Mecze juve w TV
- Majos
- Juventino
Nie sądzę, żeby takie akty desperacji pomogły w zamianie transmisji, lecz może rzeczywiście coś się zmieni na przyszłość, oczywiście też wysłałem mały tekścik do panów z Polsatu.kosciu88 pisze:UWAGA !!! Mam prosbe aby wszyscy kibice Juventusu napisali do polsatu sport aby zmienili pokazywany mecz w srode z Real-Marsylia na Bayern-Juventus. Zazalenie wysylajcie na http://polsatsport.pl/kontakt.php . Niech puszczaja wkoncu ciekawe mecze a nie caly czas tylko Barcelone Man Utde i Zelika z pseudo gwiazdorami. Pozdrawiam
- Desant.
- Juventino
Szczerze? Wątpię...HubsonJUVE pisze:Wątpie zeby zamaist realu pokazai Bayern - Juve ale moze w nastepnej kolejce pokaza Juve - Haifa:)
Chyba znajdą lepszy mecz do transmisji niż Juve - Haifa...
Mają np:
Real Madrid CF - AC Milan
Chelsea FC - Atletico de Madrid
Liverpool FC - Olympique Lyonnais
Nie wydaje mi się, żeby w takiej sytuacji zdecydowaliby się na transmisję naszego spotkania, choć bardzo mi się to marzy...
- piotrinho1234...
- Juventino
Powiem więcej,wątpie aby ten mecz był na N-ceqUIET pisze:Szczerze? Wątpię...HubsonJUVE pisze:Wątpie zeby zamaist realu pokazai Bayern - Juve ale moze w nastepnej kolejce pokaza Juve - Haifa:)
Chyba znajdą lepszy mecz do transmisji niż Juve - Haifa...
Mają np:
Real Madrid CF - AC Milan
Chelsea FC - Atletico de Madrid
Liverpool FC - Olympique Lyonnais
Nie wydaje mi się, żeby w takiej sytuacji zdecydowaliby się na transmisję naszego spotkania, choć bardzo mi się to marzy...
- KimiIceman
- Juventino
kosciu88 pisze:UWAGA !!! Mam prosbe aby wszyscy kibice Juventusu napisali do polsatu sport aby zmienili pokazywany mecz w srode z Real-Marsylia na Bayern-Juventus. Zazalenie wysylajcie na http://polsatsport.pl/kontakt.php . Niech puszczaja wkoncu ciekawe mecze a nie caly czas tylko Barcelone Man Utde i Zelika z pseudo gwiazdorami. Pozdrawiam
Również wątpie, żeby zmienili program transmisjiMajosJuventino pisze:Nie sądzę, żeby takie akty desperacji pomogły w zamianie transmisji, lecz może rzeczywiście coś się zmieni na przyszłość, oczywiście też wysłałem mały tekścik do panów z Polsatu.

Oczywiście napisałem do panów z Polsatu i miły to ja nie byłem, napisałem niemal to samo co tutaj :-D Jak widać TV woli kasę niż widowisko i więcej sław niż więcej kreatywności i chyba TV nie lubi Juve i mają do nas uprzedzenia z oczywistego powodu.
Ostatnio zmieniony 25 września 2009, 18:10 przez KimiIceman, łącznie zmieniany 3 razy.
- Desant.
- Juventino
Dlaczego? N-ka nie transmituje wszystkich meczy kolejki?
Ja i tak mam okazję obejrzeć tylko w przypadku, gdy mecz transmituje Polsat, bo N-ki nie posiadam, a z internetem sami wiecie jak jest...
Edit./
@KimiFerrari .

Ja i tak mam okazję obejrzeć tylko w przypadku, gdy mecz transmituje Polsat, bo N-ki nie posiadam, a z internetem sami wiecie jak jest...

Edit./
@KimiFerrari .

- Gruppo Brusco
- Interista
Również wolałbym obejrzeć mecz Bayern-Juventus niż Real-Marsylia, ale jest już chyba za późno na zażalenia. Ciekawe czym kierowali się ludzie na górze wybierając to spotkanie, chyba ilością nowych''kibiców'' Realu w Polsce.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jak to nie wiesz?? Bo gra tam Kristianoronaldo, który strzelił ostatnio dwa gole. Czytałem o tym w BravoSport 8)Gruppo Brusco pisze:Ciekawe czym kierowali się ludzie na górze wybierając to spotkanie
Ps. Uwaga :!: W GigaSport świetny poster naszej gwiazdy.
Niestety ilość takich laików jest zdecydowanie większa w naszym kraju niż kibiców z prawdziwego zdarzenia, którzy chociaż średnio ogarniają swoją ulubioną drużynę...
- Szymek140993
- Juventino
Nasza akcja przynisła oczekiwany skutek chociarz nie do końca i nie jestem pewien czy to dzięki niej ale mianowicie. W środę na antenie TV4kosciu88 pisze:UWAGA !!! Mam prosbe aby wszyscy kibice Juventusu napisali do polsatu sport aby zmienili pokazywany mecz w srode z Real-Marsylia na Bayern-Juventus. Zazalenie wysylajcie na http://polsatsport.pl/kontakt.php . Niech puszczaja wkoncu ciekawe mecze a nie caly czas tylko Barcelone Man Utde i Zelika z pseudo gwiazdorami. Pozdrawiam
o godzinie 23 55 będzie można obejrzeć mecz Bayern-Juve.
Musimy częściej organizować takie akcje.

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja bym nie odpuszczał. Skoro Polsat pokazał, że jest do ugięcia musimy próbować dalej. Godzina 23.55 to mimo wszystko jest dla niektórych osób pewien problem.Szymek140993 pisze:Nasza akcja przynisła oczekiwany skutek chociarz nie do końca i nie jestem pewien czy to dzięki niej ale mianowicie. W środę na antenie TV4kosciu88 pisze:UWAGA !!! Mam prosbe aby wszyscy kibice Juventusu napisali do polsatu sport aby zmienili pokazywany mecz w srode z Real-Marsylia na Bayern-Juventus. Zazalenie wysylajcie na http://polsatsport.pl/kontakt.php . Niech puszczaja wkoncu ciekawe mecze a nie caly czas tylko Barcelone Man Utde i Zelika z pseudo gwiazdorami. Pozdrawiam
Musimy częściej organizować takie akcje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Alex_10
- Juventino
Ciekawe kto wytrzyma do 23,55, chociaż można oglądać Real o 20,45 i zostanie po meczu półtorej godziny wyłączyć się z życia. 
A właśnie mecz na N ma być na tym samym kanale co z Bordeaux był pokazywany ?

A właśnie mecz na N ma być na tym samym kanale co z Bordeaux był pokazywany ?
- KimiIceman
- Juventino
TV4 u mnie jest zawaliście słaby, ale może mi się pofarci, więc to nie jest taki zły pomysł, bo mam niezły wzrok. Ale 23:55 to może być problem, bo mogę zasnąć o tej godzinie, a szkołe zawsze zaczynam o 8-mej. Gdyby można by było obejrzeć na żywo, albo chociaż o 22 to byłoby superSzymek140993 pisze:Nasza akcja przynisła oczekiwany skutek chociarz nie do końca i nie jestem pewien czy to dzięki niej ale mianowicie. W środę na antenie TV4
Musimy częściej organizować takie akcje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

No, prawie północ to ogromny problem a TV4 u mnie ledwo łapie, ale może będę miał farta. Bo jestem trochę zmęczony oglądaniem meczów na necie z dwóch powodów. 1-szy to taki, że może nie być meczu którego chcę oglądać na TVU Player a pozostałe linki nie dają mi żadnej gwarancji odnośnie płynności a drugi to taki, że zawsze mi się może jedna i druga na kompa wejść i the endzoff pisze:Ja bym nie odpuszczał. Skoro Polsat pokazał, że jest do ugięcia musimy próbować dalej. Godzina 23.55 to mimo wszystko jest dla niektórych osób pewien problem.