Peace Cup (2): JUVENTUS 3-0 Seongnam
Nie no skoro Sissoko sam mówi, że powoli bo jeszcze lekko czuje ból, to wątpie że od pierwszej minuty wystąpi.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Marcinzakopane
- Juventino
- piotrinho1234...
- Juventino
Jeszcze występ Camora nie jest pewny 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Może to przypuszczalny pierwszy skład na przyszły sezon, a nie ma mecz z Seongnam?
Wydaje mi się, że Diego i Melo zagrają w tym meczu chociaż chwilę. Trzeba ich wprowadzać do zespołu, a mecze z takim zespołami służą temu najlepiej.
Chciałbym zobaczyć Hasana na lewej obronie i Davida w ataku (i się powtórzę - będę bardzo niepocieszony jeśli od początku wystąpi Del Piero).
Wydaje mi się, że Diego i Melo zagrają w tym meczu chociaż chwilę. Trzeba ich wprowadzać do zespołu, a mecze z takim zespołami służą temu najlepiej.
Chciałbym zobaczyć Hasana na lewej obronie i Davida w ataku (i się powtórzę - będę bardzo niepocieszony jeśli od początku wystąpi Del Piero).
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2009, 09:44 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gigi Buffon
- Juventino
Sevilla w sobotę tylko zremisowała z Koreanczykami 0-0 zatem Tabela naszej grupy wygląda tak ;
1 Juventus 1 1 0 0 2-1 3
2 Sanseogon 1 0 1 0 0-0 1
3 Sevilla 2 0-1-1 1-2 1
Zatem aby wygrać grupę należy nie przegrać z Koreańczykami i będziemy w 1/2 , a do klubowej kasy wleci 500 tyś Euro .
1 Juventus 1 1 0 0 2-1 3
2 Sanseogon 1 0 1 0 0-0 1
3 Sevilla 2 0-1-1 1-2 1
Zatem aby wygrać grupę należy nie przegrać z Koreańczykami i będziemy w 1/2 , a do klubowej kasy wleci 500 tyś Euro .

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- JuveR
- Juventino
Z tym, że Alex jeżeli już wystąpi w tym meczu to niestety jako ofensywny pomocnik, bo tam po prostu nie ma w tej chwili kto grać. No chyba, że Diego od początku zagra...szczypek pisze:Może to przypuszczalny pierwszy skład na przyszły sezon, a nie ma mecz z Seongnam?
- piotrinho1234...
- Juventino
Też mam N i tam nie znalazłem kanału transmitującego Peace cupWujt pisze:Ponawiam pytanie nie wie ktoś przypadkiem czy któryś z kanałów na których będzie transmitowany mecz można znaleźć w kanałach N?
- JuveLethal
- Qualità Juventino
@Wujt: liveonsat.com naprawde nie boli... szkoda slow
Zobaczymy co pokaze Real bo na razie pachnie niewyjsciem z grupy... jak znam zycie to Diego nie zagra, a Melo moze 45 min.
Zobaczymy co pokaze Real bo na razie pachnie niewyjsciem z grupy... jak znam zycie to Diego nie zagra, a Melo moze 45 min.