AKCJA PODKŁADKI POD MYSZ JUVENTUSU !!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Żeby zachować pozorySiewier pisze:A na co komu kieliszki?szczypek pisze:Btw. nie myślał ktoś kiedyś, żeby zrobić jakieś kieliszki? :C

Nie skuszę się jak pisałem, ale moim zdaniem 2 projekt z tych obecnych jest lepszy.
- piter_b
- Juventino
Polmos pisze:Ja kiedyś na ten temat myślałem i wydaje mi sie, że mogłoby to całkiem niedrogo wyjść, a gadżęt fajnyszczypek pisze:Btw. nie myślał ktoś kiedyś, żeby zrobić jakieś kieliszki? :C![]()
Trzeba się rozejrzeć za tym tematem.
Niektórzy wolą z gwintaSiewier pisze:A na co komu kieliszki?![]()
Poli to swój chłop

- Sajan
- Juventino
może flaszka z herbem :PP??Kultek pisze:Kieliszki to byłaby masakra :-D Nawet kubek bylby niezly xDszczypek pisze:
Btw. nie myślał ktoś kiedyś, żeby zrobić jakieś kieliszki? :C
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Otóż to!Kultek pisze:Nawet kubek bylby niezly xD

Skąd ja to znambiałas pisze:ja używam, chociaż mam optycznąLordJuve pisze:Hyh...a kto teraz używa jeszcze podkładek pod myszkę?bo się przyzwyczaiłem
![]()

Co do podkładki to się jeszcze zastanawiam. Jeśli chodzi o wzory to drugi zdecydowanie lepsiejszy, ale jakiś "łysy" z lewej. Nie lepiej by było dać tam ten wzorek co z prawej? Czy będzie za bardzo nadziabane?

- faja69
- Juventino
panowie koniec tematu z kieliszkami, i innymi rzeczami nie związanymi z akcją w tym temacie, wypowiadamy sie tylko o podkładkach, bo robi sie małe zamieszanie i bałagan.
co do grafiki to podoba mi sie jeszcze taki motyw

co do grafiki to podoba mi sie jeszcze taki motyw

- pinturicchia
- Qualità Juventina
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ten ostatni projekt wygladalby wg mnie ciekawiej, jakby nie byl taki symetryczny do bolu... moze kolezanka moglaby cos pokombinowac w tej kwestii?
(jakis obrot jednej ze stron, przesuniecie etc?) Mimo tej symetrycznosci jak dla mnie najlepszy projekt