np. w środku pola, mogą źle wpłynąc na naszą grę. O ile cały tył, i drugą linie bym zostawił taką jak w meczu z Shamrock, to wymieniłbym jedynie napastników (chociaż to i tak jak dla mnie kwestia wątpliwa).

------------------- Storari -------------------
Motta ---- Bonucci - Chiellini ---- De Ceglie
Martinez - Marchisio - Sissoko - Lanzafame
------------ Del Piero ------------------------
---------------------- Trezeguet -------------

Pepe ostatnio miał szansę, teraz chciałbym zobaczyc w akcji Martineza.

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2010, 15:23

Może awans jest pewny, ale lepiej nastrzelać bramek, zdobyć punkty do rankingu i podbudować morale... Ja bym ustawił skład:

--------------------Storari--------------------
-----------Bonucci--------Chiellini-----------
--Motta---------------------------De Ceglie--
------------------------------------------------
-------------Sissoko--------------------------
-------------------------Marchisio------------
---Martinez--------------------------Pepe---
------------------------------------------------
-------------Diego----------------------------
--------------------------Amauri-------------

To byłby dobry skład, ale i tak pewnie kilku zawodników z tych wymienionych przeze mnie nie zagra. Del Neri prawdopodobnie wymiesza dwa różne składy. Myślę, że spokojnie może być 4:0...

Zablokowany