Serie A (32): Udinese 3-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 20:12

Adamosus pisze:
PrzemasJuve pisze:przegramy znowu..niestety
Gratuluję podejścia. :bravo:
czlowieku troche obiektywizmu! z tym co bylo z bergamo tylko dzieki alexowi i...alexowi mamy 3 punkty! udine u siebie to zupelnie co innego nic na wyjazdach, pamietam ostatni mecz tam i majac pelniejszy sklad lepszych zawodnikow i druzyna grajaca w pilke przegralismy i to jeszcze gol z karnego byl dla nas..wiec z jaka nadzieja jedziemy tam teraz?

pomysl zanim skomentujesz

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 20:49

PrzemasJuve pisze:udine u siebie to zupelnie co innego nic na wyjazdach, pamietam ostatni mecz tam i majac pelniejszy sklad lepszych zawodnikow i druzyna grajaca w pilke przegralismy i to jeszcze gol z karnego byl dla nas..wiec z jaka nadzieja jedziemy tam teraz?
Bardzo oczywista. Wcale nie mamy rewelacyjnej drużyny, pełniejszego składu czy wódki w barku. Szanse są więc równe, dlatego nie ma też co przesadzać i pisać, że ten mecz przegramy. Do spotkania pozostało jeszcze dużo czasu, jeszcze nie wiemy jak wykreuje się lista kontuzjowanych, jakie nowe pomysły powstaną w głowie naszego doświadczonego trenera czy też jaka będzie pogoda. Dlatego wstrzymaj się z łaski swojej z osądami. Udinese to drużyna z dołu tabeli i chociaż trzeba się będzie sporo napocić to możemy z nimi, o zgrozo, nawet wygrać.

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 20:54

aby marzyć o zagraniu w LM ten mecz trzeba wygrać !! i innej opcji nie ma :) na pewno odczujemy brak Chielliniego w obronie tak jak to odczuliśmy w meczu z Atalantą czy z Sampdorią .... ale mimo to mam nadzieje że bedzie dobrze :) stawiam 2:1 dla Juve bo na zero z tyłu będzie trudno

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 20:58

Te sklady z Gazzetty sa wogole niezle :lol: Dobry koniec dnia!

Mam nadzieje ze Giovinco zagra w tym meczu. Nie dla LM, nie dla wygranej. Tylko dlatego ze jest duze prawdopodobienstwo ze po sezonie Zac zostanie na stanowisku i chce miec potwierdzenie ze bedzie dawal Mrowce szanse.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Bianconerro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 21:00

Boże...
Żebyśmy tylko ten mecz wygrali :roll:
Po meczu z Atalantą (którego nie oglądałem :roll:) odetchnąłem z ulgą... w końcu wygraliśmy mecz po fatalnej serii bez zwycięstwa :prochno:
Jednak ten mecz będzie bardzo trudny :angry: Szczególnie trzeba uważać na Di Natale :wink:
Obyśmy wygrali...

FORZA JUVE!!!!

Jedno serce, jedno bicie, Stara Dama ponad życie!!!
Obrazek
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 21:32

<<W@jTEk>> pisze:Diego kontuzja więc Giovinco musi grać od pierwszej minuty :!:
Ta, jasne, hahaha.

Jeśli coś tam ugramy możemy powalczyć o Ligę Europejską. Liczę na dobry występ Jonathana i Zenona.
Stawiam 3:0 (Zebina :ball: :ball: :ball: ) dla DNA zwycięzców.

Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 21:39

PrzemasJuve pisze:
Adamosus pisze:
PrzemasJuve pisze:przegramy znowu..niestety
Gratuluję podejścia. :bravo:
czlowieku troche obiektywizmu! z tym co bylo z bergamo tylko dzieki alexowi i...alexowi mamy 3 punkty! udine u siebie to zupelnie co innego nic na wyjazdach, pamietam ostatni mecz tam i majac pelniejszy sklad lepszych zawodnikow i druzyna grajaca w pilke przegralismy i to jeszcze gol z karnego byl dla nas..wiec z jaka nadzieja jedziemy tam teraz?

pomysl zanim skomentujesz
Przecież pisalem,że bd ciężko,ale z góry zakładać porażkę to nietakt moim zdaniem.Wiem,że Udine u siebie jest groźniejsze,bardziej zmobilizowane,ale widze,że jestes bardzo pesymistycznym kibicem jesli uważasz,że na 100-we przegrają.Przyblizyłeś sytuację z poprzedniego meczu,ok zgodze sie,że wtedy było niewesoło,lecz mecz meczowi nierówny.

Troche wyluzowania i wiary w naszych kopaczy nie zaszkodzi. :wink:

Obrazek
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 23:32

Adamosus pisze:Troche wyluzowania i wiary w naszych kopaczy nie zaszkodzi. :wink:
zeby nie bylo..pragne wygranej jak kazdy ale....no wlasnie...

wyluzowania? hmm moj limit luzu ogladajac JUVE daaaawno sie skonczyl z 2 strony na takim luzie i z taka obojetnoscia to nawet za ferrary nie ogladalem..

wiara w "kopaczy" wlasnie..kopacze nie wiem czy mozna wierzyc w obecne umiejetnosci, forme i zaangazowanie co niektorych tymbardziej ze to udine walczy o cos wiecej(chodzi mi o zawzietosc, wole walki itd) o utrzymanie w serie a! na 32 zdobyte punkty u siebie zdobyli 27! tak wiec niestety mysle jak mysle i bez kielona zas..bedzie naszych di natale krecil ehh

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 00:00

Z tym składem La gazzetta rozśmieszyła mnie bardziej niż sam Juventus ostatnimi czasy...

Byłby to chyba debiut zarówno Sissoko jaki i Melo na swoich pozycjach. Jak widać na tle obrzędów wielkiej nocy wszędzie udzielają się jaja, nawet te piłkarskie.

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 00:18

Dla mnie Udinese to jeszcze większy niewypał w tym sezonie, niż Juve. Skład mają porównywalny do Palermo i Sampdorii, a grają kapuchę i walczą o utrzymanie, a przecież z ważniejszych zawodników odszedł tylko Quagliarella. Są 4 punkty nad strefą spadkową i punkty potrzebne im jak woda, bo pewnie nikt w Udine nie wyobraża sobie degradacji (a już szczególnie ten prezesina co to 30 mln za D'Agostino chciał w lecie :C ).
Mimo wszystko Udine to ciężki teren dla każdego i o punkty będzie tam cholernie trudno, zważywszy na brak Chielliniego i dyspozycję naszej defensywy (obecnie szósta najgorsza w lidze) oraz fakt, że rywal posiada najlepszego strzelca w lidze, trzeba będzie się nieźle nagimnastykować w ataku.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 00:24

zoff pisze:Z tym składem La gazzetta rozśmieszyła mnie bardziej niż sam Juventus ostatnimi czasy...
Są dwa wyjścia: albo dziennikarze z LGDS są już tak zdezorientowani tym co się dzieje w Juventusie, że piszą tego typu podobne głupoty, albo popsuł im się "jakoś" ten programik do graficznego wyrysowywania składów. Jeśli mnie pamięć nie myli, to przed zeszłym meczem z Atalantą LGDS ustawiała między innymi Trezegueta na lewym skrzydle, a "taktyczne potworki", które oglądamy teraz (Camoranesi i Marchisio jako defensywni pomocnicy, a Melo z Sissoko jako ofensywni) przebijają niemal wszystko. Brakuje tylko Davida na lewym skrzydle za Giovinco...

Mam nadzieję, że Zaccheroni popisze się inwencją przy ustalaniu składu (choć nieco mniejszą niż dziennikarze LGDS) i ustawi drużynę w system 4-2-3-1 bądź 4-4-2 gdyby niedysponowany miał być Diego, bo ostatnie mecze w ustawieniu 4-3-1-2 zupełnie nam nie wychodzą. Zauważyłem też, że Candreva ustawiony jako defensywny pomocnik nie jest w stanie pokazać całości swoich możliwości. Chciałbym go zobaczyć z Sebastianem na boisku w wersji ofensywnej.

Pozdrawiam!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 12:19

O w mordę, skład na Atalantę wg. LGdS już mnie nieźle rozśmieszył, ale teraz jestem naprawdę bliski podłoża. Melo prawy (ofensywny) pomocnik :D? Camoranesi defensywny i to jeszcze bliżej lewej :D? Sissoko TREQUARTISTA :D. I jeszcze Del Piero sam na szpicy. Ja naprawdę jestem w stanie zrozumieć wszystkie Prima Aprilisowe żarty, ale to raczej nie żarty, bo składy dla przykładu Interu i Milanu są najnormalniejsze w świecie. Chciałbym wiedzieć czym kierował się człowiek który ustalał tę jedenastkę.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 16:52

Vincitore pisze:Chciałbym wiedzieć czym kierował się człowiek który ustalał tę jedenastkę.
Horoskopem i prognozą pogody :ok:

żeby nie było offtopu - mecz pokaże także Polsat Sport Extra.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 17:21

drozdi pisze:mecz pokaże także Polsat Sport Extra.
Kolego, takie rzeczy to się pisze najpierw (albo jedynie) do mnie :naughty:

Obrazek
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 18:56

Taboo a moge napisac, ze licze na zwyciestwo czy to tez najpierw trzeba do ciebie? :? Dobrze, ze Polast przestaje swirowac z tym futbolowym kanalem, ale swoja droga jesli transmisja bedzie tak warpic jak ta z Neapolu to i tak skonczy sie przed komputerem.

calma calma
Zablokowany