CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- blads
- Juventino
rękawiczki biore od kopa nawet w tym miesiącu, w ogóle wolał bym żeby ta akcja przeszła w grudniu. Śnieg spadnie i rękawiczki będę musiał kupić bo zamarznę
Już myśle nad takim zakupem bo już dla mnie pogoda do dupy. Co do czapki do musiałbym pomyśleć bo ten pasiak mi nie leży
Czarna z małym herbkiem była by ok ale nie będe stawiał wymagań bo to ty robisz akcje
wezmę rękawiczki na bank, reszte pomyśle
W czapce chętnie widział bym zdjęcie kogoś jak to się prezentuje 

- tabo89
- Juventino
nie narzekajcie, że za późno bo jak nie ponosicie w tym roku to będzie na przyszłość
jak dla mnie to akcja może być nawet w maju, poza sezonem może coś taniej i szybciej bo mają mniej zamówień
spytam jeszcze tam gdzie robiłem szale czy coś takiego robią i jak wyglądają kwestie cen
no i podstawowe pytanie, jak dla mnie bardzo ważne - czy uda się zrobić egzemplarze na próbę żeby sprawdzić jak jakościowo wyjdą hafty
jak dla mnie to akcja może być nawet w maju, poza sezonem może coś taniej i szybciej bo mają mniej zamówień
spytam jeszcze tam gdzie robiłem szale czy coś takiego robią i jak wyglądają kwestie cen
no i podstawowe pytanie, jak dla mnie bardzo ważne - czy uda się zrobić egzemplarze na próbę żeby sprawdzić jak jakościowo wyjdą hafty

- Sapo
- Juventino
Dołączam się do pytania. A rękawiczki brałbym od kopa, są kozackie.tabo89 pisze:no i podstawowe pytanie, jak dla mnie bardzo ważne - czy uda się zrobić egzemplarze na próbę żeby sprawdzić jak jakościowo wyjdą hafty
- juveninhoo
- Juventino
Na rękawiczki bym się pisał jak najbardziej, bo nie mam 

"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- faja69
- Juventino
o jakość haftu nie ma co się martwić, bo wykonuję je ta firma co były szale,
aha z tyłu czapki był by jeszcze mały haft na takiej samej wysokości co z przodu herb, napis Juventus.
nie martwcie się, po założeniu ta czapka nie wygląda tak jak to noszą menele pod sklepem:P idealnie przylega do głowy:)
aha z tyłu czapki był by jeszcze mały haft na takiej samej wysokości co z przodu herb, napis Juventus.
nie martwcie się, po założeniu ta czapka nie wygląda tak jak to noszą menele pod sklepem:P idealnie przylega do głowy:)

- blads
- Juventino
Ja tylko głośno myślałem :lol: wiem przecież o co kaman ale jakby to szybko poszło bez przedłużeń.tanhayi pisze:blads..w grudniu? zanim znajdzie się idealny projekt...zanim dojdą wpłaty..zanim zostanie zrealizowane zamówienie...zanim dojdzie do Ciebie..i tak będzie luty;p