RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
póki co nie miałem na nic czasu, ale przynajmniej kilka osób by "stykło" żeby były;) Trzymam Cię za słowo, no i przygotuj się, że trzeba by na sobotę wieczór być... nie wiem czy na Napoli się zdążymy zorganizować... potem w następnej kolejce 25.10 są derby 8) przede wszystkim jednak trzeba będzie znaleźć pubik gdzie da sie ten mecz oglądnąć, następne prestiżowe dla tv spotkanie będzie 2.11 z Rzymianami :-D wiadomo - łatwiej by znaleźć miejscówkę...
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Widzę, że w końcu jakieś światło się wyłania nad tymi meczami w pubach rzeszowskich.
Akurat w tym tygodniu nie będę mógł, więc w sumie dla mnie i tak było by lepiej zorganizować się w przyszłym tygodniu, a wtedy już przyjdę na pewno... i być może zabiorę z sobą fanów Juve nie związanych zbyt mocno z JP. Może by tak nawet zrobić takie mniejsze spotkanie organizacyjne np.: w Gratach, by wszystko ustalić.
W sumie fajnie by było pujść na mecz Real Juve za 2 i pół tygodnia, jeśli oczywiście znowu nie dadzą jakiegoś marnego meczu w TVP.
Pozostaje tylko ten pub - w Rzeszowie to w pubach się głównie pije i "polewa" z znajomymi, a nie mecze ogląda.
Akurat w tym tygodniu nie będę mógł, więc w sumie dla mnie i tak było by lepiej zorganizować się w przyszłym tygodniu, a wtedy już przyjdę na pewno... i być może zabiorę z sobą fanów Juve nie związanych zbyt mocno z JP. Może by tak nawet zrobić takie mniejsze spotkanie organizacyjne np.: w Gratach, by wszystko ustalić.
W sumie fajnie by było pujść na mecz Real Juve za 2 i pół tygodnia, jeśli oczywiście znowu nie dadzą jakiegoś marnego meczu w TVP.
Pozostaje tylko ten pub - w Rzeszowie to w pubach się głównie pije i "polewa" z znajomymi, a nie mecze ogląda.
- Volto
- Juventino
dokładnie - tu zazdroszczę nieco kolegom z Poznania na przykład - tam nie ma z tym problemu...
U Nas jest tak jak napisałeś, przede wszystkim liczę na Piwnicę, ew. H2O i Corner. Będę się dowiadywał.
Na Real można by pójść, tylko trzeba wiedzieć wcześniej ile osób itd. itp. Sam póki co mieszkam jeszcze koło Leżajska i tam pracuje, jednak wkrótce przeniosę się do Rzeszowa na stałe. Co do tego tygodnia to definitywnie odpada. Real pasował by jak ulał, poza tym to klasyka CL - królewscy zresztą chyba maja biało-czarny kompleks, ile razy Nas dostawali w ostatnich latach tyle razy żegnali sie z rozgrywkami, teraz na ich szczęście jesteśmy w grupie - pozostaje im drugie miejsce
Koledzy jak najmilej witani będą i spotkanie przedmeczowe również, graciarnia pasuje, tylko, że na tygodniu na pewno mnie nie będzie - praca...
U Nas jest tak jak napisałeś, przede wszystkim liczę na Piwnicę, ew. H2O i Corner. Będę się dowiadywał.
Na Real można by pójść, tylko trzeba wiedzieć wcześniej ile osób itd. itp. Sam póki co mieszkam jeszcze koło Leżajska i tam pracuje, jednak wkrótce przeniosę się do Rzeszowa na stałe. Co do tego tygodnia to definitywnie odpada. Real pasował by jak ulał, poza tym to klasyka CL - królewscy zresztą chyba maja biało-czarny kompleks, ile razy Nas dostawali w ostatnich latach tyle razy żegnali sie z rozgrywkami, teraz na ich szczęście jesteśmy w grupie - pozostaje im drugie miejsce

Koledzy jak najmilej witani będą i spotkanie przedmeczowe również, graciarnia pasuje, tylko, że na tygodniu na pewno mnie nie będzie - praca...
- Push3k
- Juventino
Cały Rzeszów. Mecze to najfajniej się na Euro oglądało, bo były parasolki, a tam w każdej telewizor i oczywiście telewim.Volto pisze:dokładnie - tu zazdroszczę nieco kolegom z Poznania na przykład - tam nie ma z tym problemu...
U Nas jest tak jak napisałeś,
Tak, tylko skzoda, że oni z nami u siebie prawie zawsze wygrywali.Volto pisze: Na Real można by pójść, tylko trzeba wiedzieć wcześniej ile osób itd. itp. Sam póki co mieszkam jeszcze koło Leżajska i tam pracuje, jednak wkrótce przeniosę się do Rzeszowa na stałe. Co do tego tygodnia to definitywnie odpada. Real pasował by jak ulał, poza tym to klasyka CL - królewscy zresztą chyba maja biało-czarny kompleks, ile razy Nas dostawali w ostatnich latach tyle razy żegnali sie z rozgrywkami, teraz na ich szczęście jesteśmy w grupie - pozostaje im drugie miejsce![]()
To ja spróbuję zgadać kilku kolegów - może uda mi się ich nawet namuwić do wypowiedzi tutaj.Volto pisze: Koledzy jak najmilej witani będą i spotkanie przedmeczowe również, graciarnia pasuje, tylko, że na tygodniu na pewno mnie nie będzie - praca...
Tak, trochę z innej beczki. We Wtorek widziałem na ul. Księdza Jałowego faceta z bluzą Juve. Kiedyś chyba tą samą osobę z koszulką Zidane rok temu chyba na wakacjach na 3-go Maja - ujawnij się kolego.
- Volto
- Juventino
nie no, myslisz, że to czytaPush3k pisze:Tak, trochę z innej beczki. We Wtorek widziałem na ul. Księdza Jałowego faceta z bluzą Juve. Kiedyś chyba tą samą osobę z koszulką Zidane rok temu chyba na wakacjach na 3-go Maja - ujawnij się kolego.

co do Euro to był luksus, tv było wszędzie i najmniejszy problem nie istniał
wszystkiego mieć nie można... niestety...Push3k pisze:Tak, tylko skzoda, że oni z nami u siebie prawie zawsze wygrywali.
spróbuj!Push3k pisze:może uda mi się ich nawet namuwić do wypowiedzi tutaj.
- Volto
- Juventino
Super :-D wstępnie sie szykujcie, w poniedziałek siadam i dzwonię - no chyba gdzieś się uda znaleźć miejsce... w pon. napiszę też czy się udało oraz co i jak...
- Push3k
- Juventino
Się rozchorowałem, ale widzę, że i tak nic nie wyjdzie.
Co jest? Akurat mecz w tv i w Rzeszowie zabrakło telewizorów? W rynku na pewno będzie się dało oglądnąć. Ja jutro nie pujdę, ale wy coś napędzić możecie.
Co jest? Akurat mecz w tv i w Rzeszowie zabrakło telewizorów? W rynku na pewno będzie się dało oglądnąć. Ja jutro nie pujdę, ale wy coś napędzić możecie.
- olojuventus
- Juventino
też bym oglądną w tv jakiś mecz z innymi kibicami :shock: ale no jestem za młody dla was
ktos juz tam napisał ze wiek nie ma znaczenia ale do tego niski jestem xD to jak przyjde z takimi chłopami dziwne to będzie jak wogole wy mnie nie wyśmiejecie