LE [1/16] (1): Ajax 1-2 JUVENTUS
- ewerthon
- Juventino
Odkąd Zac zaczął trenować Juve, ta drużyna traci przynajmniej jednego gola w meczu więc sądzę, że i tym razem tak będzie. Ustawienie trzema obrońcami jest bardzo ofensywne i ci trzej defensorzy muszą być naprawde w wysokiej formie, żeby nie dopuścić do utraty żadnego gola. Wydaję mi się, że jeśli będziemy grać takim systemem, to z czasem w każdym meczu może padać mnóstwo goli, ale nie tylko ze strony Juve. Gasperini też preferuję podobny futbol więc może to oznaka tego, że dołączy do Juve latem?Vesper pisze:Juventus wygra 0-2 bądź 1-2. Zobaczycie, Ajax gra fenomenalną piłkę ale w lidze Holenderskiej gdzie dochodzi do wyników 5-1,6-3 itp.
Zobaczycie nasza obrona będzie rozbijać atak za atakiem.
- wagner
- Juventino
jeśli chcemy się odbudować too mecz ten trzeba wygrać i bez wątpienia jest doo wygrania, choć wynik remisowy przy dobrej grze nie bedzie złym wynikiem, zobaczymy kogo trener bedzie miał doo dyspozycji PS: rewanż bedzie transmitowany w TV4
- *Ki$iEL*
- Juventino
mam nadzieje ze Transmitowany przez duże T, a nie retransmitowany :PPwagner pisze:jeśli chcemy się odbudować too mecz ten trzeba wygrać i bez wątpienia jest doo wygrania, choć wynik remisowy przy dobrej grze nie bedzie złym wynikiem, zobaczymy kogo trener bedzie miał doo dyspozycji PS: rewanż bedzie transmitowany w TV4

- wagner
- Juventino
25 luty czwartek godz 20:55*Ki$iEL* pisze:mam nadzieje ze Transmitowany przez duże T, a nie retransmitowany :PPwagner pisze:jeśli chcemy się odbudować too mecz ten trzeba wygrać i bez wątpienia jest doo wygrania, choć wynik remisowy przy dobrej grze nie bedzie złym wynikiem, zobaczymy kogo trener bedzie miał doo dyspozycji PS: rewanż bedzie transmitowany w TV4
- tabo89
- Juventino
Według tego źródła to będzie na żywo, ale to dopiero rewanż a temat jest o pierwszym meczu
Szkoda, że nie mam TV4, pozostaje net..
Szkoda, że nie mam TV4, pozostaje net..
- kedzior1392
- Juventino
Hmmm nie obliczalny Ajax który potrafi wygrać z liderem(Twente) chyba było 2:1 ale też przegrać z Utrechtem 0:2. Nie wiadomo czego się spodziewać. Najważniejsze to chyba wyłączyć z gry Suareza o.
Oby pokazali ten mecz.
Oby pokazali ten mecz.
- Majos
- Juventino
Ajax to nie jest jakiś tam ogórek, czy jakiś inny wynalazek. To jest mocna ekipa, może nie najmocniejsza w Holandii, ale grająca bardzo ofensywnie, wiadomo trzeba będzie uważać na Luisa Suareza.
Liczę na zwycięstwo, mam nadzieję, że nasi piłkarze pójdą za ciosem i wygrają pierwszy mecz, wtedy w rewanżu będzie łatwiej. Obym się nie mylił...
Liczę na zwycięstwo, mam nadzieję, że nasi piłkarze pójdą za ciosem i wygrają pierwszy mecz, wtedy w rewanżu będzie łatwiej. Obym się nie mylił...
- damian11021
- Juventino
Nie no musimy ten mecz wygrać nie ma innej opcji. Finał Liverpool - Juventus 

<(^^,)>

- Wojtek
- Juventino
Dokładnie tak jak my! Potrafimy wygrać z Interem 2:1 i przegrać z Cataniąkedzior1392 pisze:Hmmm nie obliczalny Ajax który potrafi wygrać z liderem(Twente) chyba było 2:1 ale też przegrać z Utrechtem 0:2. Nie wiadomo czego się spodziewać. Najważniejsze to chyba wyłączyć z gry Suareza o.
Oby pokazali ten mecz.

Taki finał mógłbybyć nawet w Lidze Mistrzówdamian11021 pisze:Nie no musimy ten mecz wygrać nie ma innej opcji. Finał Liverpool - Juventus

- Monte Cristo
- Juventino
Wygramy ten turniej przelecajac sie po jakis Europejskich przecietniakach i bedzie wielki orgazm zarzadu nad Zaccheronim i go zostawia na posadzie i bedziemy mieli drugiego Siwego. Nie dziekuje, odpoadnijmy z tego i skupmy sie na miejscu w LM.
A co do TEGO meczu, to mam nadzieje ze wygramy i awansujemy dalej, zeby bylo co wspomoninac po spotkaniu miedzy dwoma bylymi gigantami Europejskimi.
A co do TEGO meczu, to mam nadzieje ze wygramy i awansujemy dalej, zeby bylo co wspomoninac po spotkaniu miedzy dwoma bylymi gigantami Europejskimi.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Dybala 4ever
- Juventino
źródłoRasmus Lindgren doznał w spotkaniu z SC Heerenveen kontuzji kolana. Szwed w przerwie wygranego 2:0 meczu został zastąpiony przez młodego duńczyka Christiana Erikssena. Nie jest jeszcze jasne czy defensywny pomocnik będzie mógł wystąpić w czwartek przeciwko Juventusowi Turyn w meczu Ligi Europejskiej który zostanie rozegrany na Amsterdam Arena.
Martin Jol ma nadzieję że w spotkaniu przeciwko Włochom będzie mógł skorzystać z Emanuelsona i Enoha. Wszystko wskazuje na to że do składu powróci też narzekający ostatnio na uraz pleców Gabri. Dobrą wiadomością jest także możliwość wzmocnienie linii obrony przez Jana Vertonghena, który w meczu z Heerenveen pauzował za kartki.
Co do meczu chyba każdy po niedzielnej wygranej z Genoą ma nadzieję,że Juve powróciło na drogę zwycięstw. Nasza ewentualna wygrana lub bramkowy remis będzie dla nas na wagę złota przed rewanżem w Turynie. Jednak nie popadam w nadmierny optymizm, bo nasza forma odbiega jeszcze od meczów z początków sezonu, jak np. z 1-3 z Romą. Naszym atutem powinny być powroty Camora i Marchisio, bo to daje nam większe pole manewru w formacji pomocy. Liczę też, że Amauri na dobre się odblokował i zaczął dobrze grać. Geniusz Alexa też może być nieodzowny. Chciałbym, aby zagrał też Seba, ale na to są nikłe szanse, bowiem Zac jest fascynatem Diego i dopóki Zac będzie tu, Gio może rzadko powąchać murawę niestety:/. Co do składu, mój subiektywny byłby taki:
Buffon
Caceres-Legro Chiellini-De Ceglie
Camoranesi Momo Marchisio Giovinco
Del Piero Diego
Ale znając życie zagramy 3-4-1-2.
Nie ważne jaką taktyką, byleby osiągnąć dobry wynik w Amsterdamie, morale i psychika są ważniejsze :!: FORZA JUVE :!:
- ewerthon
- Juventino
Nie wiem czy AS Roma, Liverpool, Valencia, Olympique Marsylia czy PSV to europejscy przeciętniacy... Zwycięstwo w tej lidze mimo wszystko byłoby dużym sukcesem, zwłaszcza, że to pierwsza oficjalna edycja. A Juventus był przecież najbardziej utytuowaną drużyną Pucharu UEFA. Chciałbym zobaczyć jak Del Piero wznosi ten Puchar.Monte Cristo pisze:Wygramy ten turniej przelecajac sie po jakis Europejskich przecietniakach