Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS
- Simi
- Qualità Juventino
Diego10 pisze:stahoo - I co to ma byc smieszne ? Moze na jakim Arabskim kanale
:rotfl:stahoo pisze:A to niby jaki kanał? 8)
Oby naszym graczom nic się nie stało.. Nie chciałbym widziec kolejnych kontuzji. Sądze że zagrają Ci, którzy grają bardzo mało w tym sezonie.
- Subiskiin
- Juventino
Kurde :shock:stahoo pisze:Tak, na kanale المملكة العربيّة السّعوديّةDiego10 pisze:Bedzie gdzies w TV /?
A Juventus Ch. przypadkiem nie ma meczy live?
A ja myslalem ze to bedzie na kanale ؤاعتخصهئىش ئ هؤا سفقخىغ
- tabo89
- Juventino
zaktualizowałem właśnie 1 post o listę (na razie 1 kanał) programów transmitujących mecz:

tłumaczenie dzięki www.mtranslator.pltabo89 pisze:Mecz na żywo w TV:
يوفنتوس القناة

- Juventino79
- Juventino
A Kirev nie jest przypadkiem wypożyczony do pasikoników z Zurychu ?rezal pisze:Mam takie fajne przeczucie, że zagramy pierwszą jedenastką a nie rezerwami.Z drugiej strony fajnie by było zobaczyć Kireva, Marrone, czy Immobile
- JuveR
- Juventino
Jest.Juventino79 pisze:A Kirev nie jest przypadkiem wypożyczony do pasikoników z Zurychu ?rezal pisze:Mam takie fajne przeczucie, że zagramy pierwszą jedenastką a nie rezerwami.Z drugiej strony fajnie by było zobaczyć Kireva, Marrone, czy Immobile
Zagramy pewnie rezerwowymi z domieszką młodzieży. Bardzo chciałbym zobaczyć Fausto Rossiego

- centek
- Juventino
يوفنتوس القناة to jest Juventus Channel
chociaz co do tego 'channel' to pewnosci nie mam ale 'Juventus' na 100%
المملكة العربيّة السّعوديّة to jak na moje oko Saudyjski odpowiednik TVP w angielskim jezyku
ؤاعتخصهئىش ئ هؤا سفقخىغ to jest hardkorowe. czytając pierwszy wyraz cały się zaplułem (pierwszy to ten z prawej)
هؤا - to znaczy "on"
generalnie ktoś to chyba skopiował z oldschoolowej wersji koranu
a jednak arabski na coś sie przydaje
المملكة العربيّة السّعوديّة to jak na moje oko Saudyjski odpowiednik TVP w angielskim jezyku
ؤاعتخصهئىش ئ هؤا سفقخىغ to jest hardkorowe. czytając pierwszy wyraz cały się zaplułem (pierwszy to ten z prawej)
هؤا - to znaczy "on"
generalnie ktoś to chyba skopiował z oldschoolowej wersji koranu
a jednak arabski na coś sie przydaje

- tabo89
- Juventino
według translatora internetowego jest to dokładnie Juventus Channelcentek pisze:يوفنتوس القناة to jest Juventus Channel
ciekawy język, aż sobie ustawiłem w podpisie FORZA JUVENTUS po arabsku

- evilboy
- Juventino
A co, wolałbyś zagrać tuż po Nowym Roku?^Slim^ pisze: Ogólnie to przesrane grać mecz tuż przed Nowym Rokiem, mi by się nie chciało.
EDIT:
Tja, niedługo inter zacznie nam płacić, żebyśmy przestali grać jak przekupieni, bo to już się robi podejrzane...SadziQ pisze:Jak zwykle dostaniemy,dopóki Ciro Ferrara bedzie u nas i caly zarządk.Moze to specjalnie,ze tak slabo gramy?Inter nas przekupil?:O
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2009, 16:28 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- centek
- Juventino
tak właściwie to masz napisane "Ja kocham Juventus" ale w sumie to mi nie przeszkadzatabo89 pisze:według translatora internetowego jest to dokładnie Juventus Channelcentek pisze:يوفنتوس القناة to jest Juventus Channel
ciekawy język, aż sobie ustawiłem w podpisie FORZA JUVENTUS po arabsku

Forza Juventus byłoby raczej tak:
فورزا يوفانتوس
ale w arabskim nie ma 'o' wiec jest Furza Juventus

polecam ten język

- juventusprzemek
- Juventino
Moim zdaniem zagrajmy w obronie Caceres, Grosso, Chiellini, Legrottaglie
w pomocy Sissoko, Melo, Pulsen, Salihamidzic, Camoranesi a w ataku Diego lub Del Piero lub Giovinco.
Dzięki takiemu składowi unikniemy wysokiej porażki. Może wygramy? Trzeba wierzyć, że ten rok zakończymy jakimś podbudowującym wyczynem, który zmobilizuje naszych do dalszych zwycięstw. I wtedy powalczymy o Scudetto!
Forza Juventus!
w pomocy Sissoko, Melo, Pulsen, Salihamidzic, Camoranesi a w ataku Diego lub Del Piero lub Giovinco.
Dzięki takiemu składowi unikniemy wysokiej porażki. Może wygramy? Trzeba wierzyć, że ten rok zakończymy jakimś podbudowującym wyczynem, który zmobilizuje naszych do dalszych zwycięstw. I wtedy powalczymy o Scudetto!
Forza Juventus!