LM [1/8 (1)]: Chelsea 1-0 JUVENTUS
- Sajan
- Juventino
bodajze kanal 208 RAI UNO jak nie bedzie zakodowany jesli zakoduja to nie masz mozliwosci ogladania na Cyfrowym PolsacieKeRmit19 pisze:RAI UNO o ile nie zakoduja tego meczu ale jestem pelen nadziei i wiary, ze tego nie zrobiaP.S. Wie ktoś może na jakim kanale z pakietu polsat będzie leczał mecz(o ile będzie) ,bo tyle tam tych RAI'ów ,że nie wiem w końcu to który ?
skad taka pewnoscNa 100% mecz jest zakodowany na RAI Uno
PS. Kilka az 5

Ostatnio zmieniony 22 lutego 2009, 12:25 przez Sajan, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Karol_Juve
- Juventino
Znając życie zakodujo Rai Uno ale też jestem dobrej myśli że jednak obejrze mecz na RaiKeRmit19 pisze:RAI UNO o ile nie zakoduja tego meczu ale jestem pelen nadziei i wiary, ze tego nie zrobiaP.S. Wie ktoś może na jakim kanale z pakietu polsat będzie leczał mecz(o ile będzie) ,bo tyle tam tych RAI'ów ,że nie wiem w końcu to który ?
- Mr Cezary
- Juventino
Od kilku lat sprawdzam zawsze RAI 1 w porze meczów LM - zawsze były kodowane ! I wątpię by miało się to zmienić.KeRmit19 pisze:Skad takie wiesci?JuveLethal pisze:Na 100% mecz jest zakodowany na RAI Uno
EDIT: SAJAN kilka sek szybszy
- pawełek89
- Romanista
również sprawdzam zawsze LM kodujaMr Cezary pisze:Od kilku lat sprawdzam zawsze RAI 1 w porze meczów LM - zawsze były kodowane ! I wątpię by miało się to zmienić.

- KeRmit19
- Juventino
Zapewne chodzilo Ci o to, ze nie byly kodowane. Racja mozna sobie bylo swobodnie ogladac.Lypsky pisze:niektórzy żyją nadzieją zapewne dlatego, że do niedawna mecze CI na rai były również kodowane (mam rację?).
- Majos
- Juventino
Przed nami trudny mecz. Chelsea to nie Palermo, żeby sobie dali łatwo dwie bramki władować. Trzeba zagrać dużo lepiej niż we wczorajszym meczu, żeby myśleć o korzystnym rezultacie. Szkoda, że RAI Uno zakodują, ale bywa i tak. Trzeba iść do pubu gdzieś. Liczę na jakiś bramkowy remis, co by nas stawiało w bardzo dobrej sytuacji przed meczem rewanżowym w Turynie :C
- zagroo
- Juventino
mógłbyś coś więcej powiedziec o tym ? wystarczy przesunąć antene w lewo i dać na 676??chlodzio1 pisze:Jeśli ktoś ma cyfrę + to można przesunąć antenę troszkę w lewo i wtedy możemy odbierać z Astry.RAI 1 jest tam na kanale 676,więc możliwe,że nie będzie zakodowany..
- Chlodzio
- Juventino
Przesuwasz w lewo mniej więcej o 10-15 cm,to wszystkomógłbyś coś więcej powiedziec o tym ? wystarczy przesunąć antene w lewo i dać na 676??

Pzdr.
Tabo-na moje nieszczęście mieszkam w dolinie i niestety CT2 nie dochodzi do mnie..

- Del
- Juventino
Na pewno w TVP bedzie mozna zobaczyc.. jak kazde wazne wydarzenia sportowe z kolarstwem na czele.
a tak na serio to zostaje nam ogladanie meczu w necie przy slabej rozdzielczosci i zacinajacym sie co chwile obrazie. Lepsze to niz nic.
Oby Chelsea nie zlapala wiatru w zagle, bo boje sie ze nas rozniosa.. a jeden dobry mecz z Palermo (prawie dobry) nie gwarantuje nam bezblednej gry.
a tak na serio to zostaje nam ogladanie meczu w necie przy slabej rozdzielczosci i zacinajacym sie co chwile obrazie. Lepsze to niz nic.
Oby Chelsea nie zlapala wiatru w zagle, bo boje sie ze nas rozniosa.. a jeden dobry mecz z Palermo (prawie dobry) nie gwarantuje nam bezblednej gry.