JUVE-BARCA!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Koniec 1 połowy i jest 2-0 dla Barcy !!!!!!!!!! Ten komentator to poprostu jeden wielki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Po pierwsze Legro nie faulował (widac ze trafił w piłke, ten palant jest chyba ślepy bo stwierdził ze był faul), a po drugie jak usłyszałem z jego ust ze Barca zasłuzyła na bramke to myślałem ze mnie krew zaleje bo to Juve przeważa. Albo jak powiedział ze Juve rozegrało juz szereg meczy towarzyskich to myślałem ze spadne z fotela( a barca gra dlatego źle ze to jej pierwszy mecz z groźnym rywalem....tak jakby Juve juz grało z połową europy). I ciągle tylko drze sie Del PieRRRRRo albo APPIAHHHHHH.....co za jan, nawet nazwiska nie umie wymówić.....
ps. Widze ze obrona znowu popełnia głupie błedy, to juz chyba nawyk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Legro początek bardzo dobry ale potem błąd i strata (ale nie faulował w polu karnym !! ) Appiah jak narazie nic wielkiego nie pokazał.....
ps2. myślałem ze w tym sezonie pech nas opusci i bedziemy wykorzystywac sytuacje ale widze ze jak było tak jest i kropka....znów niewykorzystane akcje sie mszczą....
Wiem ze to jest mecz towarzyski ale bez przesady.....jakis obraz gry juz mamy... :evil: :evil: :!:
ps. Widze ze obrona znowu popełnia głupie błedy, to juz chyba nawyk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Legro początek bardzo dobry ale potem błąd i strata (ale nie faulował w polu karnym !! ) Appiah jak narazie nic wielkiego nie pokazał.....
ps2. myślałem ze w tym sezonie pech nas opusci i bedziemy wykorzystywac sytuacje ale widze ze jak było tak jest i kropka....znów niewykorzystane akcje sie mszczą....
Wiem ze to jest mecz towarzyski ale bez przesady.....jakis obraz gry juz mamy... :evil: :evil: :!:
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2003, 23:35 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ahhhh fatalnie
0-2 do przerwy to bardzo zły wynik. Z tego co ten koleś komentuje Appiah jest obok Davidsa najlepszym zawodnikiem JUVE a Biggi mówi, że sie niewyróżnia. Ja wierzę Biggiemu
Obrona podobno katostrofa. Bez Thurama ani rusz głupie straty ipt
Napastnicy niewykorzustują dogodnych sytuacji. Nedved nasz as średnio :? Legrotagglie, chyba skreśli sie po tym meczu. Podobno gra bardzo słabo
No zobaczymy jak to będzie w 2 połowie...
--------->Forza JUVENTUS, chociaż remis :!:

- Macias
- Juventino
kurde BIGGI ma racje, ten komentator chyba nie ma pojęcia o piłce, usłyszałem to samo: Del PIERRRRO, aha i jeszcze jedno, barcelona nie odpadła w półfinale i wydaje mi się że już wtedy był Antic (chociaż tego nie jestem pewny), aaaa czy Valle D'Aosta pochodzi z Brazylii ????
LEGROTTAGLIE się nie popisał jak narazie, dobrze gra DAVIDS
LEGROTTAGLIE się nie popisał jak narazie, dobrze gra DAVIDS
- BIGGI
- Qualità Juventino
HEHE tez miałem sie Was pytać o to czy Valle D'Aosta pochodzi z Brazylii......albo ja juz nic nie wiem ale ten komentator jest zielony....
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2003, 23:27 przez BIGGI, łącznie zmieniany 2 razy.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ahhhh fatalnie0-2 do przerwy to bardzo zły wynik. Z tego co ten koleś komentuje Appiah jest obok Davidsa najlepszym zawodnikiem JUVE a Biggi mówi, że sie niewyróżnia. Ja wierzę Biggiemu
Obrona podobno katostrofa. Bez Thurama ani rusz głupie straty ipt
Napastnicy niewykorzustują dogodnych sytuacji. Nedved nasz as średnio :? Legrotagglie, chyba skreśli sie po tym meczu. Podobno gra bardzo słabo
No zobaczymy jak to będzie w 2 połowie...
No Legro na początku był OK, potem gorzej (po tym błędzie). a Appiah mnie nie przekonuje....moze dlatego ze przyzwyczaiłem sie do walecznosci Davidsa...
ps. wyjezdzam do wtorku do 20:00, papa
- montero
- Juventino
Ten komentator to jakis niedorób, mylił nazwiska(wg niego Legro to Zambro a Di Vaio to Treze) , jeszcze to del PIERRO- to mnie dobiło.
Jeszcze pamietny "półfinał" z Barcą w LM i jakieś inne pierdoły.
W sumie mecz mi się podobał ale bez jakiś szczególnych emocji,,,tak na 4
[/list]
Jeszcze pamietny "półfinał" z Barcą w LM i jakieś inne pierdoły.
W sumie mecz mi się podobał ale bez jakiś szczególnych emocji,,,tak na 4
[/list]