Serie A (29): Sampdoria 1-0 JUVENTUS
- Azrael
- Juventino
Rozum podpowiada, że mecz może się skończyć naszym kolejnym blamażem - patrz stan naszej obecnej obrony, który jest wręcz krytyczny.
Mimo wszystko liczę w zwycięstwo, bo poza dramatem w obronie, to w ostatnich meczach udaje nam się zdobyać bramki. Trzeba wierzyć w cud, że uda się nam ich nastrzelać więcej niż piłkarze Sampdorii!
Czas nas nagli i zostało go coraz mniej do końca rozgrywek. Układ kolejki jest idealny - Palermo przegrywa z Interem, Genua z Fiorentiną, Napoli z Milanem i mamy kilku-punktową przewagę nad goniącymi nas drużynami. Trzeba to wykorzystać!!!
Mimo wszystko liczę w zwycięstwo, bo poza dramatem w obronie, to w ostatnich meczach udaje nam się zdobyać bramki. Trzeba wierzyć w cud, że uda się nam ich nastrzelać więcej niż piłkarze Sampdorii!
Czas nas nagli i zostało go coraz mniej do końca rozgrywek. Układ kolejki jest idealny - Palermo przegrywa z Interem, Genua z Fiorentiną, Napoli z Milanem i mamy kilku-punktową przewagę nad goniącymi nas drużynami. Trzeba to wykorzystać!!!
Pozdrawiam!
- Ya-Qb 25
- Juventino
Ja na ten mecz widze tylko 2 możliwości wyniku:
Dostajemy kolejny policzek i przegrywamy tak jak z Fulham dużą ilością bramek (to też siedzi w głowach zawodników)
Albo wręcz przeciwnie roznosimy Sampe i wracamy do gry i pokazujemy wszystkim że wynik z Fulham to wypadek przy pracy !!!
FORZA JUVE !!!
Dostajemy kolejny policzek i przegrywamy tak jak z Fulham dużą ilością bramek (to też siedzi w głowach zawodników)
Albo wręcz przeciwnie roznosimy Sampe i wracamy do gry i pokazujemy wszystkim że wynik z Fulham to wypadek przy pracy !!!
FORZA JUVE !!!
Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- JuveFilip_8_
- Juventino
Moze to co napisze nie odnosi sie konkretnie do tego meczu, ale moim marzeniem na ten sezon jest, żeby w meczu w którym będziemy przegrywać usłyszeć z trybun głośne JUVE, JUVE, JUVE.
marzenie nie do spełnienia.
marzenie nie do spełnienia.

- leito1344
- Juventino
no cóż jeśli przegramy to stracimy 5 miejsce na rzecz sampdori
Juventus musi wygrać ten mecz inaczej może wpaść w któryś już z kolei kryzys. Jedyne na co liczę to nie z piłkarzy juve,a na złą postawę sampy
Juventus musi wygrać ten mecz inaczej może wpaść w któryś już z kolei kryzys. Jedyne na co liczę to nie z piłkarzy juve,a na złą postawę sampy
- Gathafi
- Juventino
no z Fulham juz Diego pokazal jak sie gra w siatkowke w polu karnymYachO_ pisze:A ja tam myślę, że nie przegramy. Stawiam na 3 : 2.
Licze na pokaz umiejętności Diego

co do meczu to Juve jest tak nieobliczalne ze moze wygrac ten mecz na wyjezdzie by za tydzien przegrac roznica 3 bramek

- Damianoss60
- Juventino
Jak tak będą grać jak ostatnio to będzie z 5-0.Bez obrony nie ma na co liczyć
:płaczę: A jak wygrają to później znowu będą takie buble z dwa.Ja już nie wiem ten klub schodzi na psy :płaczę:
:płaczę: A jak wygrają to później znowu będą takie buble z dwa.Ja już nie wiem ten klub schodzi na psy :płaczę:

- Adamosus
- Juventino
Wcale bym sie nie zdziwił jak by padł wynik z 3:0 dla nas
Powaznie mówiąc to powinni zapierdzielać kazdy za dwóch po tym co odstawili.
Wkońcu trzeba do cholery przynajmniej te 4 miejce "zdobyć"(Boże,jak to brzmi...)
Stawiam 2:1 dla Juve i oby kibice zachowywali sie jak przystało na kibica czyli doping do końca na dobre i złe,bo jak sie odwracają to piłkarze też wiec powstanie błędne koło,a raczej nikt by tego nie chciał.
Forza!
Powaznie mówiąc to powinni zapierdzielać kazdy za dwóch po tym co odstawili.

Wkońcu trzeba do cholery przynajmniej te 4 miejce "zdobyć"(Boże,jak to brzmi...)
Stawiam 2:1 dla Juve i oby kibice zachowywali sie jak przystało na kibica czyli doping do końca na dobre i złe,bo jak sie odwracają to piłkarze też wiec powstanie błędne koło,a raczej nikt by tego nie chciał.
Forza!
- fallweiss
- Juventino
Trudno mi powiedzieć cokolwiek przed tym spotkaniem. Mecze, które wygrałoby 98 % zespołów naszego poziomu przegrywamy w fatalnym stylu.
Zdaje mi się ,że czas na jakieś zmiany w drugiej linii - najchętniej widziałbym Marchisio (tylko co z nim) zamiast Melo, który z tego co czytam miał ostrą reprymendę ze strony władz klubu , wspólnie z Zebiną zresztą.
W sumie nie wiem co dalej napisać. Mam nadzieję na jakiś w miarę udany występ... To będzie naprawdę ważne, jeżeli w tym momencie uciekną nam punkty to możemy mieć problem w walce o miejsce do LE...
Zdaje mi się ,że czas na jakieś zmiany w drugiej linii - najchętniej widziałbym Marchisio (tylko co z nim) zamiast Melo, który z tego co czytam miał ostrą reprymendę ze strony władz klubu , wspólnie z Zebiną zresztą.
W sumie nie wiem co dalej napisać. Mam nadzieję na jakiś w miarę udany występ... To będzie naprawdę ważne, jeżeli w tym momencie uciekną nam punkty to możemy mieć problem w walce o miejsce do LE...
- Simi
- Qualità Juventino
Mam już dosyc tego sezonu, ciągłego zawiedzenia, zażenowania. Mam nadzieję że wygramy. Szkoda że ta banda piłkarzy Juventusu, to nie wielka paczka której się każdy boi, tylko frajerzy z których każdy się śmieje.
- Martin
- Juventino
Tylko jeden wygrany mecz niczego tu nie zmieni i wcale nie udowodni, że Fulham to był wypadek przy pracy, bo to nie było jedno potknięcie ważące na całym sezonie. To był kolejny mecz z serii fatalnych.Ya-Qb 25 pisze:Albo wręcz przeciwnie roznosimy Sampe i wracamy do gry i pokazujemy wszystkim że wynik z Fulham to wypadek przy pracy !!!
FORZA JUVE !!!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Vincitore
- Juventino
Ciężki teren, który nam nigdy nie leżał, biorąc pod uwagę naszą ostatnio dyspozycję szczególnie w defensywie i potencjał ofensywny Sampdorii to .... (*). Pocieszam się tylko tym, że w tym sezonie lepiej gramy na wyjazdach, więc może uda się sprawić niespodziankę. Mamy teraz dwa bardzo ważne mecze, których nie można przegrać. Nie liczę na sportową złość i chęć odbicia sobie wczorajszej żenady, bo już wielokrotnie liczyłem na to w tym sezonie i skończyło się podobnie.
- Dybala 4ever
- Juventino
Wygramy ten mecz i jestem dobrej myśli. Chiellini, Amauri wrócą będzie to o wiele lepiej wyglądać niż ostatnio. Wygramy 1-3, choć chcę nareszcie mecz na 0 z tyłu, ale to może się teraz udać, bo obrona będzie lepiej wyglądać. Wiem, że to co piszę jest dziwne. Możecie myśleć, że jestem głupi, ale wierzę, że damy radę. Wskoczymy na 4 miejsce po tej kolejce panowie. Zobaczycie!! :twisted:
- PrzemasJuve
- Juventino
a ja sadze ze bedzie remis..0-0 na pewno nie bo gola stracimy...moze 2-2..
ja juz nawet nie chce tego 4 miejsca bo..po co?szczerze watpie w to ze zmieni sie zarzad a skoro oni beda to bedzie to co jest czyli..zajmujemy 6 miejsce, 0 konsekwencji na przyszly sezon..no..moze jakis trener inny choc watpie w kogos pokroju prandelliego...
wracajac do meczu i tej kolejki to licze na porazke interu i wygrana milanu zeby scudetto w koncu powedrowalo do kogos innego:]
ja juz nawet nie chce tego 4 miejsca bo..po co?szczerze watpie w to ze zmieni sie zarzad a skoro oni beda to bedzie to co jest czyli..zajmujemy 6 miejsce, 0 konsekwencji na przyszly sezon..no..moze jakis trener inny choc watpie w kogos pokroju prandelliego...
wracajac do meczu i tej kolejki to licze na porazke interu i wygrana milanu zeby scudetto w koncu powedrowalo do kogos innego:]
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!