Serie A (18): Parma 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2010, 21:51

Brutalo pisze:
Gwałtu rety
Ok, kiedy i gdzie :prochno: :?: heheeh :)

Nie wiem co o tym meczu sądzić. Nawet będąc w najwyższej formie męczyliśmy się niemiłosiernie z Parma, zwłaszcza na wyjazdach. Biorąc pod uwagę naszą "wspaniałą passę" wynik wydaje się być oczywisty. Jednak obserwując nasze poczynania należy logikę odstawić na bok, to kwestia dnia. Trafimy to wygramy spokojnie, nie trafimy to skończy się jak w Bari.

Dla Juve lepszy będzie taki wynik,który sprawi, że przyjdzie Guus. Jeśli kwestia trenera jest niezależna od wyniku (a wydaje mi się, że tak właśnie jest) to po prostu wygrajmy.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2010, 23:16

tabo89 pisze:Wracamy do gry po Nowym Roku. Chyba wszyscy mamy nadzieję, że będzie lepszy niż poprzedni, chodzi tu nie tylko o wyniki ale o sam styl gry. Przeciwnik nie jest łatwy, bo zajmuje obecnie wysokie 5 miejsce tracąc do Juve 2 pkty więc wygrana z nami pozwala im przeskoczyć nas w tabeli. Czekają nas więc teraz bardzo trudne spotkania – to z Parmą oraz następne z Milanem, nie zapominajmy także o Coppa Italia z Napoli. A więc nie pozostaje nic innego jak wygrywać i piąć się do góry w tabeli. Tego właśnie życze sobie i Wam w tym Nowym Roku.
Powiem tak. Jeżeli w tym meczu na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Ciro Ferrara to życzę sobię, by jego podopieczni przegrali z gospodarzami. Jeżeli natomiast na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Guus Hiddink to życzę sobię, by jego podopieczni wygrali z gospodarzami...

Obrazek
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2010, 23:20

mariantsw1 pisze:
tabo89 pisze:Wracamy do gry po Nowym Roku. Chyba wszyscy mamy nadzieję, że będzie lepszy niż poprzedni, chodzi tu nie tylko o wyniki ale o sam styl gry. Przeciwnik nie jest łatwy, bo zajmuje obecnie wysokie 5 miejsce tracąc do Juve 2 pkty więc wygrana z nami pozwala im przeskoczyć nas w tabeli. Czekają nas więc teraz bardzo trudne spotkania – to z Parmą oraz następne z Milanem, nie zapominajmy także o Coppa Italia z Napoli. A więc nie pozostaje nic innego jak wygrywać i piąć się do góry w tabeli. Tego właśnie życze sobie i Wam w tym Nowym Roku.
Powiem tak. Jeżeli w tym meczu na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Ciro Ferrara to życzę sobię, by jego podopieczni przegrali z gospodarzami. Jeżeli natomiast na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Guus Hiddink to życzę sobię, by jego podopieczni wygrali z gospodarzami...
twoja miłość do naszego klubu przejawia się tylko wtedy gdy na ławce trenerskiej siedzi ktoś inny niż Ferrara, Ranieri czy inny Pieroni ?

ja zawsze życzę Juventusowi zwycięstw, ale Ferrara mógłby przegrać ten mecz... ; d Albo wygrać i odejść z Hunorem!

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2010, 23:26

dr.DeV pisze:
mariantsw1 pisze:Powiem tak. Jeżeli w tym meczu na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Ciro Ferrara to życzę sobię, by jego podopieczni przegrali z gospodarzami. Jeżeli natomiast na ławce trenerskiej drużyny przyjezdnej ma siedzieć Guus Hiddink to życzę sobię, by jego podopieczni wygrali z gospodarzami...
twoja miłość do naszego klubu przejawia się tylko wtedy gdy na ławce trenerskiej siedzi ktoś inny niż Ferrara, Ranieri czy inny Pieroni ?
Dobrze wiesz, że nie oto mi chodzi...
dr.DeV pisze:Albo wygrać i odejść z Hunorem!
Taki scenariusz też mógłby być.

Obrazek
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 09:10

a ja tam bym bardzo chcial żeby Juve wygrało 3-0 w świetnym stylu....i tak już do końca sezonu z Ciro na ławce.
chyba wszyscy by sobie tego życzyli...ale niestety cudów nie ma, albo trafiają się rzadko, więc wystarczy 1-0 po samobóju Panucciego w tragicznym stylu->>Ciro out->>Rafa IN
Czy ja coś przegapiłem?
nie wydaje mi się. to tylko moje życzenie :pray:
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2010, 13:39 przez gruzin_juve, łącznie zmieniany 1 raz.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 12:13

szczypek pisze: Powrót do 4-4-2? To jest najlepszy dowód na to, jak ktoś tu ładnie chce swoje cztery litery ocalić.
Dziwisz się, ze Ferrara chce ratować posadę? Wraca do ustawienia w którym wygrał swoje dwa pierwsze mecze jako trener. I bardzo dobrze. Od dłuższego czasu twierdzę, ze powinniśmy wrócić do tego systemu.
Co z Diego? Najprawdopodobniej wybiegłby na lewej stronie, choć uważam, że najlepszym wyjściem byłoby coś takiego:
-----------------------Alex-----------------------
Caceres - Canna - Chiellini(Legro) - Molinaro
Hasan - Melo(Poulsen) - Marchisio - Giovinco(De Ceglie)
--------------- Del Piero - Treze-----------------

W przeciwieństwie do większości liczę na wygraną.
Forza Juve!

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 13:11

ornen pisze:Rafa IN
Czy ja coś przegapiłem?

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 13:16

Corcky pisze:najlepszym wyjściem byłoby coś takiego:
-----------------------Alex-----------------------
Caceres - Canna - Chiellini(Legro) - Molinaro
Hasan - Melo(Poulsen) - Marchisio - Giovinco(De Ceglie)
--------------- Del Piero - Treze-----------------
Opcja fajna, a Diego mógłby wejść w drugiej połowie za Sebę (wtedy przeszlibyśmy na 4-3-1-2) albo Alexa. Ławka by Brazylijczykowi nie zaszkodziła, mogłaby nawet pomóc.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 14:52

Życzę przegranej z wiadomych powodów.

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 15:01

Przewidywane składy

JUVENTUS

Przewidziany skład z grygera na stoperze :D bankowe 3 pkt

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 15:11

Sajan pisze:

Przewidywane składy

JUVENTUS

Przewidziany skład z grygera na stoperze :D bankowe 3 pkt
Myślę, że na Parmę wróci już Chiellini :) .

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 15:13

paku pisze:Życzę przegranej z wiadomych powodów.
Powody są jasne, ale - mam takie pytanko - Wiśle w podobnej sytuacji też byś tak życzył?

Przewidywane składy

JUVENTUS

Przewidziany skład z Grygera na stoperze, Amauri w składzie. Seba oczywiście na ławce. Ech, za dobrze to nie wygląda na papierze.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 15:17

radziłbym za bardzo nie sugerować się tymi składami z gazzetta.. są bo są, po prostu nie mam innych więc wrzucam te.. ale bardzo rzadko się pokrywają z rzeczywistością :wink:

Obrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 15:35

tabo89 pisze:radziłbym za bardzo nie sugerować się tymi składami z gazzetta.. są bo są, po prostu nie mam innych więc wrzucam te.. ale bardzo rzadko się pokrywają z rzeczywistością :wink:
Ale mysle ze gazzetta powinna miec jakies informacje o tym kto jest kontuzjowany a kto nie. A Chiellini mial byc po 20 dniach od meczu z Bayernem :lol: Do boju sztab medyczny! :ok:

Mam nadzieje ze to bedzie ostatnio (przed ostatni?) mecz z Ferrara na lawce.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2010, 16:06

Łukasz pisze:
paku pisze:Życzę przegranej z wiadomych powodów.
Powody są jasne, ale - mam takie pytanko - Wiśle w podobnej sytuacji też byś tak życzył?
Mi wystarczył przegrany jeden mecz, żebym życzył Wiśle przegranych i wystawienie wszystkich zawodników na listę transferową.

Zablokowany