Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 17:06

KeRmit19 pisze: Chcialbym zapytac tylko jakiego rodzaju byly to ankiety? (...) Jakie przykladowo padaly w nich pytania i ile ich bylo?
Tak, na logike, to były ankiety typu "kogo alfabet chciałbys przeczytac w pierwszej kolejności?"
a) użytkownik A
b) użytkownik B
c) użytkownik C

Do "starszych" userów- mam racje?

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 17:27

Masz rację, tyle że w ankiecie można było głosować na jednego z czterech, a nie trzech.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 19:02

Miś Coccolino pisze:-Osoby, które doszły do wniosku, że ich alfabet się nieco zmienił od ostatniego czasu, mogą zgłosić sie do zabawy i opublikować (jeśli wygrają) nowy alfabet. Oczywiście starego alfabetu sie nie kasuje.
mnowo pisze:W moim mniemaniu można by zacząć zabawę od kompletnego zera, co oznacza, że znów biorą w niej udział wszystkie Martiny, Siewiery i inne modele, nie wymazując rzecz jasna z historii tego, co wyrzeźbiliśmy do tej pory.
Tak jak piszecie, ci, którzy już wcześniej opublikowali swoje alfabety będą mogli ponownie wziąć udział w ankiecie i w razie wygranej wrzucić nowy alfabet.
mnowo pisze:I fajnie. Co do przyciskania za jaja, to lepiej niech znów się zgłoszą i tyle. Bo do tej pory ciśnięcie niewiele dało.
Wszystko zależy generalnie od tego kto za te jaja ściska :D Nie mniej, nikogo do niczego zmuszać sie nie będzie, jedynie ewentualnie mogę wysłać przypomnienia na pw.
Miś Coccolino pisze:-rozdmuchać zabawę, by zawsze było o niej głośno!
Może nie zawsze, ale będzie.

M. pisze:Po pierwsze chciałbym pogratulować Siewierowi pomysłu reaktywowania tej zabawy i zapału do prowadzenia jej.
To nie mój pomysł, ja szczerze mówiąc nigdy jakoś szczególnie do tego tematu nie zaglądałem, a i żadnego dzieła nie udało mi sie przeczytać do końca :P

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2008, 15:48

Siewier pisze:
M. pisze:Po pierwsze chciałbym pogratulować Siewierowi pomysłu reaktywowania tej zabawy i zapału do prowadzenia jej.
To nie mój pomysł, ja szczerze mówiąc nigdy jakoś szczególnie do tego tematu nie zaglądałem, a i żadnego dzieła nie udało mi sie przeczytać do końca :P
:o Proszę proszę, po raz pierwszy widzę u Ciebie taką skromność...! Czy na pewno wszystko z Tobą w porządku, mam się martwić? :P

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2008, 15:52

mnowo pisze: :o Proszę proszę, po raz pierwszy widzę u Ciebie taką skromność...! Czy na pewno wszystko z Tobą w porządku, mam się martwić? :P
To są fakty, skromność to by była jakbym powiedział, że nie jestem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w łóżku :D

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2008, 16:59

Eee... czyli jednak wszystko w normie. :whistle:

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2008, 23:19

Chciałbym zauważyć, że ta zabawa nie ma być reaktywowana dla mnie, a dla was, mi ona nie jest zbytnio do niczego potrzebna, tak więc jeśli nie będzie widać zainteresowania ze strony userów to nie wiem czy będzie sens, żebym się z tym w jakikolwiek sposób babrał.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 00:22

Przecież my cały czas czekamy z niecierpliwością.
Zabawę pamiętam, ale wtedy dużo mniej się udzielałem, myślę, że reaktywacja będzie wspaniałym pomysłem zarówno dla nowych jak i tych starszych wyjadaczy. Wydaje mi sie, że jest dużo osób niewypowiadających się tu, a mających podobne zdanie do mnie. Chyba nie będzie problemu z frekwencją.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 00:31

No to może zamiast pierdaczyć smuty, weźmy się i zróbcie?

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 10:41

Okres świateczno-noworoczny to w moim mniemaniu zły okres na rozpoczęcie zabawy. Teraz lepiej dopiąć wszystkie szczegóły i po nowym roku wystartować.
Rozumiem, że stary regulamin zostanie zaakceptowany?
Kto odpowiada za dobór uczestników ? Wypadałoby już mieć w pogotowiu kilka nazwisk (tfu! nicków) na pierwsze ankiety.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 13:20

W między czasie pojawiły się u mnie na gg głosy, że ostatnia reaktywacja zabawy mogła się nie powieść ze względu na ten 2 tygodniowy okres głosowania. Podobno właśnie przez to zabawa obumarła, zbyt długo w temacie nic się nie działo i ludzie nie zaglądali.

Ktoś się do tego ustosunkuje?

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 13:34

Przyznam szczerze, że nie przywiązałem wagi do tego punktu regulaminu.
Teraz po Twoim poście wydaje mi się, że to faktycznie trochę przydługo i ja jako zwykły szary użytkownik sądzę, że ankieta spokojnie mogłaby trwać połowę krócej. Wydaje mi się, że zdecydowana większość aktywnych użytkowników zagląda na forum co najmniej raz na siedem dni (ba, sądzę że spora część zagląda tu codziennie :)).

Jednak tak jak piszę, to tylko moje osobiste odczucia oparte na przemyśleniach, bo nie wiem jak to wygląda w trakcie zabawy.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 13:41

Mati pisze:Jednak tak jak piszę, to tylko moje osobiste odczucia oparte na przemyśleniach, bo nie wiem jak to wygląda w trakcie zabawy.
Ja też nie wiem :P dlatego bardzo cenne są dla mnie wypowiedzi userów, którzy mają na ten temat pojęcie wyciągnięte z autopsji, ale nie jednego czy dwóch, więcej gardeł mogłoby coś na ten temat powiedzieć.

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 13:55

Choc jak pisalem kiedys udzialu w tej zabawie jeszcze nie bralem to z mojego pktu widzenia, takie 2 tygodniowe glosowanie to szmat czasu i niepotrzebna zwloka :wink: Jak pisal Mati mozna by to skrocic do dni 7. Podzielam rowniez zdanie Matiego na temat aktywnosci uzytkownikow. Mnie osobiscie, gdy mam czas zdarza sie tutaj zaglądać po kilka, a nawet kilkanascie razy dziennie. Nawet gdy czasu brak, a dostep do kompa jest, to raz dziennie, przelotem, aby przeczytac to, co nowe, raczej jestem. A takich userow pewnie tez nie brakuje :wink: No ale jak wiadomo, moge sie mylic 8)
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2008, 13:56 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 13:56

Siewier pisze:W między czasie pojawiły się u mnie na gg głosy, że ostatnia reaktywacja zabawy mogła się nie powieść ze względu na ten 2 tygodniowy okres głosowania. Podobno właśnie przez to zabawa obumarła, zbyt długo w temacie nic się nie działo i ludzie nie zaglądali.

Ktoś się do tego ustosunkuje?
Ten punkt został wprowadzony do regulaminu w związku ze zmniejszającą się ilością chętnych do wzięcia udziału w ankietach. Choć teraz wydaje mi się, że przynajmniej na początku nie powinno zabraknąć śmiałków, zatem ten punkt można pominąć.

:roll:
ODPOWIEDZ