T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 21:15

tabo89 pisze:
drozdi pisze:może tarcza scudetto i 29 na niej? ;)
ja mam jednak nadzieje, że ta "29" szybko stanie się nieaktualna :wink:
w tym roku już raczej nie więc do końca tego sezonu i przez następny będzie aktualna :prochno:

Obrazek
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 21:20

dla mnie gitarka, jak cos to wchodze

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 21:21

tzuggen pisze:Może zabrzmi to trochę dziwnie, ale interesuje mnie materiał i krój tej koszulki. Wtedy będę mógł się określić:]
Dokładnie. I ważne też w jaki sposób będą wykonane te obrazki.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Mateo21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 21:49

Fajnie jak by materiał był dobrej jakości, wole trochę dopłacić ale koszulkę mieć na dłużej.

Pozdrawiam

ReVo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 22:00

Jak dla mnie to rewelacja, jak coś to wchodzę, były jakieś pomysły z rękawem, może poprostu na rękawie dać naklejkę z logo Juvepoland, albo same juvepoland. Co wy na to?

Obrazek
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 22:07

co do materiału to bawełna 100% gramatura 195(Fruit, lub Comfort - obecnia jedne z lepszych na rynku, pod nadruk) nadruk komputerowy, może uda mi się zdobyć jakieś fotki druku, to podrzucę.

oczywiście, że będą różne rozmiary, przecież ktoś kto nosi M, nie będzie kupował XLki:P

co do loga JP to raczej nie będzie takiej możliwości, było to już poruszane na poprzednich akcjach,
aha jeśli miało by coś być na rękawie to wiadomo cena może wzrosnąć o ile? w tej chwili nie jestem w stanie wam powiedzieć..
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 20:35 przez faja69, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 22:10

ReVo pisze:Jak dla mnie to rewelacja, jak coś to wchodzę, były jakieś pomysły z rękawem, może poprostu na rękawie dać naklejkę z logo Juvepoland, albo same juvepoland. Co wy na to?
I tak najprawdopodobniej nie przejdzie takie coś z JP
Potrzebna zgoda na coś takiego i mogłoby to być traktowane jako gadżety JP a nie zwykłe bodajże :D

PS. Ale to logo co podał Tabo owszem czemu nie bardzo dobry pomysł

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 22:10

ja preferowałbym kolor koszulki czarny. jeśli będzie tylko szary, nie pisałbym się. strasznie widoczne są nawet najmniejsze ślady potu :oops: moga tez byc np niebieskie/czerwone? mysle ze byloby to dosyc ciekawe wylamanie sie z szablonu

mb_1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 22:26

faja69 pisze:co do materiału to bawełna 100% gramatura 200/220(Fruit, lub Comfort - obecnia jedne z lepszych na rynku, pod nadruk) nadruk komputerowy, może uda mi się zdobyć jakieś fotki druku, to podrzucę.
A krój? bo jeśli to ma być zwykły T-shirt, to trochę nie fajnie.
Może jakiś Fit?

LUKS WGS pisze:ja preferowałbym kolor koszulki czarny. jeśli będzie tylko szary, nie pisałbym się. strasznie widoczne są nawet najmniejsze ślady potu :oops:

golisz pachy i po sprawie :D :D

"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
Boksic9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 23:04

badzo ładna koszulka ;p Inter Merda na rękawie i przekreślić ich znaczek he

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 23:06

Moim zdaniem koszulka bardzo fajna, ale jakas pusta. Moze by troche wieksze logo? I z tylu tam gdzie jest 18 to nie zbyt dobrze widac, bo zolty troche za jasny...

Aczkolwiek jestem jak najbardziej za! :-D

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 23:14

byłbym za!

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 23:26

Świetny pomysł, jestem za ! :bravo:

Drugo ufficialmente

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 23:39

Bym się pisał na tą koszulke, ale w kolorze czarnym.

pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 23:45

A byłaby jakaś wersja damska ? Tudzież mały rozmiar?
LUKS WGS pisze:niebieskie/czerwone? mysle ze byloby to dosyc ciekawe wylamanie sie z szablonu
Nieee, niebieski jest "interistyczny" :P czerwony mógłby byc ale jestem za szarym, nie jest tak czesto spotykany, a czarny i biały są oklepane.
Jedyne co mi sie nie widzi to ta "wściekła jajecznica" na tej koszulce :prochno: chyba ze to na projekcie tak wygląda :P nie mniej jednak czegoś mi brakuje, coś bym zmieniła... :think:
tzuggen pisze:
LUKS WGS pisze:ja preferowałbym kolor koszulki czarny. jeśli będzie tylko szary, nie pisałbym się. strasznie widoczne są nawet najmniejsze ślady potu :oops:
golisz pachy i po sprawie :D :D
To nie jest takie proste, jakby sie wydawało.... niektórzy poprostu bardziej sie pocą i nie jest to zwiazane z długościa wlosów pod pachą :prochno:
Boksic9 pisze: Inter ### na rękawie i przekreślić ich znaczek he
Oł noł :stop: To ma być koszulka manifestująca miłość do Juve a nie nienawiść do Interu

ODPOWIEDZ