Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 3-0 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2010, 21:09

Ziółi pisze:Chociaż nie przypominam sobie meczu Juve w TVP Sport, a jak dadzą Szpakowskiego może być zabawnie.
W zeszłym roku także można było oglądać spotkania Coppa Italia w TVP Sport. Komentarz? Czy zabawny? Raczej nie... Żałosny.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2010, 21:11

No to ruszamy do walki ( :prochno: ) o ostatnie ( :roll: ) trofeum ( :x ) jakie mamy szanse jeszcze wygrać ( :angry: )...

Wydaje mi się, że dni Ferrary są już przesądzone, a przynajmniej byc powinny. Miło by było jednak, gdyby Ciro nie olał swojego ostatniego ( ?? ) meczu na ławce trenerskiej Juve. Chociaż w sumie, gdyby olał, wiele by sie nie zmieniło. Piłkarze wybiegliby na murawe jak zawsze, w końcu nie zabroni im tego. Biegaliby po boisku jak we mgle- norma. Zmiany były by złe, nieprzemyślane, za późne lub nietrafione. Mecz zakończyłby się szczęśliwym zwycięstwem lub dotkliwa porażką. Czyli norma.

Co do składu itd.- Diego ma odpocząć. Dobrze też, gdyby odpoczął Chiellini który dopiero wyleczył uraz- ale w obronie nie mamy kim go zastąpić. Melo też przydałby sie odpoczynek, ale bez Poulsena, Tiago i Sissoko to niemożliwe. Tyle.

Gdybym jeszcze nie "patrzył" choć trochę sercem, a tylko rozumem, to poszedłbym obstawić na Napoli...
mrozzi pisze:
Ziółi pisze:Chociaż nie przypominam sobie meczu Juve w TVP Sport, a jak dadzą Szpakowskiego może być zabawnie.
W zeszłym roku także można było oglądać spotkania Coppa Italia w TVP Sport. Komentarz? Czy zabawny? Raczej nie... Żałosny.
Jak będą transmitować, to na bank zaczną od:
Witam państwa ze Stadio Delle Alpi w Turynie, tu Dariusz Szpakowski. Mam przyjemność komentować mecz Juventusu Turyn z drużyną Napoli. Juventusu który był zdegradowany w wyniku afery korupcyjnej, kiedy to kupował mecze. Juventusu, który jest w słabej formie, a trener Cziro Ferrrrara może zostać zwolniony w każdej chwili. Ale wróćmy do kalcziopoli, czyli afery..."
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2010, 22:47 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2010, 21:35

Niech ten mecz będzie ostatnim Ciro w Juve, ale żebyśmy awansowali, bo to ostatnia rzecz jaką Ferrara może zrobić dla Juve. Jak awansujemy to w 1/4 zagramy z interem, ale mam nadzieję, że pod wodzą Guusa Hiddinka :!:

Ciro85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2010, 22:37

Mam wrażenie panowie, że większość z was jakby miała okazję poprowadzić w Juve w tym meczu, to nasz ukochany zespół zagrałby o niebo lepiej niż w ostatnich meczach ;)

A jak ja byłbym trenerem, to nawet zażyczyłbym sobie, aby Secco przynosił mi herbate :C

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2010, 22:41

rezal pisze:---Diego-----------------DC------
nie wiem czy De Ceglie ma grać w ataku czy może miało być DP :?:

stahoo tak poza tematem to zmiany avatara nie da się nie zauważyć :D jakoś do tamtego bardziej się przywiązałem w tym znaczeniu, że kojarzył mi się z Tobą od razu :P aaaa tu takie zaskoczenie :smile:
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2010, 22:45 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2010, 22:44

Ciro85 pisze: A jak ja byłbym trenerem, to nawet zażyczyłbym sobie, aby Secco przynosił mi herbate :C
Wybacz ale jednego Ciro nam wystarczy :P i tak o jednego za dużo

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2010, 23:56

Troche te Wasze składy kulawe, bo nasz brasiliano snajpero jest zawieszony za karteluszki zolte chyba... fajny atak bedzie Diego- DP... Mam jednak nadzieje, ze swoja szanse dostanie Immobile. Powinien Hiddink dać mu troche pograć w środę :D::D:D:D

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 00:56

stahoo pisze:No to ruszamy do walki ( :prochno: ) o ostatnie ( :roll: ) trofeum ( :x ) jakie mamy szanse jeszcze wygrać ( :angry: )...
:lol:
Nic dodać, nic ująć. Ostatni (?) sprawdzian Ferrary jako trenera drużyny piłkarski. Jeden z pierwszych, a już ostatni... niestety... Tak bardzo w niego wierzyłem :? Niestety Juventus pod Jego wodzą jaki jest, każdy widzi.
Co do składu... Eureka :!:

--------------------Amauri
--------------------------Diego
------Marchisio-------Melo----------Marrone
Grosso---Chiellini------Canna----Legro-----Grygera
--------Chimenti (bo dziś świetnie bronił w PES :prochno:)

Taktyka. Klasyczne 5-3-1-1. Trzech typowo defensywnych pomocników asekuruje pięciu obrońców i w razie jakiejś okazji podaje piłkę do Diego. On szuka Amauriego. Może uda się wytrwać 120 minut i za pomocą DNA wygrać karne. A może Diego minie 6 i strzeli na pustą ? Przynajmniej gdzieś awansujemy :happy:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 08:16

stahoo pisze:No to ruszamy do walki ( :prochno: ) o ostatnie ( :roll: ) trofeum ( :x ) jakie mamy szanse jeszcze wygrać ( :angry: )...
[/i]
A Liga Europejska ??

PS.Jest rewanż tego meczu czy nie ??

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 08:24

w tej fazie nie ma rewanżu

Obrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 09:03

Del piero na szpicy :D:D:D ale bedzie polewka, jesli to zadziala... Chyba pierwszy raz w życiu ciesze się, że któryś z naszych zawodników jest zawieszony....

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 09:39

w!oAjDteAk pisze:
[/i]
A Liga Europejska ??
Tego jako trofeum nie liczę. Takie trofeum osmiesza tylko Juventus...

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 09:50

stahoo pisze:
w!oAjDteAk pisze:
[/i]
A Liga Europejska ??
Ja to mam z Pucharem Włoch. Zawsze graliśmy tam rezerwami.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 09:54

stahoo napisał :

Nie zgadzam sie z Tobą ... w koncu są to puchary europejskie jakas kaska i przygoda dla kibicow ( jak będą grali jak powinni :P )

Co do meczu z Napoli licze na skromne 1-0 dla Juve(chodz jak rywale beda mieli chodz jeden rzut rożny badż wolny , to na zachowanie czystego konta nie ma co liczyc ..) , Ferrara w sumie juz nie jest naszym trenerem tylko kolesiem co zasiądzie przy pilkarzach rezerwowych na ławce...

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 10:25

Łukasz pisze:
stahoo pisze:
w!oAjDteAk pisze: A Liga Europejska ??
Ja to mam z Pucharem Włoch. Zawsze graliśmy tam rezerwami.
Tyle, że Puchar Włoch (chyba?) może nam "przypiąć" srebrną gwiazdkę. A to byłby pewien prestiż. :)
karpiu pisze:stahoo napisał :

Nie zgadzam sie z Tobą ... w koncu są to puchary europejskie jakas kaska i przygoda dla kibicow ( jak będą grali jak powinni :P )
Na pewno masz racje, ja nie mówie, żeby spuścić głowę, wycofać się i olać LE. :P Ale jest to trofeum nieporównywalne do Champions League, której bycie czarnym koniem zapowiadali Blanc&Secco.

Zablokowany