T-shirty Anty Inter
- Dybala 4ever
- Juventino
A niech sobie robią nawet akcję : stringi anty Juve nie rusza mnie to. Jak dostaną oklep od dużej grupy kibiców Juve to im się odechce, a poza tym niech im się po 2 praniach spiorą Ace lub Vanishem ot takie dobre życzonko :C .
- evilboy
- Juventino
Był już taki temat, radzę przejrzeć archiwum zamiast powielać pomysły.
Tak jak wypowiadałem się już wcześniej na ten temat - koszulki czysto "Anty Inter" śmierdzą głupotą hejterskich gimbusów.
Jeśli już coś przeciwko interistom to tylko na zasadzie zabawnego obrazka ukazującego wyższość Juve nad argentyńskimi mistrzami Włoch, np:

Tak jak wypowiadałem się już wcześniej na ten temat - koszulki czysto "Anty Inter" śmierdzą głupotą hejterskich gimbusów.
Jeśli już coś przeciwko interistom to tylko na zasadzie zabawnego obrazka ukazującego wyższość Juve nad argentyńskimi mistrzami Włoch, np:

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Majos
- Juventino
Koszuli typu Anty-inter to nie jest chyba za dobry pomysł. Lepiej już zrobić jakąś akcję dotyczącą Juventusu, i jakiś gadżet z naszym klubem związany. A oni niech tam sobie robią nawet i anty-Juve, mam to gdzieś.
- tabo89
- Juventino
Pomysł zupełnie mi się nie podoba, tak jak większości jak na razie. Nie ma sensu zniżać się do poziomu interistów. Rozumiem jakieś śmieszne obrazki tego typu, co zapodał kolega wyżej ale żeby od razu gadżety..
Ale przecież jeśli znajdziesz jakąś grupkę, która będzie za to przecież sam możesz taką akcję zorganizować. Co kto lubi.. :roll:
Ale przecież jeśli znajdziesz jakąś grupkę, która będzie za to przecież sam możesz taką akcję zorganizować. Co kto lubi.. :roll:
- Sqvara
- Juventino
- Darius19
- Juventino
Ja jestem przeciwko takiej akcji z koszulkami przeciw Interowi. To uwłacza godności kibiców Juve. Zresztą na Lubelszczyźnie chyba nie ma nawet kibiców Interu więc po co się wygłupiać w ogóle. Jeszcze ktoś źle odczyta i pomyśli że ja jestem kibicem Interu(a to dla mnie osobista hańba). Więc ja jestem zdecydowanie PRZECIW zresztą jak większość osób które się wypowiadają w tym temacie.
FORZA JUVE
- tabo89
- Juventino
http://www.allegro.pl/item1057316097_ko ... _juve.html
Jak widać FDP ma jakieś kompleksy po stracie swojej głównej fany..
Lepiej nie zniżać się do tego poziomu..
Jak widać FDP ma jakieś kompleksy po stracie swojej głównej fany..
Lepiej nie zniżać się do tego poziomu..
- karosznurek
- Juventino
Według mnie taka akcja jest bezsensu, bo po co mamy się zniżać do ich niskiego poziomu intelektualnego.
- Witcher
- Juventino
Ostatnio kumpel interista (tak wiem, ale znam go zanim zaczął kibicować interowi) był odziany w taką koszulkę, to go zwyzywałem i powiedziałem, że takimi właśnie koszulkami jego pobratymcy i on pokazują kompleks interu o nazwie Juventus, tak mu się głupio zrobiło, że nic nie odpowiedział...
- Del Piero1
- Juventino
Kibice juve są mądrzejsi ale są wyjątki...Boksic9 pisze:te pajace zrobili Anty Juve
- bramek
- Juventino
lepiej odnieść jakieś klasowe zwycięstwo u nich na stadionie i w tedy tylko wynik na koszulkach w odpowiednich barwach np. 2:0 dwójka czarno biała,zero niebiesko czarne. Podobnie chyba zrobili fani Barcy każde inne rozwiązanie jest beznadziejne ;]
- Sajan
- Juventino
Ja mam dużo znajomych z nastawieniem anty Juve ale z powodu przyjaźni czy koleżeństwa nie mamy w naturze wyzywać się słownie choć każdy z nas wie co kto myśli i drużynie tej czy tamtej i właśnei z tego powodu ubrałbym z chęcią taka koszulka przebywając ze znajomymi interistami
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"