Serie A (30): Napoli 3-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 18:10

Chiellini i Manninger gotowi do gry
No i super ! Kieln podpora naszej obrony wraca :) No i pewniejszy punkt w bramce :wink:

Trzeci mecz z rzędu na wyjeździe :whistle:
W pierwszej rundzie frajersko przegraliśmy z Napoli wygrywając 2-0 :doh:
Obyśmy tylko nie strzelili bramki w 2 minucie (fulham,siena,fiorentina ale tu wygrany mecz)

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 18:43

Dobra informacja jest taka, że Gorgio i Alex wracają do gry. jeśli chodzi o Manningera to raczej zagra od pierwszych minut, natomiast nie wiadomo jak będzie z Gorgio. gramy znowu mecz w czwartek, po raz kolejny na wyjeździe, potrzeba maksymalnej koncentracji bo inaczej będzie ciężko wygrać. Jeśli ten mecz przegramy to już będzie raczej oznaczało, że przegraliśmy już wszystko w tym sezonie, co było do przegrania.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 19:16

4-4-1-1? Zac chyba sobie jaja robi. W przewidywanych Giovinco nawet nie ma na lawce. Syndrom Ferrary?

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 19:35

Szikit pisze:Nie rozumiem, widzieliście mecz z Dorią czy tylko bramkę? Chimenti w kilku sytuacjach wyjął niesamowite piłki. Więc nie narzekajcie, bo jedynie przy bramce słabo się zachował.
tak wyjął niesamowite piłki ale bramke zawalił :( więc temu Panu już dziękujemy

Fino Alla Fine Forza Juventus!
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 19:37

Dobrą wiadomością jest to, że Chiellini wraca. Przynajmniej on jest pewnym punktem naszej obrony

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 21:55

KondzioJuveFans pisze:
Szikit pisze:Nie rozumiem, widzieliście mecz z Dorią czy tylko bramkę? Chimenti w kilku sytuacjach wyjął niesamowite piłki. Więc nie narzekajcie, bo jedynie przy bramce słabo się zachował.
tak wyjął niesamowite piłki ale bramke zawalił :( więc temu Panu już dziękujemy
dlaczego nie podziękowaliśmy Manningerowi lub Buffonowi?

czcze gadanie...

W Neapolu będzie ciężko, i to bardzo, nie można tutaj nic 'przepowiedzieć' bo Napoli jest nieobliczalne. Ja liczę na to że strzelimy jednego gola więcej od Neapolitańczyków i wywieziemy cenne 3 pkt nie pogardzę remisem

do czego to doszło?

Obrazek
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 22:56

dr.DeV pisze: dlaczego nie podziękowaliśmy Manningerowi lub Buffonowi?

czcze gadanie...
Ponieważ Buffonowi zdarzają się takie błędy bardzo ale to bardzo rzadko, nawet Manninger broni "na poziomie" a Chimenti zawalił jak dla mnie mecz z Fulham teraz z Sampą więc przestań wypisywać głupoty ponieważ ten "bramkarz" wcześniej gdy był rezerwowym parę sezonów temu był po prostu SŁABY.

Co do meczu remis będzie dla nas świetnym wynikiem.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
kedzior1392

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 22:56

2 mecz z rzędu o 6 punktów, jeżeli przegramy tylko jakieś cuda mogą dać nam LM. Wracają kontuzjowani, ale co z tego jak i tak 3/4 ich nie zagra.
Hmmm... czuję Quagiarelle, ale obym się mylił. Mecz do wygrania jak każdy. A ostatnio można się wszystkiego spodziewać.
Koniec imprezy! Dziękuję! Dobranoc!

Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 00:42

Z Napoli będzie Wam teraz trudno, bo jesteście w dołku a oni spowrotem nieźle grają. Ostatnio męki przyżywałem oglądając Milan - Napoli, w pierwszej połowie Napoli nawet przeważało i mieli bardzo groźne akcje. Tymbardziej u siebie będą niebezpieczni. Niemniej jak zagracie solidnie w defenzywie i bez głupich błędów, to bardzo prawdopodobny jest remis.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 09:43

Marcin_ACM pisze:Z Napoli będzie Wam teraz trudno, bo jesteście w dołku a oni spowrotem nieźle grają. Ostatnio męki przyżywałem oglądając Milan - Napoli, w pierwszej połowie Napoli nawet przeważało i mieli bardzo groźne akcje. Tymbardziej u siebie będą niebezpieczni. Niemniej jak zagracie solidnie w defenzywie i bez głupich błędów, to bardzo prawdopodobny jest remis.
tylko że w obliczu porażki z sampą to nam w meczu z napoli potrzebna jest cała pula, remis to bym "nam" się z wami przydał :D jaa osobiście delikatnie mówiąc nie przepadam za klubem z neapolu, cały czas nam w pamięcie "wygrany" mecz w pierwszej rundzie rozgrywek gdy to po prowadzeniu 0:2 etc, etc to już wolałem by juve odniosło porażkę w meczu z genua, aby zwycięsko wyjść z tego pojedynku, piłkarze wyglądają na przygnębionych pewnie z jak dla mnie fatalnego zachowania kibiców, ale mam nadzieje że wezmą sie w garść, wygrają go dla siebie nie dla kibiców

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 20:23

http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... poli-match
Gramy bez Momo, ktoś mu w rodzinie zmarł i poleciał do Francji.
:doh:

Obrazek
Ya-Qb 25

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 20:44

beka pisze:http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... poli-match
Gramy bez Momo, ktoś mu w rodzinie zmarł i poleciał do Francji.
szkoda że mu ktoś umarł :płaczę:
ale teraz i tak o nic nie walczymy bo co to za walka o 4 miejsce ;/

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 20:59

Ya-Qb 25 pisze: ale teraz i tak o nic nie walczymy bo co to za walka o 4 miejsce ;/
Dokładnie, po co walczyć o możliwość gry w Lidze Mistrzów, Puchar UEFA to to samo. Nie ma co się męczyć...

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 21:01

KU-bra pisze:
Ya-Qb 25 pisze: ale teraz i tak o nic nie walczymy bo co to za walka o 4 miejsce ;/
Dokładnie, po co walczyć o możliwość gry w Lidze Mistrzów, Puchar UEFA to to samo. Nie ma co się męczyć...

A po co walczyć o Puchar Uefa skoro go już niema :think: :smile: :C

Dziwi mnie jedna rzecz Seby niema na ławce nie ma też przy kontuzjowanych i przy zawieszonych !? Zapomnieli o nim :think:

Licze na zwycięstwo FORZA JUVE!!!

Ya-Qb 25

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 21:03

KU-bra pisze:

Tak a co to za różnica czy odpadamy z Bayernem u siebie 1-4 czy z Fulham 4-1 ? Jak dla mnie wole nie grać w przyszłym roku w Europie niż grać i sie co krok ośmieszać ...

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Zablokowany