Serie A (29): Sampdoria 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 16:51

Rozum podpowiada, że mecz może się skończyć naszym kolejnym blamażem - patrz stan naszej obecnej obrony, który jest wręcz krytyczny.

Mimo wszystko liczę w zwycięstwo, bo poza dramatem w obronie, to w ostatnich meczach udaje nam się zdobyać bramki. Trzeba wierzyć w cud, że uda się nam ich nastrzelać więcej niż piłkarze Sampdorii!

Czas nas nagli i zostało go coraz mniej do końca rozgrywek. Układ kolejki jest idealny - Palermo przegrywa z Interem, Genua z Fiorentiną, Napoli z Milanem i mamy kilku-punktową przewagę nad goniącymi nas drużynami. Trzeba to wykorzystać!!!

Pozdrawiam!
Ya-Qb 25

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 17:05

Ja na ten mecz widze tylko 2 możliwości wyniku:
Dostajemy kolejny policzek i przegrywamy tak jak z Fulham dużą ilością bramek (to też siedzi w głowach zawodników)
Albo wręcz przeciwnie roznosimy Sampe i wracamy do gry i pokazujemy wszystkim że wynik z Fulham to wypadek przy pracy !!!
FORZA JUVE !!!

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 18:04

A ja tam myślę, że nie przegramy. Stawiam na 3 : 2.
Licze na pokaz umiejętności Diego :dance:

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 18:33

Moze to co napisze nie odnosi sie konkretnie do tego meczu, ale moim marzeniem na ten sezon jest, żeby w meczu w którym będziemy przegrywać usłyszeć z trybun głośne JUVE, JUVE, JUVE.

marzenie nie do spełnienia.

Obrazek
leito1344

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 18:49

no cóż jeśli przegramy to stracimy 5 miejsce na rzecz sampdori
Juventus musi wygrać ten mecz inaczej może wpaść w któryś już z kolei kryzys. Jedyne na co liczę to nie z piłkarzy juve,a na złą postawę sampy

Gathafi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 18:52

YachO_ pisze:A ja tam myślę, że nie przegramy. Stawiam na 3 : 2.
Licze na pokaz umiejętności Diego :dance:
no z Fulham juz Diego pokazal jak sie gra w siatkowke w polu karnym :wink: sam Gruszka lepiej nie scial by tej pilki :prochno:

co do meczu to Juve jest tak nieobliczalne ze moze wygrac ten mecz na wyjezdzie by za tydzien przegrac roznica 3 bramek :/ mam nadzieje ze uda nam sie na koniec sezonu zajac miejsce w pierwszej 4 bo inaczej to bedzie istna katastrofa :| zaden klasowy pilkarz nie bedzie chcial przyjsc do druzyny grajacej w lidze europejskiej

Obrazek
Damianoss60

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 18:57

Jak tak będą grać jak ostatnio to będzie z 5-0.Bez obrony nie ma na co liczyć
:płaczę: A jak wygrają to później znowu będą takie buble z dwa.Ja już nie wiem ten klub schodzi na psy :płaczę: :angry:

Obrazek
Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 18:59

Wcale bym sie nie zdziwił jak by padł wynik z 3:0 dla nas :smile:

Powaznie mówiąc to powinni zapierdzielać kazdy za dwóch po tym co odstawili. :angry:
Wkońcu trzeba do cholery przynajmniej te 4 miejce "zdobyć"(Boże,jak to brzmi...)
Stawiam 2:1 dla Juve i oby kibice zachowywali sie jak przystało na kibica czyli doping do końca na dobre i złe,bo jak sie odwracają to piłkarze też wiec powstanie błędne koło,a raczej nikt by tego nie chciał.

Forza!

Obrazek
fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 19:26

Trudno mi powiedzieć cokolwiek przed tym spotkaniem. Mecze, które wygrałoby 98 % zespołów naszego poziomu przegrywamy w fatalnym stylu.
Zdaje mi się ,że czas na jakieś zmiany w drugiej linii - najchętniej widziałbym Marchisio (tylko co z nim) zamiast Melo, który z tego co czytam miał ostrą reprymendę ze strony władz klubu , wspólnie z Zebiną zresztą.

W sumie nie wiem co dalej napisać. Mam nadzieję na jakiś w miarę udany występ... To będzie naprawdę ważne, jeżeli w tym momencie uciekną nam punkty to możemy mieć problem w walce o miejsce do LE...

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 20:41

Mam już dosyc tego sezonu, ciągłego zawiedzenia, zażenowania. Mam nadzieję że wygramy. Szkoda że ta banda piłkarzy Juventusu, to nie wielka paczka której się każdy boi, tylko frajerzy z których każdy się śmieje.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 21:34

Ya-Qb 25 pisze:Albo wręcz przeciwnie roznosimy Sampe i wracamy do gry i pokazujemy wszystkim że wynik z Fulham to wypadek przy pracy !!!
FORZA JUVE !!!
Tylko jeden wygrany mecz niczego tu nie zmieni i wcale nie udowodni, że Fulham to był wypadek przy pracy, bo to nie było jedno potknięcie ważące na całym sezonie. To był kolejny mecz z serii fatalnych.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 22:09

Ciężki teren, który nam nigdy nie leżał, biorąc pod uwagę naszą ostatnio dyspozycję szczególnie w defensywie i potencjał ofensywny Sampdorii to .... (*). Pocieszam się tylko tym, że w tym sezonie lepiej gramy na wyjazdach, więc może uda się sprawić niespodziankę. Mamy teraz dwa bardzo ważne mecze, których nie można przegrać. Nie liczę na sportową złość i chęć odbicia sobie wczorajszej żenady, bo już wielokrotnie liczyłem na to w tym sezonie i skończyło się podobnie.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2010, 23:51

Wygramy ten mecz i jestem dobrej myśli. Chiellini, Amauri wrócą będzie to o wiele lepiej wyglądać niż ostatnio. Wygramy 1-3, choć chcę nareszcie mecz na 0 z tyłu, ale to może się teraz udać, bo obrona będzie lepiej wyglądać. Wiem, że to co piszę jest dziwne. Możecie myśleć, że jestem głupi, ale wierzę, że damy radę. Wskoczymy na 4 miejsce po tej kolejce panowie. Zobaczycie!! :twisted:

Fonczek1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2010, 00:28

Janek, obyś miał rację ;] ale i tak pewnie przegramy i jak zwykle będziemy razem bluzgać na ten klub który jest lipną podróbką JUVENTUSU

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2010, 01:26

a ja sadze ze bedzie remis..0-0 na pewno nie bo gola stracimy...moze 2-2..
ja juz nawet nie chce tego 4 miejsca bo..po co?szczerze watpie w to ze zmieni sie zarzad a skoro oni beda to bedzie to co jest czyli..zajmujemy 6 miejsce, 0 konsekwencji na przyszly sezon..no..moze jakis trener inny choc watpie w kogos pokroju prandelliego...

wracajac do meczu i tej kolejki to licze na porazke interu i wygrana milanu zeby scudetto w koncu powedrowalo do kogos innego:]

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Zablokowany