Serie A (28): JUVENTUS 3-3 Siena
- Damianoss60
- Juventino
Myślę że Juve spokojnie wygra jestem tego pewny szczególnie po meczu z
Fulham.Szkoda że Juve tak słabo gra w tym sezonie.Właśnie Inter przegrał z Catanią.Szkoda
Fulham.Szkoda że Juve tak słabo gra w tym sezonie.Właśnie Inter przegrał z Catanią.Szkoda

- binio
- Juventino
A tam Siena nie jest słaba, jest i to bardzo.
Wczoraj Catania pierwsze minuty grala w chaosie, Inter spobie spokojnie pykal pile, ale jak zaczeli sie bawic to za chwile sie posypalo a wyspiarze dostali wiatr w zagle. Inter przegral na wlasne zyczenie. Podobnie u nas bylo z Catania.
Jesli chodzi o Siene to jeszcze slabsza niz Catania wiec nie widze w ogóle powodow do obawy, ale pod warunkiem ze zagramy tak jak z Fulham bo to byl jeden z ladniejszych meczy w naszym wykonaniu w tym sezonie.
Licze na zwyciestwo, dwubramkowa roznice
Wczoraj Catania pierwsze minuty grala w chaosie, Inter spobie spokojnie pykal pile, ale jak zaczeli sie bawic to za chwile sie posypalo a wyspiarze dostali wiatr w zagle. Inter przegral na wlasne zyczenie. Podobnie u nas bylo z Catania.
Jesli chodzi o Siene to jeszcze slabsza niz Catania wiec nie widze w ogóle powodow do obawy, ale pod warunkiem ze zagramy tak jak z Fulham bo to byl jeden z ladniejszych meczy w naszym wykonaniu w tym sezonie.
Licze na zwyciestwo, dwubramkowa roznice

- lukasz8423
- Juventino
_______________MANINGER______________
GRYGERA__LEGRO___CANNA_____DE_CALGIE
___________POULSEN____MELO____________
__CAMOR______CANDEVA________DEL PIERO
________________IAQUNTA_______________
lub
_______________MANINGER_________________
_____GRYGERA____CANNA____LEGRO________
___HASSAN____MELO___POULSEN___CE CALGIE
___________CAMOR_______CANDREVA_______
_________________DEL PIERO_______________
lub
- Adamosus
- Juventino
Miejmy nadzieje ze ten mecz to bd spacerek,bez historii i wygramy 2:0
Zagra pewnie juz DP(odpoczywał 2 mecze) a nie zagra Diego(Zac coś mówił ze musi odpocząc,a kiedy jak nie w meczu z takim rywalem
)
Teraz po blamażu Interu :C robi się smutno ze Juve grało tragicznie wczesniej :doh: bo moglibysmy namieszac w walce o scudetto,no ale cóż,dopóki piłka w grze wszystko się moze zdażyc.
Forza :!:
Zagra pewnie juz DP(odpoczywał 2 mecze) a nie zagra Diego(Zac coś mówił ze musi odpocząc,a kiedy jak nie w meczu z takim rywalem

Teraz po blamażu Interu :C robi się smutno ze Juve grało tragicznie wczesniej :doh: bo moglibysmy namieszac w walce o scudetto,no ale cóż,dopóki piłka w grze wszystko się moze zdażyc.
Forza :!:
- Simi
- Qualità Juventino
Del Piero to już nie ta szybkosc i dynamika na skrzydło.lukasz8423 pisze:_______________MANINGER______________
Nie wiem czy to dobry pomysł, bardziej na miejscu Del Piero widziałbym Iaquinte/Trezeguet.lukasz8423 pisze:
Ja stawiam że zagramy takim składem:
------------------------Maninger----------------------
Grygera --- Cannavaro --- Legrottaglie --- Grosso
--Camoranesi -------Poulsen----------Marchisio---
------------Candreva----------Del Piero-------------
-----------------------Trezeguet----------------------
True,true.Adamosus pisze: Teraz po blamażu Interu :C robi się smutno ze Juve grało tragicznie wczesniej :doh: bo moglibysmy namieszac w walce o scudetto,no ale cóż,dopóki piłka w grze wszystko się moze zdażyc.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
DiCaprio.lukasz8423 pisze:DE_CALGIE
(...)
CE CALGIE
Ja również. W tym meczu można z pełnym przekonaniem postawić na Del Piero w ataku, a za nim i za kimś z dwójki Trezeguet/Iaquinta (nie no szał, można wreszcie wybierać), może zagrać Candreva. Odpocząć i nabrać świeżości powinni Ci, którzy na pewno zagrają w czwartek.^FAZZI^ pisze:no mam nadzieję, że w końcu Diego odpocznie
Siena nie jest, nie ma co się oszukiwać, wymagającym i trudnym rywalem, ale to z takimi gra się nam często bardzo ciężko. Nastawiam się na nudny mecz i pewnie się nie zawiodę, ale byłoby miło gdybyśmy nie stracili bramki. Innego rezultatu niż zwycięstwo nie dopuszczam do wiadomości.
Forza Juve!
- karosznurek
- Juventino
Też mam nadzieje, że Diego odpocznie. Przyda się wypoczęty na rewanż z Fulham.
- Monte Cristo
- Juventino
Tylko kogo nim zastapic? Del Piero i Candreva (zakladajac ze bedziemy grali choinka)? Czy moze 4-4-2 z Camorem i Candreva na skrzydlach?
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Kubba
- Juventino
Mam przeczucie, że mimo ostatniego miejsca Sieny w Seria A, mecz do łatwych należeć nie będzie... Musimy do tego meczu podejść z ogromną wolą wygranej i tego dokonać.
Wreszcie od meczu między Interem i Sieną, będę miał okazję zobaczyć w grze Ekdala. Mam nadzieje, że zaprezentuje się dobrze. Kto wie, może już za rok nam się przyda w Turynie.
Co do składu Juventusu. Na pewno trzeba dać odpocząć Diego, chłopak już nie wytrzymuje kondycyjnie, co było widać w meczu z Fulham. Na prawej zostawiłbym Zebine... kto wie może coś ustrzeli. Jeśli chodzi o formacje, to choinka jest ciekawym rozwiązaniem. W roli choinkowego "szpica" Trezeguet, a od drugiej połowy Iaquinta. Facet musi się ogrywać, aby odnalazł formę.
Liczę oczywiście na bardzo dobry występ Del Piero, mam nadzieje, że poprowadzi Nas do zwycięstwa.
Co jest z Giovinco? Nadal leczy uraz?
Forza!
Wreszcie od meczu między Interem i Sieną, będę miał okazję zobaczyć w grze Ekdala. Mam nadzieje, że zaprezentuje się dobrze. Kto wie, może już za rok nam się przyda w Turynie.
Co do składu Juventusu. Na pewno trzeba dać odpocząć Diego, chłopak już nie wytrzymuje kondycyjnie, co było widać w meczu z Fulham. Na prawej zostawiłbym Zebine... kto wie może coś ustrzeli. Jeśli chodzi o formacje, to choinka jest ciekawym rozwiązaniem. W roli choinkowego "szpica" Trezeguet, a od drugiej połowy Iaquinta. Facet musi się ogrywać, aby odnalazł formę.
Liczę oczywiście na bardzo dobry występ Del Piero, mam nadzieje, że poprowadzi Nas do zwycięstwa.
Co jest z Giovinco? Nadal leczy uraz?
Forza!
- damian11021
- Juventino
Ludzie z Fulhamem wygraliśmy to z cieniasami nie wygramy? Bez przesadyzmu. Juve nabiera wiatru w żagle.
4:0 Juve
4:0 Juve

<(^^,)>

- Giovinco#20
- Juventino