Muzeum Juve
- Asta#8
- Qualità Juventino
Z takim źródłem nawet nie ma co dyskutować! Jak tam piszą, że jest to musi być.Buffon_fan pisze:Nie ma muzeum?
Mam książkę Juventus z serii Słynne kluby piłkarskie i cytuje z tej ksiazki:
"(...) gdy grupa uczniów (...) siedząc na ławeczce (...) postanowiła założyć klub piłkarski. Tę samą ławeczkę można dziś oglądać w muzeum Juventus"
Chyba nic więcej nie muszę dodawać
Ja tych zdjęć dostałem kilka, są bardzo fajne.

- JuveR
- Juventino
Ale przynajmniej po oddaniu nowego stadionu do użytku to zdanie będzie jak najbardziej aktualne 8) Skoro ma być to taki potężny kompleks sportowy to i puchary zapewne tam przeniosą...Asta#8 pisze:Z takim źródłem nawet nie ma co dyskutować! Jak tam piszą, że jest to musi być.Buffon_fan pisze:Nie ma muzeum?
Mam książkę Juventus z serii Słynne kluby piłkarskie i cytuje z tej ksiazki:
"(...) gdy grupa uczniów (...) siedząc na ławeczce (...) postanowiła założyć klub piłkarski. Tę samą ławeczkę można dziś oglądać w muzeum Juventus"
Chyba nic więcej nie muszę dodawać
Ja tych zdjęć dostałem kilka, są bardzo fajne.
A tak a proposito to można naprawdę zobaczyć gdzieś tą ławeczkę na której wszystko się zaczęło?
- DeeJay
- Juventino
Co prawda niewiele, ale te kilka zdań może wyjaśnić sprawę muzeum Juventusu, którego... póki co nie ma
http://juvepoland.com/text.php?id=914
http://juvepoland.com/text.php?id=914
- quentin
- Juventino
Poratujcie, proszę raz jeszcze. Mam kilka pytanek:
1) Czy orientujecie się, czy ta sala z pucharkami otwarta jest w soboty?
2) Czy sklep Juventusu w Turynie otwarty jest w soboty(myślę, że napewno, ale wolę się upewnić
)
3) Czy myślicie, że da się kupić bileciki na mecz dwa dni przed meczem?
2) Czy sklep Juventusu w Turynie otwarty jest w soboty(myślę, że napewno, ale wolę się upewnić

3) Czy myślicie, że da się kupić bileciki na mecz dwa dni przed meczem?
- white_wolv
- Juventino
To nie zadna salka tylko budynek klubowy. Otwarty moze byc a moze byc zamkniety. Moze byc otwarty dla Secco ale zamkniety dla Ciebie..zalezy na co trafisz.quentin pisze:Poratujcie, proszę raz jeszcze. Mam kilka pytanek:
My jakos weszlismy do srodka w sobote ale jak pol godziny pozniej przysla druga grupka to juz sobie zrobili zdjecia z klamką.