Serie A (24): JUVENTUS 3-2 Genoa [JPC na meczu !!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2010, 12:43

ogórki już coś mącą przeciwko Juve że niby sędziowie na siłę chcą nas na 4 miejsce wepchnąć kosztem Napoli
http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=164210

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2010, 12:53

tabo89 pisze:A więc usunąłem z listy PS Extra.
Co do C+ to o ile rugby są na żywo to na C+2 mamy powtórkę więc program może jeszcze chyba ulec zmianie. Jest dopiero początek tygodnia więc na więcej informacji można liczyć zapewne gdzieś w środę.

http://www.canalplus.pl/program?2010.02.14
C+ będzie pokazywało mecz milan - udinese i roma palermo. Mogą w jednej kolejce pokazać tylko 2 spotkania Serie A, w związku z tym meczu Juventusu nie wyemitują.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2010, 13:19

Ja mam propozycjie dla JPC. Może będziecie chciali się pokazać i napiszecie na pośladkach Blanc i Secco i pokarzecie tyłek? Na pewno będziecie w tv:DD

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2010, 18:50

No więc tak. Przed sobą mamy kolejny mecz (już trzeci!) w wykonaniu naszego nowego trenera Alberto Zaccheroniego. Ciekawy jestem jak zawsze, wyniku, stylu gry, zaangażowania. Dawno nie było zwycięstwa, oj bardzo dawno. Może w niedzielę o 15 ? Kibicujcie tam chłopaki porządnie, a i na zarząd nawrzucać.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2010, 20:04

Właśnie w Sport + Extra przekazano wiadomość, że mecz Juventus - Genoa będzie emitowany na żywo w Canal + Sport, a nie pierwotnie jak było w programie Roma - Palermo. Radujmy się:).

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2010, 20:24

Vincitore pisze:Właśnie w Sport + Extra przekazano wiadomość, że mecz Juventus - Genoa będzie emitowany na żywo w Canal + Sport, a nie pierwotnie jak było w programie Roma - Palermo. Radujmy się:).
A więc tak jak myślałem, nie ma to jak C+. :dance:

P.S. Lepsze to niż banda Chińczyków na jakimś SopCaście/TVUPlayerze, komentujacych mecz.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2010, 20:47

Z wiadomych względów szczególnie liczę na dobry mecz. Ostatnio z JPC byliśmy na najlepszym (?) meczu w tym sezonie (Sampa, 5:1, Amauri dwie bramki + asysta :lol:), tak więc może chociaż dla Nas wygrają nareszcie jakiś mecz :pray:
Co do składu mam tylko trzy nadzieje:
a) nie będzie 3-4-3
b) zagra Giovinco
c) zagra Sissoko

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2010, 21:13

:bravo:
Obrazek

Czyli jednak zajrzeli na forum, zobaczyli, że chcemy zobaczyć naszych ludzi i flagę JPC w transmisji na żywo :wink:

Obrazek
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2010, 11:30

Mecz dla nas bardzo istotny ponieważ oba kluby są sąsiadami w tabeli. Mam nadzieję, że w tym meczu zagramy dwoma rozgrywającymi i tylko jednym napastnikiem ( Którym nie będzie Amułari). Dawno na boisku nie wiedziałem Giovinco, ciekaw jestem ilu jeszcze trenerów Juventus musi się doczekać, aby Mrówa grała regularnie. Myślę, że mecz zakończy się remisem :(

PS Dzisiaj śniło mi się, że Poulsen został sprzedany do Manchesteru City. Mam nadzieję, że to dobry znak :wink:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2010, 11:38

Nevermind pisze:Dzisiaj śniło mi się, że Poulsen został sprzedany do Manchesteru City. Mam nadzieję, że to dobry znak :wink:
Co Ci nie pasuje w Poulsenie?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2010, 12:33

Szczerze mówiąc? Nic mi w nim nie pasuję. Daleki jest od swojej dyspozycji, kiedy występował w Schalke i Sevilli. Ostatnio jest bardzo podatny na kontuzję. Nie płakałbym jeżeli zostałby sprzedany, zwłaszcza, że jego kosztem odszedł Zanetti.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2010, 12:51

Kto w naszej drużynie nie jest podatny na kontuzje? Owszem, Duńczyk połamał się, ale przed urazem był jednym z niewielu, na których nie można było narzekać. Proszę się od niego odczepić i rozliczać z tego co prezentuje obecnie, a nie z ubiegłorocznych "tańców".

goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2010, 13:28

Lypsky pisze:Kto w naszej drużynie nie jest podatny na kontuzje? Owszem, Duńczyk połamał się, ale przed urazem był jednym z niewielu, na których nie można było narzekać. Proszę się od niego odczepić i rozliczać z tego co prezentuje obecnie, a nie z ubiegłorocznych "tańców".
Masz racje. Absolutny numer one wśród defensywnych pomocników, a 3,5 mln które wypłaca mu klub całkowicie odzwierciedlają jego ważność w naszej drużynie. Mam szczerą nadzieje, że od przyszłego sezonu nie będę musiał go oglądać w akcji.

Co do meczu. Najwyższy czas aby nasz nowy trener poprowadził zespół do wygranej. Musimy zacząć regularnie wygrywać, aby mimo wszystko zająć miejsce upoważniające nas do gry w Lidze Mistrzów. Mam też nadzieje, że nareszcie zobaczymy Sebastiana na boisku.
Lypsky pisze:
goly pisze: Masz racje. Absolutny numer one wśród defensywnych pomocników, a 3,5 mln które wypłaca mu klub całkowicie odzwierciedlają jego ważność w naszej drużynie. Mam szczerą nadzieje, że od przyszłego sezonu nie będę musiał go oglądać w akcji.
Tak, tak, a później znów będzie wielkie zaskoczenie jak w przypadku Molinaro. Oj dzieci, moje drogie dzieci...
??
Jakie zaskoczenie? Może powiesz mi jeszcze, że już brakuje Ci Tiago i Olafa? To, że radzą sobie w innym klubie to bardzo dobrze. Większe szanse, że ich sprzedamy, bo nie oszukujmy się nic godnego podziwu do naszej drużyny nie wnieśli, a to że wreszcie radzą sobie w ligowych średniakach tylko odzwierciedla ich możliwości.
Pamiętaj Lypsky, ręką konia nie oszukasz.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2010, 13:42 przez goly, łącznie zmieniany 1 raz.

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2010, 13:30

goly pisze: Masz racje. Absolutny numer one wśród defensywnych pomocników, a 3,5 mln które wypłaca mu klub całkowicie odzwierciedlają jego ważność w naszej drużynie. Mam szczerą nadzieje, że od przyszłego sezonu nie będę musiał go oglądać w akcji.
Tak, tak, a później znów będzie wielkie zaskoczenie jak w przypadku Molinaro. Oj dzieci, moje drogie dzieci...

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2010, 14:18

Sprzedaż Mellberga i Zanettiego to były idiotyczne zagrania. Co do Poulsena... Grał przyzwoicie przed kontuzją.

Co do meczu, jak nie zagra Giovinco, to przegramy, ewentualnie wywalczymy remis po jakiejś fartownej bramce. Tego jestem pewien.

Zablokowany