Trofeo TIM 2009: JUVENTUS - Inter 1:1 (k:6:5) / - Milan 2:0
- Kezman_Mateja
- Juventino
To masz chyba mongolską satelitę, a nie polską, bo Canale 5 od dawna jest dostepne na satelitach i w kablówkach, a Trofeo Tim co roku jest odkodowane, chyba że tylko ja mam magiczny dekoder i mogę oglądać turniej
[/quote]
A gdzie ja napisałem, że nie ma, napisałem tylko, że kodują wybrane pozycje, ale jeśli twierdzisz, że nie kodują TIM to w porządku.

A gdzie ja napisałem, że nie ma, napisałem tylko, że kodują wybrane pozycje, ale jeśli twierdzisz, że nie kodują TIM to w porządku.
- boniek1995
- Juventino
witam czy któryś z tych kanałow jest na cyfrze plus jeśli jest to na jakim kanale
sdad
- mateo369
- Juventino
Czy tak trudno samemu poszukać skoro wiadomo, że na cyfrze włoskie kanały zaczynają się od ponad 200 (dokładnie od 228) w górę? Chanale 5 jest na 241.
Co do turnieju. Ciekawi mnie jakim składem zagra Juve. Bo Ferrara podobnie jak Murinho może dać odpocząć graczom, którzy grali w reprezentacjach, a jeśli nie i zagra Buffon, Diego, Melo, Chiellini, Cannavaro i VI to jest duża szansa wygrać, tym bardziej, że Juve Trofea Tim jeszcze nigdy nie wygrało.
PS. a to, że o 20.30 to my gramy z interem to jest pewne, czy będzie jakieś losowanie dopiero przed turniejem? bo to, że zwycięzca pierwszego meczu odpoczywa i gra w trzecim to wiadomo.
Co do turnieju. Ciekawi mnie jakim składem zagra Juve. Bo Ferrara podobnie jak Murinho może dać odpocząć graczom, którzy grali w reprezentacjach, a jeśli nie i zagra Buffon, Diego, Melo, Chiellini, Cannavaro i VI to jest duża szansa wygrać, tym bardziej, że Juve Trofea Tim jeszcze nigdy nie wygrało.
PS. a to, że o 20.30 to my gramy z interem to jest pewne, czy będzie jakieś losowanie dopiero przed turniejem? bo to, że zwycięzca pierwszego meczu odpoczywa i gra w trzecim to wiadomo.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- boniek1995
- Juventino
tylko że u mnie na 241 jest kanał nie osiągalny.czy jest któryś inny z tych kanałów na cyfrze
sdad
- stahoo
- Juventino
Nie lubię się czepiać o przecinki i inne duperele, no ale bez przesady...Czarny 9 pisze:Jest na Cyf + tylko zalezy na jakim dekoderze np ja mam2 i naPhilips DSX 6010 na tym nie ma amam chyba Dekoderz Cyfry 15/30 i mam na kanle 200 cos nie pamietam Mediasa5 tak sie nazywa Canale 5
Ja mam canale 5 na 241.
Jak ktos nie ma, może spróbować przeprogramować dekoder, czasem pojawiają się nowe kanały (z góry mówię- nie wiem jak to zrobić- u mnie co jakis czas po włączeniu satelity pojawia sie automatycznie przeprogramowywanie [tak to sie pisze?]

- kornknot
- Qualità Juventino
Jak macie dekoder to idźcie do niego i sprawdźcie liste kanałów.
Następne pytania typu "czy na cyfrze leci ten mecz", albo "na ktorym jest kanale" będą karane kartką.
Co do meczu to fajnie by było w końcu ten turniej wygrać, bo z tego co pamiętam to nie mieliśmy jeszcze ani raz pierwszego miejsca.
Następne pytania typu "czy na cyfrze leci ten mecz", albo "na ktorym jest kanale" będą karane kartką.
Co do meczu to fajnie by było w końcu ten turniej wygrać, bo z tego co pamiętam to nie mieliśmy jeszcze ani raz pierwszego miejsca.
- Dybala 4ever
- Juventino
Kadry na turniej:
Juve:
23-osobowy skład na Trofeo Tim:
Bramkarze: Buffon, Chimenti, Manninger
Obrońcy: Ariaudo, Caceres, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie, Grygera, Legrottaglie, Molinaro, Alcibiade, De Paola
Pomocnicy: Felipe Melo, Poulsen, Salihamidzic, Tiago, Marrone
Napastnicy: Amauri, Iaquinta, Immobile, Yago, Giuseppe Giovinco
Inter:
Bramkarze: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni;
Obrońcy: Marco Materazzi, Nelson Rivas, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Santon, Luca Caldirola;
Pomocnicy: Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Patrick Vieira, Renè Krhin, Esteban Cambiasso, Obi, Mancini, Lorenzo Crisetig;
Napastnicy: Diego Milito, Mario Balotelli, Denis Alibec, Mattia Destro
Milan:
bramkarze: Roma, Storari;
obrońcy: Albertazzi, Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Onyewu;
pomocnicy: Abate, Flamini, Gattuso, Scampini, Strasser;
napastnicy: Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Ikande, Inzaghi, Oduamadi, Pato, Ronaldinho, Verdi, Zigoni.
U nas powraca do gry De Ceglie. Osłabieniami będą absencje Diego, Momo, Camora. W Interze nie będzie Eto'o, a szkoda bo bym chętnie zobaczył jak nasza obrona radzi sobie z duetem Milito-Eto'o. Więc może zobaczymy naszych obrońców w starciu Milito-Balotelli, byłoby fajnie
.
W Milanie nie będzie Thiago Silvy, Abbiatiego.
Fajnie byłoby wygrać ten turniej. Myślę, że walka o wygraną rozegra się między Milanem i Juve. Ciekawe co pokaże wreszcie "włoski Inter" :lol: .
Juve:
23-osobowy skład na Trofeo Tim:
Bramkarze: Buffon, Chimenti, Manninger
Obrońcy: Ariaudo, Caceres, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie, Grygera, Legrottaglie, Molinaro, Alcibiade, De Paola
Pomocnicy: Felipe Melo, Poulsen, Salihamidzic, Tiago, Marrone
Napastnicy: Amauri, Iaquinta, Immobile, Yago, Giuseppe Giovinco
Inter:
Bramkarze: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni;
Obrońcy: Marco Materazzi, Nelson Rivas, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Santon, Luca Caldirola;
Pomocnicy: Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Patrick Vieira, Renè Krhin, Esteban Cambiasso, Obi, Mancini, Lorenzo Crisetig;
Napastnicy: Diego Milito, Mario Balotelli, Denis Alibec, Mattia Destro
Milan:
bramkarze: Roma, Storari;
obrońcy: Albertazzi, Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Onyewu;
pomocnicy: Abate, Flamini, Gattuso, Scampini, Strasser;
napastnicy: Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Ikande, Inzaghi, Oduamadi, Pato, Ronaldinho, Verdi, Zigoni.
U nas powraca do gry De Ceglie. Osłabieniami będą absencje Diego, Momo, Camora. W Interze nie będzie Eto'o, a szkoda bo bym chętnie zobaczył jak nasza obrona radzi sobie z duetem Milito-Eto'o. Więc może zobaczymy naszych obrońców w starciu Milito-Balotelli, byłoby fajnie

W Milanie nie będzie Thiago Silvy, Abbiatiego.
Fajnie byłoby wygrać ten turniej. Myślę, że walka o wygraną rozegra się między Milanem i Juve. Ciekawe co pokaże wreszcie "włoski Inter" :lol: .
- Judzio
- Juventino
Dokładnie tak, Mediasa5 = Canale 5. W telewizji "n" kanał 398Czarny 9 pisze:mam na kanle 200 cos nie pamietam Mediasa5 tak sie nazywa Canale 5

Tak więc teraz tylko czekać do wieczora na dobrą grę Juventinich i historyczne zwycięstwo w turnieju

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
na www.livescore.com jest napisane że o 20.30 zagraja druzyny z Mediolanu,mateo369 pisze: PS. a to, że o 20.30 to my gramy z interem to jest pewne, czy będzie jakieś losowanie dopiero przed turniejem? bo to, że zwycięzca pierwszego meczu odpoczywa i gra w trzecim to wiadomo.
a my pierwszy mecz gramy o 21.30 z interem.
- nRo
- Juventino
mam wrazenie ze Trofeo TIM padnie lupem Milanu , chlopaki maja motywacje jak nikt inny... 2 miejsce daje Interowi bo jak bedzie cienko to pewnie Mou wsadzi Milito i Balotelliego zeby sobie troche postrzelali, w Milanie z kolei Pato i R80 dopieszczeni Huntellarem
A co do Juve : oba mecze obstawiam przegramy w karnych chyba ze Iaquinta albo ktos z mlodzikow blysnie, licze osobiscie na Iago, i dobra obrone a nie sito jak z Villarealem
A co do Juve : oba mecze obstawiam przegramy w karnych chyba ze Iaquinta albo ktos z mlodzikow blysnie, licze osobiscie na Iago, i dobra obrone a nie sito jak z Villarealem
pozdro600