Ogólnopolskie spotkanie kibiców w Lublinie (5 grudnia)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 15:27

Ewentualnie reprezentacją Italii :)

Co do przyjazdu to jest w planach tylko problem z kasą ale i tak miałem być w podobnym terminie w Lublinie więc do zobaczyska raczej ;)

Obrazek
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 17:33

Judzio pisze:Ewentualnie reprezentacją Italii :)

Co do przyjazdu to jest w planach tylko problem z kasą ale i tak miałem być w podobnym terminie w Lublinie więc do zobaczyska raczej ;)
Trzeba bylo nie wydawac calej kasy na peronie... internetu mu sie zachciało :C

Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 17:48

W sumie to tez bym sie przejechal. Jechalby ktos jeszcze z Krakowa oprocz Leniupa i Juvepiotra18?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 17:55

Zapraszamy, zapraszamy :wink:

oby tylko dopisała frekwencja i oby starcie z interem miało wielkie znaczenie w układzie tabeli :twisted:

Obrazek
juvepiotr18(stare)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 19:40

Jarku o frekwencje w Lublinie chyba powinieneś być spokojny :):)
a co do wyjazdu to jeszcze się zastanawiam czy jechac czy moze odlozyc sobie kase na najblizszy wyjazd na mecz bo jednak troche waluty wypadałoby wziąć ze sobą...

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 00:08

JuveFilip_8_ pisze:Czemu to wszystko jest tak w cholerę daleko :płaczę: :doh: ??
przeprowadź się, będziesz miał bliżej. ja zbytnio nie narzekam.
_STAN_ pisze:kurde daleko troszkę , ale wpadnę...
jednak można się poświęcić i przebyć trochę Polski. i nawet Lublin oferuje darmowy nocleg w postaci
po drugiej stronie ulicy od tifosi jest komisariat jak ładnie zagadacie 48h noclegu zalatiowne za darmo ;p

cud miasto :prochno:

odnośnie konkursu picia piwa: określona ilość w jak najkrótszym czasie? normalnie czy przez słomkę? z kufla czy z butelki/puszki? trzeba wybadać teren ;)

EDIT: @_STAN_, to wszystko odnosi się do Filipa i tych, którzy mają "za daleko". bo narzekać zawsze jest łatwo, a okazuje się, że noclegi będą pod nosem :wink:
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2009, 00:34 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.

STAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 00:22

białas pisze:
JuveFilip_8_ pisze:Czemu to wszystko jest tak w cholerę daleko :płaczę: :doh: ??
przeprowadź się, będziesz miał bliżej. ja zbytnio nie narzekam.
_STAN_ pisze:kurde daleko troszkę , ale wpadnę...
jednak można się poświęcić i przebyć trochę Polski. i nawet Lublin oferuje darmowy nocleg w postaci
po drugiej stronie ulicy od tifosi jest komisariat jak ładnie zagadacie 48h noclegu zalatiowne za darmo ;p

cud miasto :prochno:

odnośnie konkursu picia piwa: określona ilość w jak najkrótszym czasie? normalnie czy przez słomkę? z kufla czy z butelki/puszki? trzeba wybadać teren ;)
Nie wiem czemu cytujesz mnie dwa razy ale luz :)

Jak ktoś ma jakieś pytania związane z miastem itd. śmiało może pisać nas nas z Lublina na GG czy PW

Swakos_2001

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 09:08

Jedzie ktoś z bydgoszczy,chojnic czy gdańska ? Bo można się razem zabrać

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 09:20

Piotrek masz być, abyś dojechał, o kasę się nie bój!! wiesz , że jestesmy jak rodzina 8)
Stanie, skontaktuj się z nim

Obrazek
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 09:31

Jak co Warszawa wyrusza o 11:15 i na miejscu w Lublinie jestesmy o 14.05 ceny biletów 36 normalny ulgowy 22.68zł i jak widze dobrze to czy Poznan bedzie jechał tym o 6:22 ,7:00 8.00 ? jak tak to jechalibyśmy tym samym "Niemenem" wiec proponuje sie styknać na Centralnym .

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 09:44

Bob Sapp pisze:Jak co Warszawa wyrusza o 11:15 i na miejscu w Lublinie jestesmy o 14.05 ceny biletów 36 normalny ulgowy 22.68zł i jak widze dobrze to czy Poznan bedzie jechał tym o 6:22 ,7:00 8.00 ? jak tak to jechalibyśmy tym samym "Niemenem" wiec proponuje sie styknać na Centralnym .
i jak zwykle ostatni się dowiaduję ehhh.
Czemu tak wcześnie wyruszamy? I kto jedzie z wawy?
Ja będę wiedział czy jadę po 14tym czyli po zjeździe na UW choć szanse są bardzo duże.

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 10:36

gosciu_Muranista pisze:
Bob Sapp pisze:Jak co Warszawa wyrusza o 11:15 i na miejscu w Lublinie jestesmy o 14.05 ceny biletów 36 normalny ulgowy 22.68zł i jak widze dobrze to czy Poznan bedzie jechał tym o 6:22 ,7:00 8.00 ? jak tak to jechalibyśmy tym samym "Niemenem" wiec proponuje sie styknać na Centralnym .
Ja będę wiedział czy jadę po 14tym czyli po zjeździe na UW choć szanse są bardzo duże.
ja tylko daje propozycje a ,ze o 17 jest juz zbiorka to wypadałoby sie zaaklimatyzowac troche w Lublinie , wiadomo turniej w PES-a bedzie chyba przed meczem wiec dobrze by było troche potrenować , a innymi dojechalibysmy ale z przesiadkami i bysmy byli po 17 , o szkołe sie niemartw ;) masz ja cały rok a taki mecz tylko raz w rundzie ;) wiec zapraszamy ;) do pociagu ;]

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 10:44

Bob Sapp pisze:
gosciu_Muranista pisze:
ja tylko daje propozycje a ,ze o 17 jest juz zbiorka to wypadałoby sie zaaklimatyzowac troche w Lublinie , wiadomo turniej w PES-a bedzie chyba przed meczem wiec dobrze by było troche potrenować , a innymi dojechalibysmy ale z przesiadkami i bysmy byli po 17 , o szkołe sie niemartw ;) masz ja cały rok a taki mecz tylko raz w rundzie ;) wiec zapraszamy ;) do pociagu ;]
no niby racja. Wiesz na uczelni jest tylko taki jeden problem że przedmiot który mam o 17 jest obowiązkowy i jest na nim lista a żeby było wesoło to facet po zajęciach całą listę odczytuje i sprawdza kto jest (200osób musi czekać aż on listę przeczyta!!!) więc jeśli 14ego zgodzi się na przepisanie oceny to nie ma problemu jeśli natomiast nie to będzie ciężko.
Ale jestem dobrej myśli a po za tym obiecałem paru osobom z Lbn, że przyjadę do nich.

waldi11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 13:27

jest ktoś z okolic Tarnowa kto będzie jechał ???

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2009, 13:42

Jak tam z pubem? Jest do naszej dyspozycji do rana czy jak to wyglada?

ODPOWIEDZ