Serie A (18): Parma 1-2 JUVENTUS
- wojti-s
- Juventino
Ok, kiedy i gdzieBrutalo pisze:
Gwałtu rety

Nie wiem co o tym meczu sądzić. Nawet będąc w najwyższej formie męczyliśmy się niemiłosiernie z Parma, zwłaszcza na wyjazdach. Biorąc pod uwagę naszą "wspaniałą passę" wynik wydaje się być oczywisty. Jednak obserwując nasze poczynania należy logikę odstawić na bok, to kwestia dnia. Trafimy to wygramy spokojnie, nie trafimy to skończy się jak w Bari.
Dla Juve lepszy będzie taki wynik,który sprawi, że przyjdzie Guus. Jeśli kwestia trenera jest niezależna od wyniku (a wydaje mi się, że tak właśnie jest) to po prostu wygrajmy.
- Marian.
- Juventino
Powiem tak. Jeżeli w tym meczu na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Ciro Ferrara to życzę sobię, by jego podopieczni przegrali z gospodarzami. Jeżeli natomiast na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Guus Hiddink to życzę sobię, by jego podopieczni wygrali z gospodarzami...tabo89 pisze:Wracamy do gry po Nowym Roku. Chyba wszyscy mamy nadzieję, że będzie lepszy niż poprzedni, chodzi tu nie tylko o wyniki ale o sam styl gry. Przeciwnik nie jest łatwy, bo zajmuje obecnie wysokie 5 miejsce tracąc do Juve 2 pkty więc wygrana z nami pozwala im przeskoczyć nas w tabeli. Czekają nas więc teraz bardzo trudne spotkania – to z Parmą oraz następne z Milanem, nie zapominajmy także o Coppa Italia z Napoli. A więc nie pozostaje nic innego jak wygrywać i piąć się do góry w tabeli. Tego właśnie życze sobie i Wam w tym Nowym Roku.

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
twoja miłość do naszego klubu przejawia się tylko wtedy gdy na ławce trenerskiej siedzi ktoś inny niż Ferrara, Ranieri czy inny Pieroni ?mariantsw1 pisze:Powiem tak. Jeżeli w tym meczu na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Ciro Ferrara to życzę sobię, by jego podopieczni przegrali z gospodarzami. Jeżeli natomiast na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Guus Hiddink to życzę sobię, by jego podopieczni wygrali z gospodarzami...tabo89 pisze:Wracamy do gry po Nowym Roku. Chyba wszyscy mamy nadzieję, że będzie lepszy niż poprzedni, chodzi tu nie tylko o wyniki ale o sam styl gry. Przeciwnik nie jest łatwy, bo zajmuje obecnie wysokie 5 miejsce tracąc do Juve 2 pkty więc wygrana z nami pozwala im przeskoczyć nas w tabeli. Czekają nas więc teraz bardzo trudne spotkania – to z Parmą oraz następne z Milanem, nie zapominajmy także o Coppa Italia z Napoli. A więc nie pozostaje nic innego jak wygrywać i piąć się do góry w tabeli. Tego właśnie życze sobie i Wam w tym Nowym Roku.
ja zawsze życzę Juventusowi zwycięstw, ale Ferrara mógłby przegrać ten mecz... ; d Albo wygrać i odejść z Hunorem!

- Marian.
- Juventino
Dobrze wiesz, że nie oto mi chodzi...dr.DeV pisze:twoja miłość do naszego klubu przejawia się tylko wtedy gdy na ławce trenerskiej siedzi ktoś inny niż Ferrara, Ranieri czy inny Pieroni ?mariantsw1 pisze:Powiem tak. Jeżeli w tym meczu na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Ciro Ferrara to życzę sobię, by jego podopieczni przegrali z gospodarzami. Jeżeli natomiast na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Guus Hiddink to życzę sobię, by jego podopieczni wygrali z gospodarzami...
Taki scenariusz też mógłby być.dr.DeV pisze:Albo wygrać i odejść z Hunorem!

- gruzin_juve
- Juventino
a ja tam bym bardzo chcial żeby Juve wygrało 3-0 w świetnym stylu....i tak już do końca sezonu z Ciro na ławce.
chyba wszyscy by sobie tego życzyli...ale niestety cudów nie ma, albo trafiają się rzadko, więc wystarczy 1-0 po samobóju Panucciego w tragicznym stylu->>Ciro out->>Rafa IN
chyba wszyscy by sobie tego życzyli...ale niestety cudów nie ma, albo trafiają się rzadko, więc wystarczy 1-0 po samobóju Panucciego w tragicznym stylu->>Ciro out->>Rafa IN
nie wydaje mi się. to tylko moje życzenieCzy ja coś przegapiłem?

Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2010, 13:39 przez gruzin_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Corcky
- Juventino
Dziwisz się, ze Ferrara chce ratować posadę? Wraca do ustawienia w którym wygrał swoje dwa pierwsze mecze jako trener. I bardzo dobrze. Od dłuższego czasu twierdzę, ze powinniśmy wrócić do tego systemu.szczypek pisze: Powrót do 4-4-2? To jest najlepszy dowód na to, jak ktoś tu ładnie chce swoje cztery litery ocalić.
Co z Diego? Najprawdopodobniej wybiegłby na lewej stronie, choć uważam, że najlepszym wyjściem byłoby coś takiego:
-----------------------Alex-----------------------
Caceres - Canna - Chiellini(Legro) - Molinaro
Hasan - Melo(Poulsen) - Marchisio - Giovinco(De Ceglie)
--------------- Del Piero - Treze-----------------
W przeciwieństwie do większości liczę na wygraną.
Forza Juve!

Alessandro Del Piero ole!
- Łukasz
- Juventino
Opcja fajna, a Diego mógłby wejść w drugiej połowie za Sebę (wtedy przeszlibyśmy na 4-3-1-2) albo Alexa. Ławka by Brazylijczykowi nie zaszkodziła, mogłaby nawet pomóc.Corcky pisze:najlepszym wyjściem byłoby coś takiego:
-----------------------Alex-----------------------
Caceres - Canna - Chiellini(Legro) - Molinaro
Hasan - Melo(Poulsen) - Marchisio - Giovinco(De Ceglie)
--------------- Del Piero - Treze-----------------
- Sajan
- Juventino
Przewidziany skład z grygera na stoperze

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Dybala 4ever
- Juventino
Myślę, że na Parmę wróci już ChielliniSajan pisze:Przewidziany skład z grygera na stoperzebankowe 3 pkt

- Łukasz
- Juventino
Powody są jasne, ale - mam takie pytanko - Wiśle w podobnej sytuacji też byś tak życzył?paku pisze:Życzę przegranej z wiadomych powodów.
Przewidziany skład z Grygera na stoperze, Amauri w składzie. Seba oczywiście na ławce. Ech, za dobrze to nie wygląda na papierze.
- Monte Cristo
- Juventino
Ale mysle ze gazzetta powinna miec jakies informacje o tym kto jest kontuzjowany a kto nie. A Chiellini mial byc po 20 dniach od meczu z Bayernem :lol: Do boju sztab medyczny!tabo89 pisze:radziłbym za bardzo nie sugerować się tymi składami z gazzetta.. są bo są, po prostu nie mam innych więc wrzucam te.. ale bardzo rzadko się pokrywają z rzeczywistością

Mam nadzieje ze to bedzie ostatnio (przed ostatni?) mecz z Ferrara na lawce.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- paku
- Juventino
Mi wystarczył przegrany jeden mecz, żebym życzył Wiśle przegranych i wystawienie wszystkich zawodników na listę transferową.Łukasz pisze:Powody są jasne, ale - mam takie pytanko - Wiśle w podobnej sytuacji też byś tak życzył?paku pisze:Życzę przegranej z wiadomych powodów.