Reprezentacje kibiców Juve z kazdego województwa

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2009, 23:44

Popieram kolegow z Włocławka! Ja też nie mam zamiaru nigdzie jezdzic!

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2009, 07:42

szaman00 pisze:gawron co do stolicy kujaw to się pomyliłeś ;p bo to Kruszwica nia jest, nie zapominaj o tym ;)

co do pomysłu, troche mało realny, bo wątpie by komuś się chciało jechac 100, czy 200 km, by pograc w piłke...
hehe.. Myślę, że dla każdego, jego rodzinne miasto jest jego "małą ojczyzną" i zarazem stolicą (w tym przypadku Kujaw). Także nie ma co w tym kierunku dyskutować.. :) Poza tym Włocławek jest 12 (dwanaście) razy większy od Kruszwicy i w tym przypadku rozmiar MA znaczenie. :lol:

..a wracając do tematu i drugiej części wypowiedzi szamana, to też mi się wydaje, że pomysł normalnie nie wypali. Ten temat równie dobrze mógłby się nazywać "Kto wyjdzie na dwór ze mną pograć w nogę?". Jeżeli miałbym do wyboru grać gdzieś na miejscu z kumplami albo grać 100-200km poza miastem, to bez obrazy, ale bez zastanowienia wybrałbym to pierwsze.
Bez przesady, nie bylibyśmy Juventusem, czy jakąkolwiek inną drużyną, żeby jeździć na takie wyjazdy. Chyba, że ktoś załatwi autokary i inne czary-mary.. :D

maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2009, 07:50

Swietny pomysł ale więcej szczegółów i ta ankieta niech będzie. Ludzie ze Szczecina sa ??? bądź zachodniopomorskie :D

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2009, 23:38

Zawsze mozemy zrobic turniej tylko dla osob z Włocławka!

ODPOWIEDZ