Ogólnopolskie spotkanie kibiców w Lublinie (5 grudnia)
- Łyko
- Qualità Juventino
Trzeba bylo nie wydawac calej kasy na peronie... internetu mu sie zachciało :CJudzio pisze:Ewentualnie reprezentacją Italii![]()
Co do przyjazdu to jest w planach tylko problem z kasą ale i tak miałem być w podobnym terminie w Lublinie więc do zobaczyska raczej
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Jarku o frekwencje w Lublinie chyba powinieneś być spokojny
:)
a co do wyjazdu to jeszcze się zastanawiam czy jechac czy moze odlozyc sobie kase na najblizszy wyjazd na mecz bo jednak troche waluty wypadałoby wziąć ze sobą...

a co do wyjazdu to jeszcze się zastanawiam czy jechac czy moze odlozyc sobie kase na najblizszy wyjazd na mecz bo jednak troche waluty wypadałoby wziąć ze sobą...
- białas
- Juventino
przeprowadź się, będziesz miał bliżej. ja zbytnio nie narzekam.JuveFilip_8_ pisze:Czemu to wszystko jest tak w cholerę daleko :płaczę: :doh: ??
jednak można się poświęcić i przebyć trochę Polski. i nawet Lublin oferuje darmowy nocleg w postaci_STAN_ pisze:kurde daleko troszkę , ale wpadnę...
po drugiej stronie ulicy od tifosi jest komisariat jak ładnie zagadacie 48h noclegu zalatiowne za darmo ;p
cud miasto

odnośnie konkursu picia piwa: określona ilość w jak najkrótszym czasie? normalnie czy przez słomkę? z kufla czy z butelki/puszki? trzeba wybadać teren

EDIT: @_STAN_, to wszystko odnosi się do Filipa i tych, którzy mają "za daleko". bo narzekać zawsze jest łatwo, a okazuje się, że noclegi będą pod nosem
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2009, 00:34 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.
- STAN
- Juventino
Nie wiem czemu cytujesz mnie dwa razy ale luzbiałas pisze:przeprowadź się, będziesz miał bliżej. ja zbytnio nie narzekam.JuveFilip_8_ pisze:Czemu to wszystko jest tak w cholerę daleko :płaczę: :doh: ??
jednak można się poświęcić i przebyć trochę Polski. i nawet Lublin oferuje darmowy nocleg w postaci_STAN_ pisze:kurde daleko troszkę , ale wpadnę...po drugiej stronie ulicy od tifosi jest komisariat jak ładnie zagadacie 48h noclegu zalatiowne za darmo ;p
cud miasto
odnośnie konkursu picia piwa: określona ilość w jak najkrótszym czasie? normalnie czy przez słomkę? z kufla czy z butelki/puszki? trzeba wybadać teren

Jak ktoś ma jakieś pytania związane z miastem itd. śmiało może pisać nas nas z Lublina na GG czy PW
- Swakos_2001
- Juventino
Jedzie ktoś z bydgoszczy,chojnic czy gdańska ? Bo można się razem zabrać
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Piotrek masz być, abyś dojechał, o kasę się nie bój!! wiesz , że jestesmy jak rodzina 8)
Stanie, skontaktuj się z nim
Stanie, skontaktuj się z nim

- Bob
- Juventino
Jak co Warszawa wyrusza o 11:15 i na miejscu w Lublinie jestesmy o 14.05 ceny biletów 36 normalny ulgowy 22.68zł i jak widze dobrze to czy Poznan bedzie jechał tym o 6:22 ,7:00 8.00 ? jak tak to jechalibyśmy tym samym "Niemenem" wiec proponuje sie styknać na Centralnym .
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- gosciu_Muranista
- Juventino
i jak zwykle ostatni się dowiaduję ehhh.Bob Sapp pisze:Jak co Warszawa wyrusza o 11:15 i na miejscu w Lublinie jestesmy o 14.05 ceny biletów 36 normalny ulgowy 22.68zł i jak widze dobrze to czy Poznan bedzie jechał tym o 6:22 ,7:00 8.00 ? jak tak to jechalibyśmy tym samym "Niemenem" wiec proponuje sie styknać na Centralnym .
Czemu tak wcześnie wyruszamy? I kto jedzie z wawy?
Ja będę wiedział czy jadę po 14tym czyli po zjeździe na UW choć szanse są bardzo duże.
- Bob
- Juventino
ja tylko daje propozycje a ,ze o 17 jest juz zbiorka to wypadałoby sie zaaklimatyzowac troche w Lublinie , wiadomo turniej w PES-a bedzie chyba przed meczem wiec dobrze by było troche potrenować , a innymi dojechalibysmy ale z przesiadkami i bysmy byli po 17 , o szkołe sie niemartwgosciu_Muranista pisze:i jak zwykle ostatni się dowiaduję ehhh.Bob Sapp pisze:Jak co Warszawa wyrusza o 11:15 i na miejscu w Lublinie jestesmy o 14.05 ceny biletów 36 normalny ulgowy 22.68zł i jak widze dobrze to czy Poznan bedzie jechał tym o 6:22 ,7:00 8.00 ? jak tak to jechalibyśmy tym samym "Niemenem" wiec proponuje sie styknać na Centralnym .
Ja będę wiedział czy jadę po 14tym czyli po zjeździe na UW choć szanse są bardzo duże.

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
- gosciu_Muranista
- Juventino
no niby racja. Wiesz na uczelni jest tylko taki jeden problem że przedmiot który mam o 17 jest obowiązkowy i jest na nim lista a żeby było wesoło to facet po zajęciach całą listę odczytuje i sprawdza kto jest (200osób musi czekać aż on listę przeczyta!!!) więc jeśli 14ego zgodzi się na przepisanie oceny to nie ma problemu jeśli natomiast nie to będzie ciężko.Bob Sapp pisze:ja tylko daje propozycje a ,ze o 17 jest juz zbiorka to wypadałoby sie zaaklimatyzowac troche w Lublinie , wiadomo turniej w PES-a bedzie chyba przed meczem wiec dobrze by było troche potrenować , a innymi dojechalibysmy ale z przesiadkami i bysmy byli po 17 , o szkołe sie niemartwgosciu_Muranista pisze:i jak zwykle ostatni się dowiaduję ehhh.Bob Sapp pisze:Jak co Warszawa wyrusza o 11:15 i na miejscu w Lublinie jestesmy o 14.05 ceny biletów 36 normalny ulgowy 22.68zł i jak widze dobrze to czy Poznan bedzie jechał tym o 6:22 ,7:00 8.00 ? jak tak to jechalibyśmy tym samym "Niemenem" wiec proponuje sie styknać na Centralnym .
Ja będę wiedział czy jadę po 14tym czyli po zjeździe na UW choć szanse są bardzo duże.masz ja cały rok a taki mecz tylko raz w rundzie
wiec zapraszamy
do pociagu ;]
Ale jestem dobrej myśli a po za tym obiecałem paru osobom z Lbn, że przyjadę do nich.