Cannavaro na dopingu?
- deszczowy
- Juventino
I to jest największy problem. Bo jak go nam, nie daj Boże, zdyks... zdykwal... zdyksalifi.... jak nie bedzie mógł grać, to zostaniemy DO KOŃCA SEZONU z nienajlepiej, póki co, dysponowanym Chiellinim, równie dobrze co Kielon usposobionym Legro i młodziutkim Caceresem. Nie sądzisz, że to trochę mało??beka pisze:Wiesz, Warzywniak się odchudzał ... :roll:
Ja mam nadzieję, że wszystko będzie OK, a jeśli nie to ... na szczęście mamy z nim kontrakt tylko do końca tego sezonu.
- Juve22
- Juventino
I jeszcze jest mlody Lorenzo Ariaudo, i teraz pytanie po jakiego grzyba sprzedawalismy Olofa ??deszczowy pisze:I to jest największy problem. Bo jak go nam, nie daj Boże, zdyks... zdykwal... zdyksalifi.... jak nie bedzie mógł grać, to zostaniemy DO KOŃCA SEZONU z nienajlepiej, póki co, dysponowanym Chiellinim, równie dobrze co Kielon usposobionym Legro i młodziutkim Caceresem. Nie sądzisz, że to trochę mało??beka pisze:Wiesz, Warzywniak się odchudzał ... :roll:
Ja mam nadzieję, że wszystko będzie OK, a jeśli nie to ... na szczęście mamy z nim kontrakt tylko do końca tego sezonu.
- bendzamin
- Redaktor
Oczywiście, że to mało i oczywiście, że chciałbym, aby Cannavaro nie został wykluczony. Trzeba jednak spojrzeć realnie i wziąć pod uwagę to, że jednak Fabio dostanie karę. Wtedy, mam nadzieję, w zimowym okienku kogoś kupimy.deszczowy pisze: I to jest największy problem. Bo jak go nam, nie daj Boże, zdyks... zdykwal... zdyksalifi.... jak nie bedzie mógł grać, to zostaniemy DO KOŃCA SEZONU z nienajlepiej, póki co, dysponowanym Chiellinim, równie dobrze co Kielon usposobionym Legro i młodziutkim Caceresem. Nie sądzisz, że to trochę mało??
- Brutalo
- Juventino
Nie wiem czy ironizujesz ale...wloski pisze: Nie wierze, że Cannavaro brał cokolwiek, ponieważ słynął od zawsze zdobrego przygotowania fizycznego i czystości.
Jeśli to prawda, nie był bym w szoku.
- deszczowy
- Juventino
Swoją drogą to dziwna sprawa. Najpierw koksujący Mutu dostaję astronomiczną karę. Później zaczyna szczekać, że to z winy Juventusu. Teraz pojawiają się glosy o Fabio. Mam nadzieję, że się rozejdzie po kościach i skończy na strachu, ale zanadto zaczyna mi to śmierdzieć Zemanem i jego krzywymi akcjami.
PS. 600- setny post mi stuknął
PS. 600- setny post mi stuknął

- TURINIO
- Juventino
Nieprawdopodobne. 36-letni rutyniarz bierze lek antyalergiczny...bo użądlił go jakiś owad. Pytanie? Czy przez 20 lat kariery piłkarskiej Cannavaro nie miał problemów z ukąszeniami owadów??
Swoją drogą, jeżeli kapitan reprezentacji Italii i lider naszej defensywy zostanie zdyskwalifikowany na kilka miesięcy bądź ( o zgrozo! ) do końca sezonu, to w zimowym okienku transferowym trzeba będzie pomyśleć o zastąpieniu go jakimś wysokiej klasy defensorem. Pytanie - czy nasz zarząd stać na taki ruch transferowy?
Swoją drogą, jeżeli kapitan reprezentacji Italii i lider naszej defensywy zostanie zdyskwalifikowany na kilka miesięcy bądź ( o zgrozo! ) do końca sezonu, to w zimowym okienku transferowym trzeba będzie pomyśleć o zastąpieniu go jakimś wysokiej klasy defensorem. Pytanie - czy nasz zarząd stać na taki ruch transferowy?
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- mnowo
- Qualità Juventino
Poczytaj, poczytaj więcej... Nie chodzi o to, że nie miał problemów. Wszystko byłoby ok, gdyby lekarze Juventusu raczyli dopilnować papierkowej roboty i odnotowali ten fakt, że lek oparty na zabronionym dla sportowców kortyzolu podali mu w ramach doraźnego leczenia w związku z pogarszającym się stanem zdrowia, co związane było z silnym uczuleniem na jad - w tym wypadku - os.TURINIO pisze:Nieprawdopodobne. 36-letni rutyniarz bierze lek antyalergiczny...bo użądlił go jakiś owad. Pytanie? Czy przez 20 lat kariery piłkarskiej Cannavaro nie miał problemów z ukąszeniami owadów??
Zapraszam do newsa na głównej.
- JuveR
- Juventino
No coś Ty... Nie czytałeś? Zimą będziemy musieli zapłacić 17mln. odszkodowania za Adriana Mutu!TURINIO pisze:Nieprawdopodobne. 36-letni rutyniarz bierze lek antyalergiczny...bo użądlił go jakiś owad. Pytanie? Czy przez 20 lat kariery piłkarskiej Cannavaro nie miał problemów z ukąszeniami owadów??
A co do samego Cannavaro, to na razie nie ma o czym pisać.
- TURINIO
- Juventino
Poczytaj, poczytaj więcej
Już przeczytałem

Swojego posta napisałem tylko w oparciu o wzmiankową informacją z gazeta.pl
Mam nadzieję zatem, że sprawa szybko się wyjaśni, bowiem Cannavaro powinien być naszym kluczowym zawodnikiem w obecnym sezonie. Bez niego nasza defensywa gra na dużo niższym poziomie.
Tiaa..Ponoć zapłacimy towarem, a nie pieniędzmi. Adrian ma sporo znajomości, myślę, że bez problemu załatwi odpowiednią iloścNo coś Ty... Nie czytałeś? Zimą będziemy musieli zapłacić 17mln. odszkodowania za Adriana Mutu!
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ponieważ otrzymaliśmy Cannavaro. W związku z tym Mellberg musiałby się pogodzić z rolą "prawie wiecznego" rezerwowego, ponieważ nie byłby w stanie wywalczyć sobie miejsca przy Chiellinim, Cannavaro i Legrottaglie. Alternatywą jest jeszcze Caceres.Juve22 pisze:I jeszcze jest mlody Lorenzo Ariaudo, i teraz pytanie po jakiego grzyba sprzedawalismy Olofa ??
Liczę na szybkie wyjaśnienie sprawy dotyczącej tego "dopingu". Dziennikarze to potrafią koloryzować
- wloski
- Juventino
Stara sprawa z Parmy był to żart który sam potem mocno żałował, musiał się głęboko tłumaczyć przed dziennikarzami po latach gry w innych klubach. Operatorem kamery był inny piłkarz Parmy, a sam Cannavaro udaje, że bierze jakiś specyfik, był młody, nieokiełznany i głupi. Na twoim miejscu nie przeżywał bym tego zbytnio.Brutalo pisze:Nie wiem czy ironizujesz ale...wloski pisze: Nie wierze, że Cannavaro brał cokolwiek, ponieważ słynął od zawsze zdobrego przygotowania fizycznego i czystości.
Jeśli to prawda, nie był bym w szoku.
Widziałem wiele twoich postów często albo fantazjujesz albo twoim źródłem wypowiedzi jest głęboka niewiedza.
- Brutalo
- Juventino
Widzisz, jak się patrzy na posta to się go nie zrozumie. Trzeba go przeczytać, najlepiej ze zrozumieniem :lol: Nie no joke.wloski pisze: Widziałem wiele twoich postów często albo fantazjujesz albo twoim źródłem wypowiedzi jest głęboka niewiedza.
A na poważnie to nie wiem kiedy ostatnio fantazjowałem na forum. Co do głębokiej niewiedzy... Mam internet od momentu zarejestrowania na JP i od tego czasu mogę się pochwalić naprawdę faktograficzną wiedzą, na temat której mogę swobodnie dyskutować. Nigdy (przynajmniej nie pamiętam takiego zjawiska) nie "przywłaszczałem" sobie wiedzy której nie posiadam pisząc jak bym był ekspertem z sezonów przed Calciopoli bo nie jestem (pod względem czysto faktograficznym), tak więc jeśli czujesz się odpowiednią osobą śmiało możesz zarzucać mi głęboką niewiedzę na sprawy Juve i Parmie z tamtego wieku.
Swoją drogą Canna świetnie zagrał scenę zażywania Neotonu (notabene według googli legalnego środka, choć w tym przypadku również moje informacje mogą być oznaką głębokiej niewiedzy). Ale spoko, Canna był wtedy "młody, nieokiełznany i głupi"
- piotrek.prz
- Juventino
Szkoda, że osoby komentujące newsy nie wezmą czasem na wstrzymanie...
Naprawdę macie pretensje do Cannavaro że jest uczulony? Od początku (już od pierwszego newsa) wszystko wskazywało na to, że to jakiś nieszczęśliwy zbieg okoliczności, i to raczej lekarze zawinili, że fakt o użądleniu nie został zgłoszony, a teraz tylko się to potwierdziło...
Ale lepiej zaatakować od razu Cannę, bo przecież tak najwygodniej...
Komentarze w stylu:

Naprawdę macie pretensje do Cannavaro że jest uczulony? Od początku (już od pierwszego newsa) wszystko wskazywało na to, że to jakiś nieszczęśliwy zbieg okoliczności, i to raczej lekarze zawinili, że fakt o użądleniu nie został zgłoszony, a teraz tylko się to potwierdziło...
Ale lepiej zaatakować od razu Cannę, bo przecież tak najwygodniej...
Komentarze w stylu:
czyNiasty pisze:To teraz w ramach rewanżu powinniśmy rozwiązać z Canną kontrakt :C
są chyba już lekko nie na miejscu...Bart_DB pisze:Burak, burakiem zostanie.
W takim razie czekamyBart_DB pisze:Mam nadzieję, że cofnę te słowa.

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon