Serie A (24): JUVENTUS 3-2 Genoa [JPC na meczu !!!]
- Sajan
- Juventino
ogórki już coś mącą przeciwko Juve że niby sędziowie na siłę chcą nas na 4 miejsce wepchnąć kosztem Napoli
http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=164210
http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=164210
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- juveluck
- Juventino
C+ będzie pokazywało mecz milan - udinese i roma palermo. Mogą w jednej kolejce pokazać tylko 2 spotkania Serie A, w związku z tym meczu Juventusu nie wyemitują.tabo89 pisze:A więc usunąłem z listy PS Extra.
Co do C+ to o ile rugby są na żywo to na C+2 mamy powtórkę więc program może jeszcze chyba ulec zmianie. Jest dopiero początek tygodnia więc na więcej informacji można liczyć zapewne gdzieś w środę.
http://www.canalplus.pl/program?2010.02.14

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- jareckik
- Juventino
Ja mam propozycjie dla JPC. Może będziecie chciali się pokazać i napiszecie na pośladkach Blanc i Secco i pokarzecie tyłek? Na pewno będziecie w tv:DD
- Majos
- Juventino
No więc tak. Przed sobą mamy kolejny mecz (już trzeci!) w wykonaniu naszego nowego trenera Alberto Zaccheroniego. Ciekawy jestem jak zawsze, wyniku, stylu gry, zaangażowania. Dawno nie było zwycięstwa, oj bardzo dawno. Może w niedzielę o 15 ? Kibicujcie tam chłopaki porządnie, a i na zarząd nawrzucać.
- Simi
- Qualità Juventino
A więc tak jak myślałem, nie ma to jak C+.Vincitore pisze:Właśnie w Sport + Extra przekazano wiadomość, że mecz Juventus - Genoa będzie emitowany na żywo w Canal + Sport, a nie pierwotnie jak było w programie Roma - Palermo. Radujmy się:).

P.S. Lepsze to niż banda Chińczyków na jakimś SopCaście/TVUPlayerze, komentujacych mecz.
- Brutalo
- Juventino
Z wiadomych względów szczególnie liczę na dobry mecz. Ostatnio z JPC byliśmy na najlepszym (?) meczu w tym sezonie (Sampa, 5:1, Amauri dwie bramki + asysta :lol:), tak więc może chociaż dla Nas wygrają nareszcie jakiś mecz
Co do składu mam tylko trzy nadzieje:
a) nie będzie 3-4-3
b) zagra Giovinco
c) zagra Sissoko

Co do składu mam tylko trzy nadzieje:
a) nie będzie 3-4-3
b) zagra Giovinco
c) zagra Sissoko
- Nevermind
- Juventino
Mecz dla nas bardzo istotny ponieważ oba kluby są sąsiadami w tabeli. Mam nadzieję, że w tym meczu zagramy dwoma rozgrywającymi i tylko jednym napastnikiem ( Którym nie będzie Amułari). Dawno na boisku nie wiedziałem Giovinco, ciekaw jestem ilu jeszcze trenerów Juventus musi się doczekać, aby Mrówa grała regularnie. Myślę, że mecz zakończy się remisem 
PS Dzisiaj śniło mi się, że Poulsen został sprzedany do Manchesteru City. Mam nadzieję, że to dobry znak

PS Dzisiaj śniło mi się, że Poulsen został sprzedany do Manchesteru City. Mam nadzieję, że to dobry znak
- Nevermind
- Juventino
Szczerze mówiąc? Nic mi w nim nie pasuję. Daleki jest od swojej dyspozycji, kiedy występował w Schalke i Sevilli. Ostatnio jest bardzo podatny na kontuzję. Nie płakałbym jeżeli zostałby sprzedany, zwłaszcza, że jego kosztem odszedł Zanetti.
- Lypsky
- Juventino
Kto w naszej drużynie nie jest podatny na kontuzje? Owszem, Duńczyk połamał się, ale przed urazem był jednym z niewielu, na których nie można było narzekać. Proszę się od niego odczepić i rozliczać z tego co prezentuje obecnie, a nie z ubiegłorocznych "tańców".
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- goly
- Juventino
Masz racje. Absolutny numer one wśród defensywnych pomocników, a 3,5 mln które wypłaca mu klub całkowicie odzwierciedlają jego ważność w naszej drużynie. Mam szczerą nadzieje, że od przyszłego sezonu nie będę musiał go oglądać w akcji.Lypsky pisze:Kto w naszej drużynie nie jest podatny na kontuzje? Owszem, Duńczyk połamał się, ale przed urazem był jednym z niewielu, na których nie można było narzekać. Proszę się od niego odczepić i rozliczać z tego co prezentuje obecnie, a nie z ubiegłorocznych "tańców".
Co do meczu. Najwyższy czas aby nasz nowy trener poprowadził zespół do wygranej. Musimy zacząć regularnie wygrywać, aby mimo wszystko zająć miejsce upoważniające nas do gry w Lidze Mistrzów. Mam też nadzieje, że nareszcie zobaczymy Sebastiana na boisku.
??Lypsky pisze:Tak, tak, a później znów będzie wielkie zaskoczenie jak w przypadku Molinaro. Oj dzieci, moje drogie dzieci...goly pisze: Masz racje. Absolutny numer one wśród defensywnych pomocników, a 3,5 mln które wypłaca mu klub całkowicie odzwierciedlają jego ważność w naszej drużynie. Mam szczerą nadzieje, że od przyszłego sezonu nie będę musiał go oglądać w akcji.
Jakie zaskoczenie? Może powiesz mi jeszcze, że już brakuje Ci Tiago i Olafa? To, że radzą sobie w innym klubie to bardzo dobrze. Większe szanse, że ich sprzedamy, bo nie oszukujmy się nic godnego podziwu do naszej drużyny nie wnieśli, a to że wreszcie radzą sobie w ligowych średniakach tylko odzwierciedla ich możliwości.
Pamiętaj Lypsky, ręką konia nie oszukasz.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2010, 13:42 przez goly, łącznie zmieniany 1 raz.
"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- Lypsky
- Juventino
Tak, tak, a później znów będzie wielkie zaskoczenie jak w przypadku Molinaro. Oj dzieci, moje drogie dzieci...goly pisze: Masz racje. Absolutny numer one wśród defensywnych pomocników, a 3,5 mln które wypłaca mu klub całkowicie odzwierciedlają jego ważność w naszej drużynie. Mam szczerą nadzieje, że od przyszłego sezonu nie będę musiał go oglądać w akcji.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- eslk
- Juventino
Sprzedaż Mellberga i Zanettiego to były idiotyczne zagrania. Co do Poulsena... Grał przyzwoicie przed kontuzją.
Co do meczu, jak nie zagra Giovinco, to przegramy, ewentualnie wywalczymy remis po jakiejś fartownej bramce. Tego jestem pewien.
Co do meczu, jak nie zagra Giovinco, to przegramy, ewentualnie wywalczymy remis po jakiejś fartownej bramce. Tego jestem pewien.