Mecze juve w TV

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 17:04

kosciu88 pisze:UWAGA !!! Mam prosbe aby wszyscy kibice Juventusu napisali do polsatu sport aby zmienili pokazywany mecz w srode z Real-Marsylia na Bayern-Juventus. Zazalenie wysylajcie na http://polsatsport.pl/kontakt.php . Niech puszczaja wkoncu ciekawe mecze a nie caly czas tylko Barcelone Man Utde i Zelika z pseudo gwiazdorami. Pozdrawiam
Nie sądzę, żeby takie akty desperacji pomogły w zamianie transmisji, lecz może rzeczywiście coś się zmieni na przyszłość, oczywiście też wysłałem mały tekścik do panów z Polsatu.

Hubson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 17:45

Wątpie zeby zamaist realu pokazai Bayern - Juve ale moze w nastepnej kolejce pokaza Juve - Haifa:)

Tez oczywiscie wysłałem :)

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 18:00

HubsonJUVE pisze:Wątpie zeby zamaist realu pokazai Bayern - Juve ale moze w nastepnej kolejce pokaza Juve - Haifa:)
Szczerze? Wątpię...

Chyba znajdą lepszy mecz do transmisji niż Juve - Haifa...

Mają np:

Real Madrid CF - AC Milan
Chelsea FC - Atletico de Madrid
Liverpool FC - Olympique Lyonnais

Nie wydaje mi się, żeby w takiej sytuacji zdecydowaliby się na transmisję naszego spotkania, choć bardzo mi się to marzy...

piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 18:04

qUIET pisze:
HubsonJUVE pisze:Wątpie zeby zamaist realu pokazai Bayern - Juve ale moze w nastepnej kolejce pokaza Juve - Haifa:)
Szczerze? Wątpię...

Chyba znajdą lepszy mecz do transmisji niż Juve - Haifa...

Mają np:

Real Madrid CF - AC Milan
Chelsea FC - Atletico de Madrid
Liverpool FC - Olympique Lyonnais

Nie wydaje mi się, żeby w takiej sytuacji zdecydowaliby się na transmisję naszego spotkania, choć bardzo mi się to marzy...
Powiem więcej,wątpie aby ten mecz był na N-ce

KimiIceman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 18:06

kosciu88 pisze:UWAGA !!! Mam prosbe aby wszyscy kibice Juventusu napisali do polsatu sport aby zmienili pokazywany mecz w srode z Real-Marsylia na Bayern-Juventus. Zazalenie wysylajcie na http://polsatsport.pl/kontakt.php . Niech puszczaja wkoncu ciekawe mecze a nie caly czas tylko Barcelone Man Utde i Zelika z pseudo gwiazdorami. Pozdrawiam
MajosJuventino pisze:Nie sądzę, żeby takie akty desperacji pomogły w zamianie transmisji, lecz może rzeczywiście coś się zmieni na przyszłość, oczywiście też wysłałem mały tekścik do panów z Polsatu.
Również wątpie, żeby zmienili program transmisji :( I nie różnią się w ogóle od TVP, które ciągle pokazywało Real, Man Utd, Celtic itd. bo grał tam jakiś Polak, a mecze niemal zawsze z ich udziałem były nudne jak flaki z olejem, albo transmitowany w środę ostatnią Inter-Barcelona, który przypominał :angry: Nic ciekawego się nie działo. Już same "nazwy" meczów różnią się zainteresowaniem i "efektownością" :D . Jak Real Madryt - Olimpique Marsylia może się równać z Bayern Monachium - Juventus Turyn :?: :| Można być pewnym że Bayern-Juventus dostarczy wielu emocji i ciekawych akcji, bo poziom obydwu drużyn jest niezwykle wyrównany a Real - Ol.Marsylia to na 90% jest pewny zwycięstwa naszpikowany pseudogwiazdeczkami typu Ronaldo a ja nie ukrywam że nienawidzę Realu i sami grają nudny futbol i po raz 6-ty odpadną w 1/8 w kiepskim stylu...zwłaszcza kiedy polegli na Anfield pokazali jak są słabi i ci co mówią, że Real jest największy to niech przestaną żyć przeszłością lub FM-em a najlepiej oba. Marsylijczycy rozpoczęli od porażki z Milanem :| :smile: i możemy oczekiwać nudnego meczu i ponownej walki z internetem (przynajmniej u mnie)... :|
Oczywiście napisałem do panów z Polsatu i miły to ja nie byłem, napisałem niemal to samo co tutaj :-D Jak widać TV woli kasę niż widowisko i więcej sław niż więcej kreatywności i chyba TV nie lubi Juve i mają do nas uprzedzenia z oczywistego powodu.

Ostatnio zmieniony 25 września 2009, 18:10 przez KimiIceman, łącznie zmieniany 3 razy.

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 18:06

Dlaczego? N-ka nie transmituje wszystkich meczy kolejki?

Ja i tak mam okazję obejrzeć tylko w przypadku, gdy mecz transmituje Polsat, bo N-ki nie posiadam, a z internetem sami wiecie jak jest... :|

Edit./

@KimiFerrari .

:bravo:

mazitbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 18:50

Również napisałem do nich zażalenie, choć wątpię, żeby to coś pomogło, ale zawsze warto próbować, z mediami to już tak jest, że zazwyczaj wybierają "tanie buble" ...

Gruppo Brusco

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 18:58

Również wolałbym obejrzeć mecz Bayern-Juventus niż Real-Marsylia, ale jest już chyba za późno na zażalenia. Ciekawe czym kierowali się ludzie na górze wybierając to spotkanie, chyba ilością nowych''kibiców'' Realu w Polsce.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 19:05

Gruppo Brusco pisze:Ciekawe czym kierowali się ludzie na górze wybierając to spotkanie
Jak to nie wiesz?? Bo gra tam Kristianoronaldo, który strzelił ostatnio dwa gole. Czytałem o tym w BravoSport 8)

Ps. Uwaga :!: W GigaSport świetny poster naszej gwiazdy.

Niestety ilość takich laików jest zdecydowanie większa w naszym kraju niż kibiców z prawdziwego zdarzenia, którzy chociaż średnio ogarniają swoją ulubioną drużynę...

Obrazek
Szymek140993

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 08:50

Nasza akcja przynisła oczekiwany skutek chociarz nie do końca i nie jestem pewien czy to dzięki niej ale mianowicie. W środę na antenie TV4
o godzinie 23 55 będzie można obejrzeć mecz Bayern-Juve.
Musimy częściej organizować takie akcje. :) :) :) :) :) :)

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 13:22

Szymek140993 pisze:
Nasza akcja przynisła oczekiwany skutek chociarz nie do końca i nie jestem pewien czy to dzięki niej ale mianowicie. W środę na antenie TV4
Ja bym nie odpuszczał. Skoro Polsat pokazał, że jest do ugięcia musimy próbować dalej. Godzina 23.55 to mimo wszystko jest dla niektórych osób pewien problem.

Obrazek
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 13:33

Ciekawe kto wytrzyma do 23,55, chociaż można oglądać Real o 20,45 i zostanie po meczu półtorej godziny wyłączyć się z życia. :D

A właśnie mecz na N ma być na tym samym kanale co z Bordeaux był pokazywany ?

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 13:49

Tak, na głównym kanale nSportu - nr. 60.

KimiIceman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 09:45

Szymek140993 pisze:Nasza akcja przynisła oczekiwany skutek chociarz nie do końca i nie jestem pewien czy to dzięki niej ale mianowicie. W środę na antenie TV4
TV4 u mnie jest zawaliście słaby, ale może mi się pofarci, więc to nie jest taki zły pomysł, bo mam niezły wzrok. Ale 23:55 to może być problem, bo mogę zasnąć o tej godzinie, a szkołe zawsze zaczynam o 8-mej. Gdyby można by było obejrzeć na żywo, albo chociaż o 22 to byłoby super :|
zoff pisze:Ja bym nie odpuszczał. Skoro Polsat pokazał, że jest do ugięcia musimy próbować dalej. Godzina 23.55 to mimo wszystko jest dla niektórych osób pewien problem.
No, prawie północ to ogromny problem a TV4 u mnie ledwo łapie, ale może będę miał farta. Bo jestem trochę zmęczony oglądaniem meczów na necie z dwóch powodów. 1-szy to taki, że może nie być meczu którego chcę oglądać na TVU Player a pozostałe linki nie dają mi żadnej gwarancji odnośnie płynności a drugi to taki, że zawsze mi się może jedna i druga na kompa wejść i the end :| .

ODPOWIEDZ