Coca Cola (Powerade - logo) nowym sponsorem Juventusu?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 15:14

-10- pisze:Tak nawiasem pisząc do kiedy mamy umowę z Nike?
wydaję mi się że do 2015/16
Mateuszello pisze:Ej, a czy tam przypadkiem nie piszą, że "Powerade" nie będzie na koszulkach?
z tego tak wynika, ale to nie jest pewna informacja, ja bym ją nawet nazwał plotką :wink:

Obrazek
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 15:22

wojti-s pisze:Padłeś ? Powstań! Powerade. Na razie leżymy, może to nas podniesie ;)
jak chcemy mierzyc wysoko to może Red Bull - doda nam skrzydeł ;)
i wtedy "pofruniemy wysoko"
jak Powerade za darmo to niech dają i jak kasa wpłynie to tez źle niebędzie ;)

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Tharp

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 15:52

Oho, juz to widze. Podczas meczow Molinaro bedzie otwieral budke przed stadionem, i sprzedawal przemycone z treningow powerade'y. Cwane posuniecie ze strony zarzadu, beda dodatkowe srodki finansowe na letnie mercato.

Ale na powaznie, sponsoring Coca Coli ma sie ograniczac wlasnie do zaopatrywania nas w napoje. Co prawda, o ile dobrze pamietam, 3 letnia umowa z New Holland sie konczy po tym sezonie. Ciekawe czy bedzie nowy sponsor, czy moze przedluza umowe.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 19:11

Hehe no wynikami raczej nie przyciągamy sponsorów :P Teraz proponuje kolejną z marek FIAT-a na koszulke - Ferrari :D

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 19:41

^FAZZI^ pisze:Hehe no wynikami raczej nie przyciągamy sponsorów :P Teraz proponuje kolejną z marek FIAT-a na koszulke - Ferrari :D
Myślisz, że Ferrari potrzebuje w kryzysie takiej antyreklamy?

Ja proponuje coś takiego, jeśli już z FIATem musi być związane:
Obrazek

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 20:14

LordJuve pisze:
^FAZZI^ pisze:Hehe no wynikami raczej nie przyciągamy sponsorów :P Teraz proponuje kolejną z marek FIAT-a na koszulke - Ferrari :D
Myślisz, że Ferrari potrzebuje w kryzysie takiej antyreklamy?

Ja proponuje coś takiego, jeśli już z FIATem musi być związane:
Obrazek
Myślę, że do końca sezonu nie będziemy tak tragiczni, a ktoś tu wcześniej napisał zę chyba właśnie po tym sezonie kończy się ciągnikami umowa ;)

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2009, 20:39

hmm faktycznie tylko do końca sezonu jest umowa z NH..
Sponsorowanie klubu przez New Holland jest częścią trzyletniej umowy zawartej z Grupą Fiat, która będzie „Oficjalnym sponsorem” Juventusu do 30 czerwca 2010r
http://agriculture.newholland.com/polan ... entus.aspx

więc sponsor może się zmienić, nie było jeszcze żadnych newsów czy będą przedłużać czy może będzie jakaś inna firma z grupy Fiata.. a może zupełnie inna branża jak np Powerade..

przy okazji szukania tego info natrafiłem na ciekawą promocję:
Dwudziestu pierwszych klientów, którzy w okresie od 25 września do 31 grudnia 2009 r. kupią traktor z serii T8000, zostanie zaproszonych przez New Holland na weekend do Włoch. Kluczowym punktem wyjazdu będzie oczywiście mecz drużyny Juventus na stadionie w rodzinnym mieście drużyny – Turynie.
więc jakby nie było można jeszcze wziąć udział, choć pewnie już nie aktualne, bo pierwsze 20 się mogło rozejść, swoją drogą niezłe cacko:
http://www.farmer.pl/Resources/345/prom ... VENTUS.jpg

Obrazek
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2009, 01:35

Nie dostanie się biletu w normalny sposób kupić traktor :P

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
filipek171

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2009, 09:38

Ja bym się cieszył z Powerade' a ; P
Bo tak to jakieś traktory nas sponsorują...:)

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2009, 10:14

Jakieś? Zobacz ile te jakieś traktory są warte ;)

#AllegriOut
Gregor_09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2009, 10:21

filipek171 pisze:Ja bym się cieszył z Powerade' a ; P
Bo tak to jakieś traktory nas sponsorują...:)
Te "traktory" są segmentem najbardziej rentownym, jeśli chodzi o branżę motoryzacyjną. Jeżeli uważasz, że to wstyd, to zajrzyj sobie w cennik i zobacz, ile kosztuje jeden ciągnik, lub koparka i wtedy się wypowiadaj.

średniej klasy auto kosztuje koło 60 tys PLN, a maszyna New Holland oscyluje w cenach mieszkań w Polsce... 8)

Przy obecnych inwestycjach w infrastrukturę (zarówno w PL jak i na całym świecie) firma New Holland napewno nie jest ujmą.

PS
poza tym dobrze jest widzieć sprzęt NH który buduje nasze autostrady i stadiony :dance:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2009, 10:45

Pomiędzy Juventusem a Coca Colą nie było żadnych rozmów na temat objęcia przez tych drugich oficjalnego sponsoringu nad Bianconerimi. Nie można tego wykluczyć po zakończeniu umowy z New Holland bo wszystko jest możliwe, ale prawdopodobieństwo jest takie samo jak w przypadku Sony Ericssona, BetClick, Alitalii czy jakiejkolwiek innej firmy, także obecnie nie związanej z Juve. Coca Cola stała sponsorem/partnerem.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2009, 20:41

Oj, sorka. dzięki za poprawe pewnie mi się skojarzyło właśnie z want.
Ale czy to na pewno wiarygodne żródło :think:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
ODPOWIEDZ